·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Artikelen-over-Transformaties
Naam : Ans Corbee
Titel : Angsten transformeren
Tekst : Angsten transformeren

Mensen durven vaak niet over hun angsten te praten, omdat zijzelf niet weten waar die angsten vandaan komen. Je weet dat er iets is, maar je kunt die angst gevoelens niet verklaren en dit kan je leven behoorlijk beheersen. Praat er met iemand over, want als je begrepen hebt waar die angsten vandaan zijn gekomen kun je die angsten alsnog loslaten. Angst is de grootste boosdoener van verdriet, frustratie en emotionele overgevoeligheid.

Onbegrepen angst die heb je ook nog niet kunnen verwerken. Die angst heb je dan onbewust heel diep weggestopt zodat je die angst niet meer hoefde te voelen. Vaak kun je bepaalde angst niet verwerken omdat je die angst nog niet kunt plaatsen. Of je bent nog niet sterk genoeg, om die angst te gaan analyseren.

Krijg je later nog last van angsten, dan is er een kans dat je onderbewustzijn als katalysator dient en dan die oude onverwerkte angst gelijktijdig met die nieuwe angsten méé transformeert, zodat je die oude angst alsnog kunt loslaten.

Transformaties zijn heel sterk en gaan heel diep en dit doe je met je eigen gedachtekrachten. Met positieve gedachten kun je alles creëren, dit gebeurt om dat je dit ook zelf wilt. Wij hebben allemaal die innerlijke kracht in ons zitten.

Er is angst om alleen te zijn en daar is vaak geen verklaring voor. Maar deze angst is voor die bepaalde persoon heel reëel, een ander kan deze angst niet begrijpen. Deze angst kan daadwerkelijk vanuit een vorig leven zijn, dan zit die angst nog opgeslagen. Via regressie therapie kunnen ze alsnog achter die angst komen en dan kun je die angst begrijpen en daarna loslaten.

Er kan al angst bestaan in de baarmoeder. Dit komt, omdat de moeder angsten heeft terwijl zij de baby bij zich draagt en zij heeft dit onbewust aan de baby doorgegeven. Dit komt vaak voor, praat met je moeder hierover. Moeder en dochter of zoon kunnen dit dan wel plaatsen als zij hier over gaan praten. Want vaak weet de moeder nog dat zij toen die angsten had. Door dit te weten, kun je bewust deze angsten loslaten, want die angst is niet van jou, nee deze angst is onbewust aan jou meegegeven, door je moeder.

Niemand hoeft met angsten te blijven zitten, vraag hulp, dit is overal aanwezig. Vraag anders aan je dokter, die weet zeker waar jij de beste hulp kunt krijgen. Als je er van verlost bent, geeft het ruimte voor een gelukkiger leven.

Vaak geef je je eigen de schuld van iets, dat niet het geval is. Maar zolang je dit blijft denken, kom je niet van die schuldgevoelens en angsten af en maak je het alleen nog erger. Dit wordt bedoeld voor kinderen die seksueel misbruikt zijn. Weet, dat je die angst hebt opgelopen dóórdat iemand anders je dit heeft aan gedaan. Niemand mag zoiets een ander aandoen. Jij bent niet de schuldige, maar de schuldige is degene die je dit heeft aangedaan. Probeer hiervoor hulp te krijgen om deze angst en die gevoelens te verwerken zodat je die emoties en die angsten daarvan los kunt laten.

Vaak komt angst doordat je niet voldoende informaties hebt dus niet de juiste gegevens hebt. Want heb je de juiste informatie over iets, dan hoef je niet bang te zijn, want dan ben je goed ingelicht en dit geldt voor alles zo.

Als je bang bent voor de dood, ben je niet goed geïnformeerd. Weet je wat reïncarnatie betekent dan hoef je niet meer bang te zijn om dood te gaan. Dus als je goed bent geïnformeerd, hoef je ook geen angsten meer te hebben.

Dan nog verlatingsangsten. Dit komt doordat iemand 'n dierbaar heeft verloren. Vooral als iemand nog heel jong is, is dit heel moeilijk, omdat als je jong bent ben je nog zó gevoelig en dan heb je die vastigheid nodig. Als dit wegvalt, vertrouw je verder niemand meer, want dit zou dus nóg eens kunnen gebeuren denk je dan. Later krijgen zij ook problemen met relaties en dit is omdat zij denken dat dit verlaten worden weer zou kunnen gebeuren. Deze onzekerheid is heel moeilijk, dit kan alleen veranderd worden, door te beginnen om jezelf weer te gaan vertrouwen. Dit moet jezelf doen en zeg deze woorden (mijn verlatingsangst ""transformeren'' in positieve energie.) Herhaal, dit een paar keer, daarna zul je merken dat die angsten wegblijven.

Zeg steeds deze woorden: mijn angsten ""transformeren"" in positieve energie.

Welke, angsten het ook mogen zijn. Je handen 20 cm uit elkaar en ogen dicht en handpalmen naar elkaar toe en blijf deze zin steeds herhalen voor 10 minuten lang. Je handen gaan heel langzaam naar elkaar toe en als de handen weer samen zijn ben je klaar. Dit doen wij met onze gedachten krachten, die zijn héél sterk.

Bij kopiëren van deze informaties vermeld a.u.bl deze BRON:
www.spiritualwisdom.nl

Website : http://www.spiritualwisdom.nl/
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI