·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Nieuwetijds-Kinderen
Naam : Ans Corbee
Titel : Indigokinderen & Kristalkinderen
Tekst : De Indigo's zijn naar de Aarde gekomen met belangrijke doelen. Een daarvan is om ons door ervaring te laten zien dat veel van onze huidige systemen, niet volledig worden ondersteund. Ook om mensen te helpen hun lang erop nagehouden overtuigingen te herévalueren. De Indigo's hebben contracten op zich genomen die soms inhielden dat ze de confrontatie aangingen met al onze systemen die betrekking hebben op kinderen. Nu gaan enkele vroege Indigo's op invloedrijk posities in onze bedrijven en overheidsinstanties komen, begint het spannend te worden. Spoedig zullen zij doorgroeien naar de hoogste posities. De Indigo kinderen zijn sterk, maar een gefrustreerd mensenras. Als zij geen doel hebben in hun leven, dan kunnen ze destructief worden als zij zich vervelen. Probeer dit zo goed mogelijk te begrijpen en plaats je in hun gedachten en voel met ze mee. Maar houdt hun verantwoordelijk en daag hen uit om het beter te doen dan wij en kijk dan hoe de magie !
ontstaat. Want ze zijn berekend voor hun taak. Zij hebben geen menselijke emoties van schuld. Door hun verantwoording wordt het in evenwicht gehouden. Hun hersenen werken sneller dan die van de meeste mensen. Zij zijn de voorlopers van de volgende generatie en als zij niet volledig bezig kunnen zijn, kunnen zij heel destructief worden. Zij zullen de wereld veranderen. Deze kinderen zullen het collectieve bewustzijn veranderen om ruimte te maken voor de kinderen met Kristal vibraties, dat de volgende incarnatie niveau wordt. Indigokinderen hebben directe contacten om de schoolsystemen en de manier waarop wij over het algemeen over kinderen denken, te veranderen. Zij doen dit vaak op hun eigen bitse manier.

Zet ze niet op een Voetstuk, maar zeg daarvan: je bent bijzonder omdat je, jij bent. Indigokinderen voelen zich anders en vaak buitengesloten. Zij kijken rond in hun klaslokaal en ze denken dat zij alleen zijn en op vele manieren zijn ze dat ook. Hun hersenen werken in een hoger tempo en om dan in een klas te zitten met anderen kinderen, vereist enorm veel geduld voor hen. Ze zijn hun leraren vaak zo vér vooruit, dat ze hun vibratie moeten vertragen om te begrijpen wat er gezegd wordt. Dat is moeilijk voor hen en daarom zitten velen in de ruimte naar buiten te staren wanneer de leraar/lerares aan het woord is. Wij hebben hier al velen van deze kinderen doelbewust vertraagd zodat ze passen in de gemeenschap. En het trieste daarvan is dat deze tactiek schijnt te werken. Maar uit een hoger perspectief zeggen wij dat het niet onze taak is om hun te veranderen. Het is hún taak om ons te veranderen.
Daag hun uit om beter te zijn dan ''wij'' hun voorgangers. Velen van hen zullen het op school behoorlijk goed doen. Ze hebben niet allemaal een 'contract' om de confrontatie met school aan te gaan. Sommige zullen sociale problemen hebben, anderen zullen zich aan kunnen passen.
Over het algemeen zullen ze het op school behoorlijk goed doen, maar zij zullen eenlingen zijn. Zij kunnen zich in zichzelf terugtrekken, want zij zullen niet zo gemakkelijk met anderen kunnen omgaan. Ze staan op 'n hoger niveau dan de anderen kinderen. Heb geduld met ze, begrijp dat schuldgevoel voor hen als motivatie niét werkt. Zij herinneren zich nog veel, als zij klein zijn, van een vorig leven. Zij moeten leren deze herinneringen te onderdrukken om opgewassen te zijn tegen de ""werkelijke wereld""'. Het is moeilijk om een Indigokind een standje te geven, want ze zullen met een glimlach op hun gezicht naar je kijken. Breng ze verantwoordelijkheidbesef bij, want dat zal de sleutel tot hun effectiviteit zijn. Op scholen vervelen zij zich. Verwacht meer van hen. Vertel hen dat je iets bijzonders van hen verwacht, omdat zij bijzonder zijn; niet om dat ze Indigo's zijn, maar om wie ze zijn als individu. Laat hen weten dat hun anders zijn, hen juist bijzonder maakt. De Indigo's!
maken de weg vrij zodat het kan gebeuren, zij brengen een grote energie met zich mee die vaak overweldigend lijkt te zijn voor mensen om hen heen. Het is aan de ouders om hen te helpen, hun energie te gebruiken op de meest positieve manier. Scholen zullen zich aanpassen om met kinderen zoals de Indigo's om te gaan. Dat maakt deel uit van het contract van de Indigo's en vormt de belangrijkste reden waarom ze hier zijn. Speciale mensen zullen samen met de Indigo's werken, maar ook met hun ouders. Vertel hun alsjeblieft dat ze niet gek aan het worden zijn. Creëer de ruimte voor deze mensenkinderen die in hun kracht staan en succes zullen hebben. Speciale scholen worden gecreëerd.

Wij hebben er voor gezorgd dat deze Indigo's NU hier op Aarde komen. De opvoeders zijn diegene die in eerste instantie ruimte moeten maken voor de Indigo's. Daag ze uit en ben niet bang voor ze, als ze slimmer zijn dan jij zelf. Hoe moeilijker het ook voor je als leraar of opvoeder, verwacht van hen dat zij boven jouw eigen beperkingen uitstijgen, moedig hen daartoe aan en weet dat dit jouw maatstaaf voor succes is. Probeer hen niet in een vakje te persen waar hun naam aan gegeven is. Kijk in plaats daarvan hoever ze kunnen gaan. Zet de deur open. Daag ze uit. Tart hen om beter te zijn dan hun ( wij) voorgangers. Er zijn momenten waarop wij dan de diagnose hebben gesteld dat die ""kinderen"" dan maar een afwijking hebben. En dat er zoveel kinderen zijn waarop die omschrijving dan van toepassing is. Wees je er zelf echter wel van bewust dat je op die manier een snelle geest verlaagt, alleen om die dan binnen je eigen vermogen te brengen. Maak ruimte voor de geest die sneller we!
rkt. Begrijp dat ook dit een vorm van verandering is. Na de Indigokinderen zullen wij een nieuw ras de ''Kristalkinderen'' komen.


Kristalkinderen

De kinderen met Kristalvibratie hebben twee eigenschappen: de eerste is dat ze veel kracht hebben en de tweede is dat ze buitengewoon kwetsbaar zijn. Zij zijn in evenwicht op een manier die wij nóg moeten gaan begrijpen, omdat hun kwetsbaarheid hun kracht versterkt. Wat vibratie betreft zullen zij een in een hogere energie matrix worden geboren en zij op de wereld komen met alle 12 DNA strengen volledig operationeel.

Voor een kristalkind zal het niets bijzonders zijn om te weten wat 'wij' voelen, maar ook wat 'wij' denken. Net zoals de Indigokinderen hebben zij geen referentiekader voor de emotie van schuld, zo hebben de Kristalkinderen geen referentiekader voor angst. Zij zullen het eerste niveau van de mensheid zijn die beschikken over zogenoemde magische vermogens. Zij zullen begrip van energie hebben, dat wij mensen op ons huidige niveau zelf niet bezitten.

Als wij stuk voor stuk besluiten om terug te keren in een nieuw lichaam, zullen wij 't lichaam van een nieuw kristalkind nemen, want dat bevat de nieuwe matrix. Als wij terugkeren in de lichamen van een kristalkind, zullen wij de mensheid op een koers zetten die ons door de komende vijf millennia brengt. Het zal een magische tijd zijn, want de kinderen met kristal vibratie hebben vele malen eerder geprobeerd hiernaartoe te komen. Er zijn nu wat verkenners hier, maar het zijn er maar een paar en houden zich meestal schuil. Het zijn magische mensen. Zij begrijpen en kunnen werken met energie vormen die wij niet kunnen waarnemen. Zij kunnen dingen laten gebeuren door met hun hand te wuiven. Ze zijn heel krachtig, het is hun kwetsbaarheid die hun deze kracht geeft. Veel vroegere zogenoemde leraren of meesters (Jezus) hadden ook kristal vibratie.

Kristalkinderen worden geboren met alle twaalf DNA strengen die volledig verbonden zijn. Deze kristalkinderen kennen geen angst. Zij zijn liefdeskinderen. Als ouders kun je het beste zelf de zaden van wijsheid verspreiden.

Gedragskenmerken van deze kinderen kunnen zijn, niet allemaal van toepassing. Vele huilen als baby; verrassend wijze uitspraken doen voor hun leeftijd; gevoelig voor stemmingen van anderen; weten wat andere mensen denken; reageren vanuit een sterk rechtvaardigheidsgevoel; paranormale vermogens; helderziendheid, helderhoren; dyslexie; dromerig uitzicht en gedrag; sterk intuïtief; zij houden hun ouders een spiegel voor van hun eigen zijn; lichamelijk en emotioneel heel kwetsbaar; problemen op school; concentratiestoornissen; angsten; voedingsintoleranties, astma, huidaandoeningen, vegetarisme. Fysieke kenmerken zijn: hoger voorhoofd en een bijna groter schedelpan.

Bij kopiëren van deze informaties vermeld a.u.bl deze BRON www.spiritualwisdom.nl

Website : http://www.spiritualwisdom.nl
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s) Naam : Rody
Anders zijn betekent niet eenzaam zijn
maar anders zijn betekent dat je geluk hebt
want geluk is: als je weet wie je zelf bent en diegene kunt vertrouwen
want de enige die er altijd voor je KAN zijn ben jezelf  

Naam : Erwin
Herken hier wel wat in , kom er nu pas ook de laatste tijd achter , meer en meer , na """"34 jaar"""" ...
Dankjewel


 

Naam : Jeannette
Ik ben zo'n indigo 'kind' Ik ben nu 41 en ik heb eindelijk mijn lotsbetstemming aanvaard. Mijn tweede dochter is ook een indigo en mijn jongste, een zoon is een kristal kind. Alle kenmerken kloppen. In het begin wilde ik niet anders zijn, nu weet ik dat het nodig is. Mijn boek komt binnenkort uit met mijn ervaringen hoe ik de mensen anders wil gaan laten denken.
 

Naam : Tamara
Wel, ik ben er nu ook pas achtergekomen na 34 jaar, maar het is een openbaring en een troost, we zijn met meer dan we zelf denken en ik wil jullie hierbij heel heel veel liefde sturen,
het komt allemaal goed !
Liefs, Tamara xxx  

Naam : Anita
De omschrijving van Indigo mensen klinkt erg bekend in mijn oren. Ik ben altijd anders geweest in het doen en denken maar wilde dat niet accepteren. Want anders zijn betekent voor mij ook eenzaam zijn. Ik zou graag anderen Indigo mensen kunnen ontmoeten om ervaringen uitwisselen.  

Naam : hilma
Lieve mensen,
Kijk als je wilt eens op www.sterkracht.nl.
Inmiddels heb ik 2 van deze prachtige kinderen. Mijn jongste nu 3 maanden is een echt kristalkind, maar hij heeft het nog lastig op dit moment. Mijn oudste dochter is nu ruim 8 jaar. Haar verhaal op mijn website. Mijn verlof zit er bijna op en start ik weer op in mijn praktijk. Vele kinderen, maar ook volwassenen bezoeken mijn praktijk voor een stuk herkenning en samen zoeken naar inzichten waardoor we weer kunnen zijn wie we werkelijk zijn....

Lieve groet,
Hilma  

Naam : Stichting Hand in Hand voor In
Wie behoefte heeft kan eens kijken bij de stichting Hand in Hand voor Indigokinderen. Wij werken gratis. Veel ervaring, know how, en paranormale gaves; begrip+herkenning. Kijk eens op de website:stichtinghihi.nl  

Naam : jettie duijm
ben blij dat ik dus niet een excentriekeling of zo ben maar gelukkig INDIGO! wat was ik blij te zien dat er ook van mijn leeftijd (46) zijn. Ik heb het er vaak moeilijk mee. weet nog niet echt wat te doen met deze "Roeping"  

Naam : cirus
het voelt wel goed om te weten niet de enige
zijn. cirus  

Naam : Esther
Ik ben ook een Indigo, van 40 (kunnen we niet af van die term indigo-'kind'?) Het is opvallend hoeveel Indigo's van rond mijn leeftijd opgelucht ademhalen wanneer ze iets over Indigo kinderen lezen. En nog steeds kampen ze met gevoelens van eenzaamheid, onbegrip over hun 'anders' zijn, frustratie en verdriet. Mensen die het nog steeds niet lukt om hun trilling te vertragen waardoor ze beter in staat zouden zijn om zich met hun omgeving te verbinden. Ik begrijp wel dat de beweging andersom moet zijn, dat Indigo's hier zijn om de frequentie van de omgeving te verhogen, maar dit is zo'n zware klus!! Wordt het niet eens tijd om ook aandacht te besteden aan de Indigo-volwassenen en hen te helpen met het werk dat ze hier hebben te doen. Het valt me op dat iedere Indigo zich alleen voelt terwijl we met zovelen zijn.  

Naam : Mirko Ramon
Weet pas een jaar dat ik een Kristalkind ben. En ja, ook ik hou me schuil. Ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het is in deze maatschappij te leven. En het lijkt alsof je wereldvreemd bent. Ik heb het behoorlijk zwaar te verduren gehad, het systeem waarin we leven is nog niet zover dat je jezelf gewenst voelt. Aan alle ouders gericht, komt u erachter dat u een Kristalkind heeft, wees voorzichtig. Ik voel zelf aan dat er veranderingen op komst zijn, maar het is nog te vroeg. We groeien gestaag in aantal, ik sta nu met ongeveer 13 mensen regelmatig in contact. Het hoeft niet per definitie te zijn dat deze alleen in Nederland wonen. Afstand is irrelevant, dit gezien telepathisch vermogen waar geen grens aan is. De tijd is bijna gekomen voor ons om echte veranderingen aan te brengen. Ik weet wat daarin mijn taak zal zijn. En een aantal van de mensen die dit leest weet dit ook. Vrij vaag voor sommige, maar een goed oog heeft aan 1 woord genoeg... Elke ouder veel succes, geef ze heel veel liefde en je krijgt het meervoudig terug !!! Je zult verbaasd staan als je niet teveel druk op ze uitoefent, geef ze ruimte en rust om zich terug te trekken. Veel succes en liefs, Mirko..  

Naam : anoniem
lieve Esther, ik herken zo helemaal wat je zegt! Ik ben 42 en alle puzzelstukjes vallen in elkaar nu ik mezelf herken in heldervoelend zijn, helderwetend zijn en helderhorend zijn. Ik vind het prachtig dat ik al zoveel mensen heb kunnen helpen. Maar voor mezelf is het een verwarde en vermoeiende tijd. Want leg maar eens uit wat er allemaal op je afkomt zonder te denken dat mensen je voor gek verklaren. Het is immers niet tastbaar en daardoor niet met iedereen bespreekbaar. Dat voelt heel eenzaam. Ik zoek mijn heil daarom in het tekenen en in het schrijven en bij de dieren. Gelukkig vinden die niets raar en kan ik toch mijn verhaal kwijt. Ik ben namelijk niet van plan om gek te worden. Ik wil alleen maar zijn wie ik ben. En toevallig kreeg ik dit mee, het zal zijn reden hebben. Ik probeer er daarom maar nuttige dingen mee te doen. En ik zie in dat ik al zoveel mensen geholpen heb, dat was nooit gelukt zonder mijn menselijke "gave" dat ik oog heb voor emoties en ergens de innerlijke wijsheid vandaan haal, zodat mijn medemens zich gehoord voelt.
En ik hoop oprecht dat iedereen dit in zich heeft want ik hoef niet bijzonder of apart te zijn. Ik heb liever dat wij allen echt oog hebben voor elkaar.  

Naam : anoniem
dit bevestigd alleen wat ik al wist....
zoals eigenlijk alles in het leven....
zal mezelf als kristalkind omschrijven....
zelfstandig op zeer jonge leeftijd....
onverklaarbare kennis.....
en mensen die je pas kent beter kennen als zijzelf doen....
gevoelig voor emoties om me heen....
veel tegenslagen gehad die me kracht en strategie terug hebben gegeven....
tot aan de dood actief om je te doen verbazen en hiermee te doen inzien....
zei die mij tegenkomen moeten hoeven niet te zoeken noch ik hen....
het pad is reeds gekozen....
gegroet een zelfstandig opererend zeer zelfbewust kristalkind die op 22 jarige leeftijd al tal van resulaten geboekt heeft....
zo kan het ook ;)
en wordt nog geaccepteerd ook...
sterkte allemaal :) ,....... en suc6  

 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI