·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Artikelen-over-Transformaties
Naam : SpiritualWisdom
Titel : Dualiteit
Tekst : Wij mensen hebben óóit heel lang geleden ons eigen leven geregisseerd, toen was ons leven Perfect, wij waren toen met onze eigen innerlijke hogere zelf verenigd.

Wij hebben ooit allemaal een hogere zelf gehad en door onze eigen vrije wil zijn wij in een lager bewustzijnsniveau terecht gekomen. Daarom zijn wij van onze hogere zelf afgescheiden. Onze H.Z. kon op dit lagere trillingsfrequentie niet functioneren en dus niet langer bestaan. Zodoende moest onze hogere zelf toen achterblijven in de Universum, zo werd dit ware gedeelte van ons Zijn gesplitst.

Zolang wij niet in balans zijn, kunnen wij deze innerlijke kracht van onze hogere zelf, niet horen en niet voelen. Onze hogere zelf is er wel, maar is onzichtbaar voor ons geworden en is nu aanwezig in het Universum. Zodra wij in balans zijn, kan onze hogere zelf weer kontact opnemen met ons en niet eerder.

Wij nemen geen kontact op met onze hogere zelf, nee onze hogere zelf kan pas kontact met óns opnemen als onze trillingsfrequentie weer hoog genoeg zijn. Zodra dit is gebeurd kan onze hogere zelf zich weer comfortabel bij ons voegen want dan zijn onze trillingfrequentie weer verhoogt en kunnen wij ook inderdaad onze innerlijke kracht weer opvangen en weer horen en voelen en eerder niet. Wij willen wel graag in kontact komen met onze hogere zelf, maar dit gebeurt pas als onze trillingen zodanig zijn verhoogt zodat onze hogere zelf weer bij ons kan vertoeven in een hogere trillingsfrequentie.

Onze trillingen kunnen verhoogt worden, zodra wij meer liefde voor onszelf gaan voelen, dan zijn wij ook klaar anderen mensen lief te hebben en te helpen. In die tussen perioden, voordat wij in contact kunnen komen met onze hogere zelf, kunnen wij ons laten inspireren en leiden door onze Gidsen of Engelbewaarder.

Toen de mens echter voor zijn eigen vrije wil koos en onder anderen zijn EGO de vrijheid gaf als leider te functioneren, dreef dit ons weg van de oorspronkelijke bedoeling van ons leven. Er ontstond disharmonie in de mens, tussen het hogere zelf, de goddelijke wil, en het lagere zelf, de vrije wil. Die aanwezige dualiteit is een direct gevolg daarvan geweest. Dualiteit bestaat uit goed en kwaad, tussen Licht en donker het ene uiterste naar 'n andere uiterste. Nu moeten we harmonie en balans terug vinden in onszelf. De mens dreef steeds verder af van de bron, maar onze blauwdruk is in de Kosmos nog steeds aanwezig. Door die vrije wil kreeg iedereen zijn eigen persoonlijkheid, met verschillende gedachten en daar om zijn er ook weer verschillende waarheden.

Mensen die nog steeds in de derde dimensie dénken en léven, begrijpen ook echt niet wat zij verkeert doen. Zij leven eerlijk en zij werken hard, wat doen zij dan zo verkeert, denken zij? Dit komt doordat zij in hun denken vast blijven zitten en zij geven geen aandacht en tijd meer voor innerlijke gevoelens en het weten dat er meer is dan alleen dat denkvermogen, want denken wordt nog niet weten.

Er is ook niets verkeert mee, als we van mooie dingen houden, maar ben daar dan ook tevreden mee. Het is nu zo erg om steeds weer meer en mooiere dingen te moeten hebben, om onszelf een beter aanzien te geven. Dit is geen evolutie, nee dit is jaloezie, hun aandacht is alleen maar gefocust om te bezitten. Men mag materie hebben, maar het moet allemaal in balans zijn. Het is niet de bedoeling dat wij in armoede moeten leven. Néé het gaat vooral dat wij tevreden zijn met wát wij hebben en tevreden zijn met wie wij zijn en dat is evolutie.

Hoe komen wij in balans: door objectief naar onszelf te kijken. Te beginnen met onze EGO, die moeten wij beslist hebben, een EGO is een waar onderdeel van ons Zijn, maar kijk waar je ego niet in balans is. Door meer zelfvertrouwen voeden wij onze EGO op een positieve manier.

Ook angsten, zijn heel negatief, daardoor kom je in een visuele cirkel te zitten en dan neemt die angst over omdat wij daar steeds weer opnieuw aandacht dus
( energie) instoppen.

Emoties zijn heel schadelijk, wij mogen meeleven maar niet meelijden. Als wij begrijpen dat emoties in bedwang gehouden moeten worden, zijn wij positief bezig. Wij moeten de juiste gevoelens hebben, dan zijn wij meester over onze eigen emoties en zo worden wij ook meester over onszelf.

Door jaloezie, kun je eigenlijk van niets meer genieten, want die gedachten van jaloezie is dan overheersend aanwezig.

Dit waren een paar informaties over dualiteit. Op de eerste plaats is het heel belangrijk als wij in balans komen met alles. Blijf niet vast zitten in je dénken. Sta open voor nieuwe informaties en laat daarom ook weer oude gedachten of informatie los of stel je gedachten steeds opnieuw bij. Door beter met onze gevoelens om te gaan en te weten wat het juiste is komen wij beter in balans.

Bij kopiëren van deze informaties vermeld a.u.bl deze BRON www.spiritualwisdom.nl

Website : http://www.spiritualwisdom.nl
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI