·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Nieuwetijds-Kinderen
Naam : Marina
Titel : SterrenKinderen
Tekst : Wij gaan het deze keer hebben over SterrenKinderen. Wij willen graag weer nieuwe (oude) informatie geven over SterrenKinderen.
SterrenKinderen zijn niet alleen de Kinderen die nu geboren worden.
De Kinderen die vanaf 2003 geboren worden, aardse jaartelling, zijn kinderen met een extra gave. Dit is niet het geval bij alle kinderen die geboren worden vanaf 2003.
Er zijn ook volwassen SterrenKinderen. Deze volwassenen worden nu in aanraking gebracht (of zijn dat inmiddels) met hun Hogere Leiding. Zij worden (of zijn) zich bewust van Gidsen, Engelen, Opgestegen Meesters.
De Kinderen geboren vanaf 2003 hebben deze Hogere Leiding op het moment van geboorte.
De volwassenen, en de kinderen geboren tot aan 2003, zullen deze Hogere Leiding eerst moeten zoeken, d.m.v. het inlossen van de Wet van Karma, het leren openstellen en vertrouwen op de hogere leiding en groeien uit de derde dimensie naar de vierde. Dat wil zeggen, vanuit de VissenPeriode (3-dimensionaal) doorgroeien d.m.v. Compassie voor mens en aarde, naar een multidimensionaal bewustzijn.
De volwassenen zullen langzamerhand, zo snel als hun groei dient te gaan, in aanraking gebracht worden met de begeleiding; zij zullen steeds ook aan zichzelf dienen te werken, door het loslaten van emotionele ballast, zich daarvan te ontdoen. Langzaam in de loop der komende jaren zullen deze schillen van emotionele ballast verdwijnen, en in de tijd dat deze volwassen SterrenKinderen daarmee bezig zijn, zullen zich de gidsen aandienen. Dit kan plotseling gebeuren, maar wij dragen altijd de zorg voor diegene die zich voorzichtig daarvoor openstellen. Weet dat en vertrouw daarop!
In de loop van hun persoonlijke groeiproces, zullen zich steeds meer van de Hogere Leiding aandienen.

De SterrenKinderen die nu in hun adolescentie zitten, hebben deze wetten van karma ook nog af te wikkelen, zij het anders dan de volwassenen. Deze SterrenKinderen zijn zich al bewuster, zij het meest nog onbewust, dat er iets meer is dan alleen maar de aarde bewonen.
Zij weten ook dat sommige problemen, die zich voordoen op de aarde, niet zomaar op te lossen zijn. Zij weten simpelweg dat deze problemen er zijn. Het lijkt alsof ze onverschillig lijken, maar dat is geenszins het geval. Zij zullen, als zij iets ouder worden, weten hoe te handelen en Of te handelen. Zij voelen aan dat een kant kiezen, partij kiezen om een conflict op te lossen, niet aan de orde is en zullen zich de komende jaren gaan ontwikkelen tot volwassenen met een andere manier van aanpakken.
De SterrenKinderen die nu beneden de 14 jaar zijn, horen nu al anders benaderd te worden door hun ouders, opvoeders en begeleiders. Deze kinderen staan al met één been in de 4e dimensie, maar dat zal hen moeten worden uitgelegd, zo langzamerhand.
Daar er nog niet voldoende veranderde scholing voorhanden is, is deze begeleiding onvoldoende. Deze kinderen mogen langzamerhand, naarmate hun ontwikkeling vordert, in de zin van: ik begrijp Wie ik Ben, bewust gemaakt worden dat zij gebruik kunnen maken van de gave die zij bij geboorte hebben meegekregen. Dit alles dient liefdevol begeleid te worden. Deze kinderen zullen ook nog een gedeelte van de wet van Karma dienen in te lossen, dus haast is niet geboden en men dient rekening te houden met de ontwikkeling van het kind en welke ervaringen zijn nodig hebben om het groeiproces volgens de Wet van Karma te voltooien.

De SterrenKinderen die vanaf 2003 geboren worden (zo ongeveer), wederom, NIET alle kinderen zijn SterrenKinderen in deze zin van het woord, zouden begeleid dienen te worden op een manier die bij ze past. Elk kind komt naar aarde met zijn/haar eigen natuurlijke gave en identiteit, en het is aan de ouders en opvoeders, begeleiders en school om daar op in te leren springen. Welke taak heeft mijn kind uitgekozen? Is mijn kind een SterrenKind, of is mijn kind met een andere taak of bestemming naar aarde gekomen?

Allereerst zal opvallen, dat heel veel SterrenKinderen alleen maar willen spelen. Zij willen niet echt leren lezen en schrijven. Wat zij het liefste komen doen, zolang zij nog erg jong zijn, is spelen en genieten. De school in deze vorm, die nu nog het meest bestaat, is ingericht om kinderen te leren lezen, schrijven, rekenen enzovoort. Deze kinderen zullen hun best doen, want zij willen graag bij de groep horen, maar als je vraagt wat zij nou het liefst doen, is dat spelen.
De kinderen die vanaf 2003 geboren worden, zullen deze WIL, in de zin van: ik heb een Taak, maar allereerst wil ik Spelen en Genieten, nog veel meer naar voren laten komen dan de vorige groep kinderen.
Zij zullen hun gaven ook ten toon gaan spreiden, waarvan ouders, die hier niet zo bekend mee zijn, kunnen schrikken of denken dat hun kind niet normaal is. Dit kan zich uiten in alleen willen spelen, of juist zeer geïnteresseerd zijn om zo veel mogelijk tot zich te willen nemen van informatie, dus Snelle Leerlingen zijn.
Elk Kind is UNIEK. Veel ouders worden zich nu bewust dat hun SterrenKind (ook als ouders daar niet mee bekend zijn) anders is dan normaal gesproken. Wat ZIJ als normaal beschouwen.

De SterrenKinderen die nu volwassen zijn, zijn vaak hun hele leven al aan het vechten tegen deze stempel. Zij zijn anders dan anderen. Zij hebben zichzelf beschermd door bepaalde dingen maar niet meer te vertellen. Hierdoor zijn deze (inmiddels volwassen) kinderen een reeks van problemen (lessen) tegengekomen, waardoor zij konden doorgroeien, of aan het doorgroeien zijn naar de 4e dimensie.

Als SterrenKind-ouder, die al bewust is, kun je anders naar je kind leren kijken, en weten dat er een andere, meer open opvoeding nodig is dan die je zelf ervaren hebt.

Door nu deze informatie te verspreiden, op het internet of andere manier, willen wij meewerken aan een groter bewustzijnsverandering in de mens, waardoor het mogelijk gemaakt wordt voor de SterrenKinderen beter begeleid te worden in hun Taak op de Aarde.

Er zijn vele benamingen voor de groep Kinderen met een Hoger bewustzijn, of multidimensionaal bewustzijn. Dit zijn namen als Indigo-kinderen, Nieuwetijds-kinderen.
Ik spreek over SterrenKinderen, niet om alles onder één noemer te vatten, maar om te voorkomen dat kinderen wederom in een hokje gestopt worden. Jullie, als ouders, opvoeders en begeleiders, dienen je ook daarvan bewust te worden, dat geen enkel kind in een hokje gestopt dient te worden, in de zin van: mijn kind (het woord MIJN klopt hier al niet!!) is een Nieuwetijdskind of een Indigo-kind.
De benaming SterrenKind zou ook opgevat kunnen worden alsof een kind in DAT hokje geplaats wordt! Dat is niet mijn bedoeling, het is zo dat ik een naam gegeven heb om de veranderingen te kunnen onderstrepen met deze woorden in deze boodschap.

Uiteindelijk zijn jullie dan allemaal SterrenKinderen. Want het doorgroeien naar een multidimensionaal bewustzijn is voor iedereen weggelegd, alleen het zij zo dat er mensen zijn, die zich dat Niet bewust WILLEN worden. Dus zal dat bij die groep mensen ook niet gebeuren.
Wij gaan om weer weder te keren, in Licht en Liefde.

Channeling van Marina

Website: www.marinasmasters.com
Website : http://www.marinasmasters.com
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s) Naam : lianne
Dank je wel, een grote bron van herkenning. Ben nu 25 en heb mij veel onbegrepen gevoelt. Gelukkig heeft mijn weg zo mogen zijn dat dit verleden tijd is en ik de juiste mensen om mij heen heb gecreeerd. Het blijft fijn om een artikel als dit te lezen.
 

Naam : inge
Om de kinderen van vandaag de ruimte te geven en het volledige vertrouwen in hen te laten blijken, ben ik zo blij dat er Iederwijsscholen (en aanverwanten) zijn! Ik wil me in dit onderwijs blijven begeven. Hier kan ik vanuit mijn ziel in contact staan met het 'echte leven' en zodoende mijn bijdrage leveren. De jongste kinderen zijn allemaal zo zichzelf en blijven puur, onaangetast en vrij, simpelweg omdat ze alle ruimte krijgen... die zo hard nodig is. Ruimte en vertrouwen, waaruit de liefde blijkt, die vormen de basis voor elk mens..!
Aan betitelingen heb ik ook geen boodschap. Ik ben dan ook van mening dat alle benamingen: van adhd tot aan indigo slechts facetgerelateerd schuilgaan onder het brede begrip nieuwetijdskinderen/sterrenkinderen, om iets specifieker te maken. Uiteindelijk, of in den beginne, is ieder wezen op aarde een nieuwetijdswezen te noemen. Het is slechts een nieuwe naam voor een oud begrip.. het goddelijke in ieder.
 

 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI