·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Artikelen-over-Tweelingzielen
Naam : SpiritualWisdom
Titel : Informaties over Overzielen - Hogere zelve - Tweelingzielen
Tekst : Doordat er al bij meerderen mensen hun DNA geactiveerd is, wordt moeilijke materie duidelijker. De materie die hieronder beschreven staat is héél moeilijk te begrijpen als wij in de 3de Dimensie van bewustzijn leven/denken. Bijvoorbeeld deze vragen; van hoe kunnen wij in contact komen met onze Hogere Zelf, of is onze Tweelingziel nog steeds in de Kosmos, of is deze hier op Aarde, of als wij zelf een Overziel zijn, hoe kunnen we dan in contact komen met onze Overziel?

Zeg dagelijks: ''Lieve Hogere Zelf kom a.u.bl.bij me ik ontvang je in liefde''.
Wij kunnen alleen zelf onze H.Z. uitnodigen om bij ons te komen, omdat dit onze
eigen ' trillingen ' woorden moeten zijn. Niemand anders kan dit voor ons doen, omdat dit door onze eigen trilling in werking dus in beweging wordt gezet en dit is héél belangrijk om dit te weten. Miljoenen Hogere Zelve bevinden zich in de 6de Dimensie van de Kosmos. Onze H.Z. kan al bij ons zijn maar nog niet 'bewust''. Als wij niet bewust in contact zijn kunnen wij ook niet communiceren met hen, zij helpen ons wel, maar het ''persoonlijk'' contact is juist zó uniek. Als onze H.Z. bij ons is, worden wij ook beter geïnformeerd, zij brengen een hoge wijsheid mee.

Wanneer weten wij als onze hogere zelf bij ons is? Dit weten wij pas door iedere dag te vragen, hogere zelf kom a.u.bl. bij me en laat me dan ook ''duidelijk'' weten als je er bent. Er zijn nog heel veel mensen die nog niet ''bewust'' weten of hun hogere zelfs inderdaad bij hun is. Nodig je H.Z. uit dan kunnen wij communiceren met onze H.Z. Er zijn miljoenen mensen die dit beslist nog niet BEWUST weten. Iedereen heeft een H.Z. en als wij in balans zijn kunnen zij bij ons komen, er moet bewust contact komen. Onze H.Z. is een waar onderdeel van onszelf en dit is een waardevolle en liefdevolle innerlijke relatie. Zodra we zelf in balans zijn, kan onze H.Z. eindelijk bestaan met onze trillingen. Dit is belangrijk, want een hogere zelf kan alleen resoneren op een hoge trilling.

Wij hebben allemaal een of meer Gidsen bij ons. Als eenmaal onze H.Z. ''bewust'' bij ons is, wordt een Gids ook vrijgesteld van een belofte die zij al lang geleden hebben gedaan. Zodra wijzelf in contact zijn met onze H.Z. kan onze Gids deze lang geleden belofte pas verbreken, dus die persoon loslaten. Deze belofte was om ons te begeleiden tótdat wij bewust ook zelf met onze H. Z. in contact zijn. Die Gidsen zijn dan vrij om naar hun eigen spirituele familiegroep te gaan. Dit is ook de bedoeling en er is al een grote SHIFT in de Kosmos gaande, zodat Gidsen naar hun eigen familiegroep in de Kosmos kunnen gaan. Hetzelfde gebeurt nu ook hier op Aarde, we horen allemaal bij een groep en gaan ook die groep herkennen.

In de Kosmos loopt alles parallel met de Aarde, alles verbinden met elkaar, zo boven zo beneden.
Materie over Overzielen is haast onmogelijk te begrijpen met een 3de Dimensie van bewustzijn. Ik zal toch proberen dit in het kort maar toch heel duidelijk uit te leggen. We horen allemaal tot een vaste spirituele familiegroep die dezelfde trillingen hebben. Iedere spirituele familie bestaat uit ongeveer 172 leden. Zoals 2 Tweelingzielen; 12 Tweelingvlammetjes; 24 Overzielen; 144 Tweelingmaatjes.

Overzielen: er verblijven 12 Overzielen van dezelfde familie in de Kosmos en 12 Overzielen verblijven hier op Aarde. De Overzielen vanuit de Kosmos kunnen dan bij de Overzielen die op Aarde leven downloaden ( neerdalen) die zelf 'n Overziel is. Overzielen hebben al voordat zij op Aarde werden geboren een gezamenlijk contract getekend, dit staat op beide Blauwdrukken gecodeerd. In dit contract staat welke 2 Overzielen dan samen gaan werken en wat hun Missie is.

Overzielen kunnen downloaden ( neerdalen) zodra een Overziel vanuit de Kosmos contact heeft gemaakt bij 'n Overziel hier op Aarde. Die Overziel uit de Kosmos heeft dan al een bewustzijn van de 5de Dimensie. Die Overziel die hier op Aarde is, moet zelf ook een 4de Dimensie van bewustzijn hebben, anders kan er geen contact plaatsvinden. Als iemand een bewustzijn heeft van de 3de Dimensie, kan er ook nog geen daling plaatsvinden, want dit wordt absoluut niet begrepen.

Overzielen kunnen vanuit de Kosmos alléén downloaden bij hun eigen spirituele familieleden en die ook een Overziel is en op Aarde leeft. Overzielen van de groep kunnen dan bij elkaar op bezoek gaan en gezamenlijke contact maken. Zo kunnen de Overzielen ook communiceren met elkaar zonder bij elkaar te zijn en dit gebeurt met de wederzijdse hogere zelve. Wij kunnen aan onze H.Z of Gids vragen of wij ook een Overziel zijn, als dit zo is kan een Overziel vanuit onze eigen groep uit de Kosmos bij ons komen zo gauw wij in de 4de Dimensie van bewustzijn zijn. Doordat een Overziel download, dus bij ons komt, krijgt die Overziel hier op Aarde gelijk meer bewustzijn en informaties die nodig zijn voor hun Missie. Een Overziel hoeft niet altijd bij ons te zijn, ze komen en gaan.

Onze Pijnappelklier is hét communicatiecenter en is ooit zo groot geweest als een golfbal, nu als een gedroogde erwt, de volle Heilige geometrie van Hogere Waarheden zijn nog steeds in onze pijnappelklier aanwezig en onze H.Z. is daar ook neergestreken. De samenwerking o.a. tussen onze H.Z. onze gids, Overziel en Tweelingziel gaat heel goed. Als wij gaan communiceren met onze H.Z. komen wij te weten wie bij onze spirituele familie hoort. Iedereen behoort tot zijn eigen spirituele familie en die kennen we al heel lang. Er kunnen familieleden zijn die in de Kosmische sferen zijn en andere zijn hier op Aarde. Wij worden op de een of andere mysterieuze wijze toch samengebracht. Een ontmoeting is geweldig en komt tot stand met de hulp van onze H.Z. of Gids, Overziel of een Tweelingziel.

Een Tweelingziel heeft ook iedereen, niemand uitgezonderd, wij gaan onze eigen Tweelingziel hier op Aarde herkennen. Als onze Tweelingziel niet hier op Aarde is, komen wij toch in contact met onze Tweelingziel via de Kosmos en van daaruit helpen zij ons dan. Voordat we hier op Aarde kwamen werd op onze Blauwdruk, onze missie of doel gecodeerd. Blijven wij spiritueel onwetend, dan kunnen wij onze missie ook niet volbrengen. Wij hebben inderdaad een vrije keuze en vrije wil, maar blijven we vasthouden aan onze 3de Dimensie van denken zoals een EGO, kunnen wij onze Missie of doel ook niet herkennen, dus niet bereiken en nakomen.

Wij gaan steeds beter begrijpen wie wijzelf zijn en waarom wij hier op Aarde zijn. Wij zijn allemaal hier voor een doel en dit kan zijn een persoonlijk doel, om je eigen fouten te leren begrijpen en dan loslaten. Wij kunnen dus ook voor een speciaal Missie hier zijn om mensen te gaan helpen. Deze laatste groep mensen hebben vaak zelf een héél moeilijk leven gehad, maar deze lessen wilden zij zelf leren en ook daadwerkelijk ondergaan, zodat zij deze ervaringen door kunnen geven en dan kunnen zij lesgeven vanuit hun eigen ervaringen. Deze mensen zijn Nieuwetijds ( mensen) en dit zijn Indigo's, Sterrenkinderen en Kristalkinderen.

Wij gaan op een geven moment ook alles zelf begrijpen, zolang wij open kunnen staan voor nieuwe informaties. Laat vooral oude informaties of een vast geloof dat niet meer werkt los, of stel deze bij. Kunnen wij dit niet dan zitten we nog steeds in onze EGO vast. Blijf daarom steeds goed geïnformeerd en sta beslist open voor nieuwe informaties. Dit betekent niet dat we wispelturig zijn als we steeds ons denken bijstellen of ons geloof veranderen. Zo kunnen we vlugger meegroeien en gaan wij alles ook beter begrijpen wat dan de Hogere Waarheden zijn. Als wij niet meegroeien DOLEN wij maar wat rond en lopen met gesloten ogen rond.

Wéét nu dat we allemaal hier op Aarde zijn met een vaststaand Doel of Missie. Wij zijn allemaal hier op Aarde éérst voor onszelf in balans te brengen en daarna kunnen wij pas gaan werken met andere mensen. Als wij trouw zijn aan onszelf, kunnen wij werken vanuit onze eigen innerlijke kracht.

Bij kopiëren van deze informaties vermeld a.u.bl deze BRON www.spiritualwisdom.nl

Website : http://www.spiritualwisdom.nl
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI