·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Artikelen-over-Meditatie
Naam : Ans Corbee
Titel : Mediteren en Lichtwerk
Tekst : Door een meditatie kun je de rust in jezelf ervaren. Mediteren kan ook zijn om even je gedachten stil te laten zijn. Het hoeft maar voor even te zijn. In de ''Vissentijdperk'' mochten we heel lang mediteren, nú in de ''Aquariumtijdperk'' is dit niet meer nodig. Je kunt in die tijd die je dan over houdt, beter je problemen Transformeren. Zo krijg je die innerlijke rust en je problemen blijven dan weg.

Mediteer dus voor even en daarna kun je ook beter je gedachten sorteren en duidelijkheid verkrijgen in je gevoelens over die gedachten die je hebt. Laat je gedachten even gaan en zie waar die gedachten je naar toe brengt.

Problemen lijken vaak onoplosbaar, omdat je steeds bezig blijft, je hebt geen tijd om bij jezelf naar binnen te keren. Je kijkt alleen maar naar het probleem, in plaats van naar het antwoord te zoeken. Zoek naar een oplossing, zo kom je in balans. Het begrijpen van je probleem is acceptatie van je eigen verantwoording. Dan weet je al dat dit voedsel is voor zelfonderzoeking.

Het kan zijn dat je ineens een vergeving wilt doen, misschien wel voor jezelf, of voor iemand anders, dit is heel waardevol, dan werk je met onvoorwaardelijke liefde. Dit kan je helpen om de emoties van een bepaald probleem te zuiveren en los te laten.

Jij bepaald iedere dag zelf waar je 't Licht en de Liefde daarvan naar toe wilt sturen. Als je een meditatie wilt doen een keer in de week om 8 uur in de avond zou dit mooi zijn, omdat veel Lichtwerkers om die tijd Licht en Liefde sturen.
Denk en stuur Licht en Liefde naar God. Ook Licht en Liefde voor jezelf. Licht en liefde aan je familie. Licht en Liefde voor je woonplaats. Licht en Liefde voor je land en daarna Licht en Liefde sturen voor de hele wereld. Dan ben je een echte ""LICHTWERKER"" van eerste klas.

Mediteren is heel mooi, maar ga niet uren zitten te mediteren, daardoor kun je echt niet je problemen mee oplossen. Neem nooit meer dan een uur, maar beslist niet langer. Begrijp dat in een uur tijd je heel rustig kunt zijn en zo zou je antwoordt op je problemen kunnen krijgen. Blijf je langer in een meditatie, dan begrijp je niet wat een meditatie betekent. Een meditatie is om even rustig te worden, zodat je eventuele problemen zichtbaar kunt laten worden, meer niet.

Ans Corbée
www.spiritualwisdom.nl
Website : http://www.spiritualwisdom.nl
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s) Naam : Fieny Steijns
Hallo Ans,
Ik heb met veel plezier je spritual wisdom gelezen. Ik weet niet meer hoe ik aan deze side ben gekomen maar ik lees ze nog steeds weer herhaaldelijk opnieuw. Ik kan me goed vinden in jouw waarheid en ben blij met deze uitleg, ik heb er veel steun aan. Ik probeer ook door veel lezen mijn eigen waarheid te ontdekken. Mijn ontwikkeling gaat in sneltempo vooruit. Dit met behulp van mijn overleden vader en oma en natuurlijk andere lichtgidsen. Ik voel me bevoorrecht met zoveel hulp. Ik hoop vaker van je te mogen lezen en wens je nog veel groei toe in liefde.
Groetjes van Fieny.
 

 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI