·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Artikelen-over-Transformaties
Naam : Ans Corbee
Titel : Emoties en overgevoeligheid transformeren
Tekst : Emoties en overgevoeligheid transformeren

De reden waarom we steeds opnieuw emoties creëren.
Laten we even duidelijk zijn. Emoties zijn onbegrepen gevoelens. Doordat we geen vertrouwen in onszelf hebben ontstaan er al heel gauw emoties.

Als ons vertrouwen weg is, IS ook onze innerlijke kracht weg, maar dan is ook onze intuïtie weg. We vertrouwen dan niet meer op ons eigen IK, dus ook niet meer op onze gevoelens en het weten dat hiermee samengaat. We vertouwen niet op onze innerlijke kracht. Deze innerlijke kracht is intuïtief voelen en weten.

Door intuïtief te voelen komen we te weten wat onze werkelijke gevoelens zijn. Dan kunnen we feilloos vertrouwen op ons ingebouwd weten. Zo komen we altijd de waarheid over onszelf, maar ook vaak van andere te weten. Degene die genoeg zelfvertrouwen hebben kennen geen emoties omdat zij feilloos aanvoelen en weten wat de waarheid is.

Emoties overkomt degene die niet in contact is met zijn innerlijke. Wij kennen emoties vooral als een beleving. Emoties zijn onbegrepen gevoelens. Laten we teveel emoties toe, dan zijn we eigenlijk een slaaf van onze gevoelens geworden. Dit kan je ziek en ongelukkig maken, dan is er geen ruimte voor eventuele groei. We hebben het zelf niet altijd in de gaten, maar we trekken dit vaak onbewust naar ons toe, omdat onze zonnevlecht Té openstaat (3de chakra maag streek) dan nemen we gevoelens en emoties TE makkelijk over.

Natuurlijk moeten wij mee leven, maar niet mee lijden, dus we moeten onszelf beter beschermen, dit kan al door een onzichtbaar scherm op te trekken als dit nodig mocht zijn. Dus bewuster afschermen, dan bescherm we ons zelf af voor emoties van buitenaf. Bij verdriet, ziekte of overlijden kunnen we gevoelens tonen en dit is normaal dat we daar sterkere gevoeligheid bij hebben, maar probeer dit ook te beheersen.

Maar als iemand ons steeds ""verbetert"" of ""kleineert""of ""verkeerd begrijpt"", dan kunnen we dit wél veranderen dóór bewust voor jezelf óp te komen en te zeggen dat dit moet stoppen. We hoeven dit niet te pikken en zo komen we óp voor ons zelf en dan hebben we een heel belangrijke les geleerd. We kunnen ook proberen om alleen dié emoties er van los te laten, want dan stoppen we er géén energie meer in. Stopt dit niet, zijn we misschien wel genoodzaakt, om dan die persoon los te laten.

Deze emoties kunnen ook heel sterk zijn als we telkens gedomineerd worden. Dit domineren LATEN we wel zelf toe, als er iemand moet veranderen dan zijn we dit zelf wel. Die ander kunnen WIJ niet veranderen, we kunnen wel onszelf veranderen door OP te komen voor onszelf. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan maar dit is de enige keus die we hebben. Of we kunnen weggaan bij die persoon die telkens zijn macht laat gelden. Als macht wordt gebruikt, dan weten zij niet hoe zij bij hun eigen innerlijke kracht kunnen komen, zij gebruiken uiterlijke macht. Dit is ONMACHT omdat zij niet vertrouwen op eigen innerlijke kracht. Innerlijke kracht is veel sterker en natuurlijker en dan zijn we in balans. Dus als we denken te worden gedomineerd, kom op voor jezelf of ga weg bij die persoon.

Probeer te allen tijde jezelf zoveel mogelijk áf te schermen voor inkomende emoties als je daar gevoelig voor bent. Probeer niets naar je toe te trekken, weet ook welke emoties van jezelf zijn en welke niet. Niemand kan je uit balans halen, als jij dit niet zelf wil.

Breng de chakra in balans door met Reiki de chakra's balancering te doen.
Deze transformatie werkt echt. Herhaal dit een paar keer, omdat dit zo diep in je zit en heb daar ook volkomen vertrouwen in.

Emoties en overgevoeligheid kunnen we nú transformeren; door 2 handpalmen ongeveer 10 cm van elkaar af te houden en dan stééds herhalend te zeggen voor 10 min. (Emoties of overgevoeligheid ""transformeren"" in positieve energie). Je handen gaan niet bij elkaar als je er nog niet klaar mee bent. Je transformeert iets wat dan je probleem is en zet dit om in positieve energie. Als je handen weer samen zijn moet dit probleem opgelost zijn, anders doe je het nog een paar keer. Deze methode kun je voor meerdere dingen gebruiken. Dus door ""negatief"" omzetten in ""positief "".

We doen dit met gedachten krachten en die zijn heel sterk.


Bij kopiëren van deze informaties vermeld a.u.bl deze BRON:
www.spiritualwisdom.nl

Website : http://www.spiritualwisdom.nl/
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s) Naam : morgaine
het was een zeer goed artikel en ik voelde mij erg aangesproken erdoor maar de methode om negatief in positief te veranderen werkte voor mij helemaal niet. Of heb ik het gewoon niet lang genoeg gedaan ofzo geen idee.  

 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI