·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Spirituele-Groei
Naam : Ans Corbee
Titel : In Balans komen
Tekst : Als we dé tijd na elkaar zetten, dan zien we tijd als gebeurtenissen, dat naast elkaar staat, tijd speelt zich af in verschillende dimensies, maar ze gebeuren nu. We hebben dus in een andere dimensie van tijd ons leven geregisseerd, toen was ons leven Perfect, we waren toen met onze eigen innerlijke hogere zelf verenigd.

Het is nu heel belangrijk dat we weer helemaal in balans komen/zijn. Mensen en de Aarde sluiten nu massaal een duidelijk deeltijd van de Vissentijdperk in de 3e dimensie af en deze is voor velen een overgang naar de Aquariustijdperk dit is ook de (= watermantijdperk) en de 4e dimensie.

Vele mensen zitten nog voor het overgrote deel in het Vissentijdperk en dit wordt hen nu heel duidelijk gemaakt, ze zitten nog veel teveel in hun hoofd, dat vele denken, wordt beslist nog geen weten. We kunnen nog te weinig bij ons voelen komen. We leven nog teveel met al die opgelegde regels en oude gewoontes en achterhaalde principes die we nu massaal los kunnen laten, want deze werken niet meer in deze tijd want ze zijn achterhaald.

Alles gaat nu nog veel op basis van het materialistische, mensen hebben, een voor deze tijd, verkeerd beeld van denken ontwikkeld, om onszelf weer een bevredigd gevoel te geven. Door het veel bezig te zijn met materiële zaken bijvoorbeeld het kopen van dingen, geeft dit voor heel even een goed gevoel en dit gevoel verwisselen we met een onze eigen echte gevoelens, nee dit zijn niet de gevoelens waar we het over hebben. Deze gevoelens zijn niet echt, ze voeren tegen het principe in van de 4e dimensie. We mogen best allemaal mooie dingen kopen en hebben, maar het materialisme neemt nog een te grote plaats in ons leven. Het echt ervaren hoe het wel goed is, dat we tevreden kunnen zijn, met wat we al hebben, dus leren te accepteren van wat we hebben en wie we zelf zijn. Ons aanzien groeit echt niet met wat we bezitten op materieel gebied, geestelijk groeien is de groei om in balans te komen of te zijn.

Gevoelens van ons totale Zijn is beslist nog niet bij iedereen aanwezig. Daarom is het zo belangrijk dat we weten, van hoe kom ik weer in balans. Door te begrijpen dat de 3e dimensie, ons dit niet heeft gebracht, waar we naar op zoek zijn. We zijn allemaal zoekende geweest, zoek het niet buiten jezelf of in materiele dingen, zoek naar het hogere geestelijk aspect binnen in je zelf in je ZIJN.

Helemaal in Balans ZIJN daar gaat het over en niet alleen ons fysieke lichaam en ons verstandelijk (ego) lichaam, moet in balans zijn, maar het belangrijkste is ons energetisch (geestelijke) lichaam in balans te brengen / zijn.

Is het geestelijke aspect in balans, dan kom je verder ook makkelijker in balans. Want het geestelijke (denken) is het wéten en het voélen wat de echte waarheid is. We hebben allemaal een hogere zelf, ook al hebben velen daar nu nog geen contact mee, ons hogere zelf is er wel en heeft dagelijks invloed op ons. Als we bewust in contact staan met onze hogere zelf, dan zal ons hogere zelf ons meer bewuster kunnen leiden, want ons hogere zelf is nog steeds een onderdeel van ons totale zijn, hetzelfde als ons verstandelijk lichaam of ons energetische lichaam. Het gaat erom dat we in balans zijn of komen met alle aspecten van ons zijn en dat het ene het andere niet mag overheersen. Als we dat hebben bereikt dan kunnen we echt zeggen Ik ben TOTAAL, NU!

We hebben dus allemaal een hogere zelf. Door o.a. onze eigen vrije wil, maar dus ook door de energie van de 'vissentijdperk' hier op de aarde zijn we in een lager bewustzijnsniveau terechtgekomen. Daarom waren we toen van onze hogere zelf bewust afgescheiden. Onze H.Z. kon op dit lagere trillingsfrequentie niveau niet bewust functioneren. Zodoende moest deze achterblijven in de Universum, zó werd dit ware gedeelte van ons, door dimensies heen van ons onbewust afgesplitst. Zolang we nog niet in balans zijn, kunnen we deze innerlijke kracht van onze hogere zelf, niet bewust horen en niet voelen. Onze hogere zelf is er wel, maar is onzichtbaar voor ons geworden en is nu aanwezig in het Universum. Zodra we helemaal in balans zijn, komen we weer bewust in contact met ons hogere zelf, als we daar ook bewust voor openstaan voor onze hogere zelf en eerder niet. Het gaat dus vooral om bewust te zijn, wie we feitelijk zijn, wat we hier komen doen en wat we willen bereiken.

We komen pas in bewust contact met ons hogere zelf als ons trillingsfrequentie weer hoog genoeg is en dit gebeurt niet eerder dan wanneer we weer in balans zijn. Zodra dit is gebeurd kunnen we ook inderdaad onze innerlijke kracht weer opvangen en horen en voelen en eerder niet. Onze trillingen kunnen verhoogd worden, zodra we meer onvoorwaardelijke liefde voor onszelf gaan voelen, dan zijn we ook klaar andere mensen onvoorwaardelijk lief te hebben en te helpen. Daar hoort ook bij niet oordelen maar accepteren zoals het is, dus zonder enig oordeel. In die tussentijd, dus vóórdat we in bewust contact kunnen komen met onze hogere zelf, kunnen we ons laten inspireren en leiden door onze Gidsen of Meesters of Engelbewaarders.

Toen de mens echter voor zijn eigen vrije wil koos en onder andere zijn EGO de vrijheid gaf als leider te functioneren, dreef dit ons weg van de oorspronkelijke bedoeling van ons leven hier op aarde. Er ontstond disharmonie in de mens zelf, tussen het hogere zelf, de goddelijke wil, en het lagere zelf, de vrije wil.

Die aanwezige dualiteit is een direct gevolg daarvan geweest. Dualiteit bestaat uit goed en kwaad, tussen Licht en donker het ene uiterste naar een andere uiterste. Nu moeten we harmonie en balans terug vinden in onszelf. De mens dreef steeds verder af van de bron, maar onze blauwdruk is in de Kosmos nog steeds aanwezig. Door die vrije wil kreeg iedereen zijn eigen persoonlijkheid, met verschillende gedachten en daarom zijn er ook weer zoveel verschillende waarheden.

Te beginnen met onze EGO, die moeten we beslist hebben, een EGO is een waar onderdeel van ons Zijn, maar kijk waar je ego niet in balans is met je totale zijn. Door meer zelfvertrouwen 'voeden' we onze EGO op een positieve manier.

Ook angsten, zijn heel negatief, daardoor kom je in een visuele cirkel te zitten en dan neemt die angst over omdat we daar steeds weer opnieuw aandacht dus
(energie) instoppen.

Emoties kunnen heel schadelijk zijn, we mogen meeleven maar niet meelijden. Als we begrijpen dat emoties in bedwang gehouden moeten worden, zijn we positief bezig. We moeten de juiste gevoelens hebben, dan zijn we meester over onze eigen emoties en zo worden we ook meester over onszelf.

Door jaloezie, kun je eigenlijk van niets meer genieten, want die gedachten van jaloezie zijn dan overheersend aanwezig.

Mensen die nog steeds in meerderheid in de derde dimensie dénken en léven, begrijpen ook echt niet wat ze verkeerd doen en zij doen inderdaad niets verkeerd want ze handelen naar hun huidige bewustzijn. Ze leven eerlijk en ze werken hard, wat doen ze dan zo verkeerd, denken ze? Dit komt doordat ze teveel in hen denken vast blijven zitten en zo hebben ze te weinig tijd en aandacht voor innerlijke gevoelens.

Hoe komen we in balans: door objectief en zonder oordeel naar onszelf te kijken en daarvan te leren en daarnaar naar handelen, NU!

Bij kopiëren van deze informaties vermeld a.u.bl deze BRON www.spiritualwisdom.nl

Website : http://www.spiritualwisdom.nl
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI