·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Artikelen-over-Bewustwording
Naam : SpiritualWisdom
Titel : Innerlijke kracht
Tekst : Doordat we geestelijke & spirituele kennis gaan begrijpen herinneren we deze kennis weer. Dan gaat er in ons geheugen innerlijke 'deurtjes' open die voorheen gesloten waren. Door 'geestelijke bewustwording' openen we een vakje 'weten' open. Geestelijke & spirituele kennis geeft ons wijsheid en inzicht die we nodig hebben om in balans te komen en zo draaien we de klok terug in ons bewustzijn naar die tijd toen we ons nog van alles bewust waren. Begrijpen van geestelijke kennis maakt ook weten en het geeft ons tegelijkertijd Innerlijke kracht. Oude waarheden hebben we allemaal geweten, maar zijn die vergeten. We waren met ons allen in een toestand van stagnatie en onwetendheid terecht gekomen. We worden massaal wakker; dit gebeurt doormiddel van geestelijk bewustwording.


De meeste mensen werken nog steeds met de 7 hoofd chakras vanuit de vorige eeuw de Vissentijdperk era. Zij hebben nog geen kennis van de Aquarius chakra systeem. Extra belangrijke chakra's zijn de 4de en 5de en 6de en 10de chakra.

In de 4de chakra zit Innerlijke kracht. Ook onze Ego en Zelfvertrouwen en Instinct is er gevestigd. Deze chakra bevindt zich 10cm onder ons hartchakra.

In de 5de chakra zit ons HART en daar bevindt zich ons Innerlijk kind en onze Ziel en met eigenliefde en respect voor onszelf voeden we al ons innerlijk kind.

In de 6de chakra is de Thymus en daar bevindt zich het Christusbewustzijn. Dit bewustzijn is een deel van GOD zelf, bevindt zich 10cm boven het hart chakra.

In de 10de chakra zit ons Derde OOG en daar bevindt zich onze IntuÔtie en ook onze Herinneringen en onze creativiteit zit daar. Derde OOG chakra zit boven op ons hoofd vlak naast de kruin chakra. De impulsen van het Derde OOG nemen we waar via in het midden ons voorhoofd, iets boven onze ogen en daarom wordt het ook het derde oog genoemd dus extra hulp met een derde oog.

Innerlijke kracht is bij iedereen aanwezig activeer deze kracht door er aandacht aan te geven. Als onze 4de chakra in balans is, is ook onze positieve EGO in balans en dan hebben we ook genoeg zelfvertrouwen. Om onze EGO te begrijpen, mogen we dit doen door de waardefilosofie en de eigenschappen van man en vrouw te gaan begrijpen en dit in onszelf gaan verwezenlijken. Het maakt niet uit of we een man of een vrouw zijn, de bedoeling is om dit in 1 en hetzelfde lichaam van 1 persoon toe te passen. Zo begrijpen we onze positieve EGO en YIN en YANG.

Op de eerste plaats geloof en vertrouw dat deze innerlijke kracht ''hulp'' bij ons is. Onze Innerlijke kracht kunnen we zelf activeren door deze wakker te maken, omdat zij in slaap waren gevallen doordat wij met ons allen in een laag bewustzijn trillingen terecht waren gekomen. Nu mogen we ze wakker maken en zo activeren we onze innerlijke kracht nog meer en onze innerlijke hulp is daar heel blij mee.

Onze Hogere Zelf en onze Engel en Gids zitten in ons hoofd in de pijnappelklier, maak hen wakker daardoor worden zij al geactiveerd. Zeg tegen het derde oog wakker worden, hetzelfde doen met het Christusbewustzijn wakker maken. Door alles in ons wakker te maken activeren we zo onze innerlijke kracht nog meer. De innerlijke kracht is altijd al bij ons geweest, door contact te maken kunnen Zij ons bewuster helpen. Dit is geloven in de hogere waarheden die we nodig hebben om in balans te komen. Iedereen heeft deze innerlijke hulp, vertrouw er op en accepteer dit het hoort bij ieder van ons, want het is een deel van ons ZIJN.

De 3de Dimensionale Aardse mentaliteit waar we nu in leven is een realiteit van materiele bezittingen. We weten nu dat alle materiŽle bezittingen niet de reden zijn geweest waarom we naar de Aarde zijn gekomen. We zijn hier op Aarde om onze Innerlijke Krachten te versterken en ook om andere hiermee te helpen. Het was geen eenvoudig pad maar wel een pad van verrijkingen die we alleen op deze Aardse realistische Dimensie konden leren. We hebben ook waardevolle filosofie van ervaringen ervaren, zoals op het ego en emotionele en op hart niveau zijn we diepgaande ervaringen tegengekomen. Door een macht positie om te zetten in een kracht positie activeren we zo al onze innerlijke kracht. Macht is een teken van zwakte omdat er nog geen innerlijke kracht aanwezig is om dit te ervaren.


Bij kopiŽren van deze informaties vermeld a.u.bl deze BRON www.spiritualwisdom.nl

Website : http://www.spiritualwisdom.nl
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI