·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Artikelen-over-Lichtwerkers
Naam : Ans Corbee
Titel : Wat zijn Lichtwerkers?
Tekst : Lichtwerkers laten vooral het Licht schijnen, waar Licht schijnt kan duisternis niet bestaan en door Licht ontstaat er weer meer Liefde en Wijsheid.

Met zo'n allen zijn we hier op Aarde bijeen gekomen om ons weer te herinneren Wie we werkelijk zijn, en terug te gaan naar een gezamelde eenheidsbewustzijn. Om dit te bereiken mogen we weer helemaal in balans komen en daarna staat de weg open om in een hoger bewustzijnsniveau over te gaan. We worden daarmee geholpen door de Lichtwerkers en dit is ook een van hun MISSIES.

In deze Aquarius tijdperk is het nu voor ons mogelijk, om problemen en verdriet en angsten te TRANSFORMEREN. Wij hoeven niet meer zo te lijden, dit lijden behoorde nog bij de vorige eeuw, de Vissentijdperk. De mens staat nu centraal op Aarde en heeft de keus om zichzelf met al zijn levenservaringen te erkennen en hiervoor de volle verantwoordelijkheid te nemen. Daardoor keren we weer stap voor stap terug naar de éénheidsbewustzijn van de goddelijke afstemming.

Wees niet bang om met jezelf geconfronteerd te worden. Door het negative om te zetten, dus te ''transformeren'' in positieve energie, kunnen we van onze eigen problemen afkomen. We krijgen nu heel veel hulp aangeboden door diverse mooie cursussen die Lichtwerkers ons aanbieden. Op internet en vele spirituele boeken kunnen we veel wijze, duidelijke informaties vinden die ons weer verder kunnen helpen met spiritualiteit en spiritualiteit is geestelijk groeien. Spiritualiteit gaat stap voor stap, het is echt niet moeilijk. We kunnen zoekend zijn, maar vaak weten we niet wat we aan het zoeken zijn. Begin dan met het lezen van spirituele artikelen, dan beginnen we te begrijpen waarover het allemaal gaat. We zijn en blijven individuen, maar met zo'n allen staan we veel heel sterk.

Mensen zijn vaak gefixeerd op maar één ding, dit is natuurlijk niet de bedoeling, probeer open te staan voor steeds nieuwe informaties. Zijn we het ergens niet mee eens is dit niet erg, we mogen onze eigen waarheid hebben, alleen duurt het dan langer, maar uiteindelijk komen we met zo'n allen aan de top van de ladder. We zullen beslist eens gaan begrijpen dat er uiteindelijk maar één waarheid is. We hebben allemaal verschillende meningen en we zijn allemaal een deel van het totale GEHEEL en we kunnen niet bestaan zonder al dat anderen. We zijn niet alleen, maak ruimte voor elkaar zodat ieder zijn eigen waarheid kan vinden. Neem datgene dat goed voelt aan en laat het andere liggen zonder een oordeel. Hoe meer mensen het Licht laten schijnen, des te sterker zal het Licht worden.

Lichtwerkers prikkelen ons steeds weer met nieuwe informaties. Diegene die niet willen leren, krijgen steeds dezelfde oude les voorgeschoteld, totdat zij dit zelf gaan inzien. Er zijn ook verschillende manieren om te groeien, het is echt geen wedstrijd wie het eerste aan de top van de ladder is. Het gaat om de beste ondersteuning en dit is beslist door samenwerking. We mogen allemaal zelf in balans komen en daarna mogen we gezamenlijk gaan werken om meerdere mensen in balans te brengen en dit zijn dan ware Lichtwerkers.

De Leraren die de geheimen van het leven aanbieden, maar geen toehoorders meer vinden, bevinden zich niet in de stroming van de Universele energie. Dit betekent niet dat de lessen die zij aanbieden geen waarde meer hebben, nee over het algemeen betekent dit, dat zij al boven aan de ladder staan en dat zij zover vooruit zijn gegaan dat 'zijzelf' niet meer de nodige steun kunnen vinden.

De Lichtwerkers zijn al die trap óp geweest, maar komen nu weer naar beneden om ons allen bij te staan met dit nieuwe bewustzijn groei, daarom is deze ondersteuning van hun ook zo belangrijk. De Lichtwerkers laten ons zien en ook voelen, dat we allemaal zelf het Licht kunnen laten stralen, door Liefde te voelen voor onszelf en anderen. Zie je eigen Licht dit is heel belangrijk, geef het Licht ook door. Wanneer we dit doen, worden onze vibraties steeds hoger. Met zo'n allen zijn we die zoektocht naar hogere waarheden begonnen, daar ligt de basis naar een hoger bewustzijn naar de 4de dimensie. Zo komen we al in een hoger vibratie terecht en dit opent voor ons de deuren voor een voorspoedige overgang naar de volgende evolutie bewustzijnsniveau. Deze weg is een mooie boeiende weg en het brengt ons veel geluk en wijsheid.

Alle bewustzijnsniveaus zijn anders ze zijn niet te vergelijken met elkaar, maar wanneer we verder komen op ons spirituele pad, zullen we zelf ontdekken dat de lagere dimensies nodig zijn geweest, om ons in een hoger bewustzijn te brengen. De brug die ons van de 3de naar de 4de dimensie brengt, is belangrijk voor onze geestelijke spirituele ontwikkeling. Om te genieten van je spirituele reis, moeten we in evenwicht zien te blijven, maar geniet in tussentijd van je spirituele reis.

Iedereen mag zijn eigen plekje vinden op de evaluatie ladder en diegene die in balans zijn kunnen dan naar de 4de dimensie van bewustzijn gaan. We mogen dit groeien wel met zo'n allen doen, als in plaats daarvan te proberen om als eerste aan de overkant te komen, want het is een gezamenlijke reis. Alleen zij die bewust voor de volledige ware eenheidsafstemming kiezen zien zichzelf als een waar spirituele gestalte, en zij die nog niet bewust aan het veranderen zijn, zien alleen maar zichzelf in anderen.

Blijf openstaan voor informaties en mogelijkheden, zo gauw we stoppen nieuwe dingen te leren is dit het moment dat we stoppen meester te zijn over onszelf. We zullen nooit helemaal klaar zijn met groeien en het is en blijft een boeiende reis. Probeer eerlijk en objectief naar je eigen te kijken en verander die dingen die verandert moeten worden en kom zo helemaal in balans en zo worden we zelf Lichtwerkers. Dan hebben we zelf genoeg ervaringen opgedaan, om weer anderen mensen te helpen en dit betekent, dat in ieder van ons een Lichtwerker schuilt.

Ans Corbée
www.spiritualwisdom.nl

Website : http://www.spiritualwisdom.nl
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI