Spirituele therapieën, Thema's en boeken DEZE WEBSITE STAAT TE KOOP.
     
 
 
·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Mijn Agenda
 
 
 
·
Drenthe
 
·
Flevoland
 
·
Friesland
 
·
Gelderland
 
·
Groningen
 
·
Limburg
 
·
Noord-Brabant
 
·
Noord-Holland
 
·
Overijssel
 
·
Utrecht
 
·
Zeeland
 
·
Zuid-Holland
 
 
 
·
Nederland
 
·
België
 
 
·
Spirituele Promotie
 
·
Nieuwsbrief Xtra
 
·
Link aanmelden uitgebreid
 
     
 
   
 
 
 
 
 
 
 
Dit is een promotie pagina voor spirituele boeken. Wil je hier vermeld staan zijn er diverse mogelijkheden op StartSpiritueel. Bel (06 - 10097327) of mail (dan bel ik je terug) voor de verschillende mogelijkheden of kijk hier op de promotie pagina.
     
 

Boek: "De Kinderen van de Wet van Een", de verloren lessen van Atlantis.

Dit boek gaat over het terugkeren naar Eenheid via onzelfzuchtige liefde. Ons idee dat we afgescheiden zijn van alles geeft ons een ik gevoel en geen wij gevoel. Daardoor gaat ons ego met ons op de loop en is onze wereld zoals die er nu uitziet. Via de weg van onzelfzuchtige liefde, goed zijn voor anderen, niemand kwaad doen en zorgzaam zijn voor elkaar kunnen we terugkeren naar die Eenheid. Het behandelt met name ook onze diep ingesleten patronen en overtuigingen die we van jan en alle man meegekregen hebben.

<< Lees meer >>

     
 

Boek: "De Binnenste Kring", Een schitterende spirituele roman.

In het boek word je meegenomen in ervaringswerelden, in gevoelsbelevingen, met belangrijke levensvragen als thema's. Een breed scala aan onderwerpen komt op een hele natuurlijke manier aan bod, zoals:

Zelfonderzoek, meditatie, Oosterse en Westerse cultuur, wetenschap en techniek, dood en geboorte, hemelsferen, Gidsen, aura's, chakra's, gevoel en verstand, emotionele verwerkingen, Eigen Essentie, God, innerlijke en uiterlijke wereld, de terugweg naar het paradijs, eigen verantwoording, ....... en nog veel meer.

<< Lees meer >>

     
 

Boek: De Maria Magdalena Code – Het Nieuwe Evangelie van Maria Magdalena.

Gabriela en Reint zijn blij en dankbaar dat ze in nauwe samenwerking met Maria Magdalena het boek ‘De Maria Magdalena Code’ hebben mogen ontvangen, schrijven en nu in de wereld mogen zetten.

De mensheid heeft mede door De Da Vinci Code Maria Magdalena in de afgelopen jaren omarmd, met name als vertegenwoordigster van het vrouwelijke principe en als gelijkwaardig partner van Jezus. Maar met het op de markt brengen van ‘De Maria Magdalena Code’ is het pas echt tijd voor haar leringen, voor haar Code!

<< Lees meer >>

     
 

Boek “Multidimensionaalbewustzijn”, Thèta-helingtechniek & DNA activatie.

Multidimensionaalbewustzijn is een boek waarin de auteurs je meenemen in hun ervaringen die zij hebben opgedaan als Thèta-facilitators met cliënten. Binnen de Thèta-transformatiesessies ontdekten ze dat vanuit het werken met de Thèta-techniek de DNA-informatie hen laat zien dat er veel meer geheeld wil worden dan alleen maar het thema waarmee een cliënt komt.

<< Lees meer >>

     
 

Boek: Ziekte is onwetendheid, Een Boek van Bob Massart ( 1935) België.

Bob is een gepensioneerd Kolonel, licentiaat in Politieke en Sociale Wetenschappen en in Toegepaste Economische Wetenschappen.
Hij was een vliegtuig - en helikopterpiloot, controleur van de begroting en van de aankopen van het van het Ministerie van Landsverdediging en adviseur bij de NAVO - top. Met zijn menswetenschappelijke vorming en zijn brede levenservaring ging hij op zoek naar de 'universele gezondheidleer'.

<< Lees meer >>

 
     
 
   
 
BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI