·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Spirituele-Groei
Naam : Ans Corbee
Titel : We ''denken'' te klein
Tekst : Het is zó uniek wat er nu aan het gebeuren is en nog nooit eerder in een mensen leven voorgekomen is. We worden over de hele wereld 'wakker' gemaakt, doordat een nieuw ''bewustzijn'' over de Aarde is gedaald en door alle mensen geactiveerd kan worden, dit bewustzijn is uitgebreider dan dat bewustzijn dat we al hadden. Dit ''bewustzijn'' komt uit de Kosmos, is er voor iedereen en zal ons helpen onze problemen vlug en grondig te transformeren. Als we hier niet open voor kunnen staan blijven we rond DOLEN, dit is beslist niet de bedoeling. We DENKEN nog steeds veel te KLEIN, door dit verruimde bewustzijn kunnen we GROTER gaan denken en we kunnen ook zelf gaan creëren, alles wordt nú duidelijker.

Hogere trillingen krijgen we vooral door onze emoties te gaan begrijpen, zodat ons ''emotionele lichaam'' eindelijk gereinigd kan worden, want emoties blijven ''vastkleven'' aan ons emotionele lichaam. Deze emotionele ''laag'' zit onzichtbaar over ons eigen lichaam heen, het verstikt ons als we hier niets aan doen. Zolang we ''energie'' in emoties blijven stoppen, houden we deze problemen en dit brengt telkens onze trillingen (ons zijn) omlaag. Dit betekent niet dat we geen gevoelens hebben, nee dit betekent dat we juist meester zijn over onze gevoelens en niet wegzakken in emoties. Dit betekent ook niet dat we egoïstisch zijn, nee dit betekent dat we heel goed in balans zijn, dus meester zijn over onszelf. (We mogen wel meeleven maar niet meelijden, want daar hebben we alleen onszelf mee.) Voor sommige mensen komen we arrogant over, maar dit is niet zo, we komen alleen veel zelfbewuster of zelfverzekerder over. We hoeven toch niet te lijden, dat doen we alleen onszelf aan. !
Emoties zijn vooral uit de hand gelopen gevoelens. Dit begrijpen is het allerbelangrijkste voor spirituele groei, deze emoties begrijpen en analyseren en zo komen we in balans. Dit heeft de hoogste prioriteit als we spiritueel mee willen groeien.

Hetzelfde is met onze eigenwaarde, we zullen begrijpen dat we door onze EGO, ons innerlijke kind behoorlijk hebben verwaarloosd. We mogen het innerlijke kind (onszelf) eens meer gaan waarderen. Als we ons innerlijke kind verwaarlozen, hebben we onszelf behoorlijk verwaarloosd. Het innerlijke kind is een waar deel van onszelf, het is je totale ZIJN en het is heel belangrijk deel en ons innerlijke kind moet ook gevoed en gekoesterd worden. We moeten trots zijn op onszelf, we moeten opkomen voor onszelf en we moeten geloven in onszelf en dan voeden we ons innerlijke kind, dus ook onszelf. Dit is heel belangrijk voor onze spirituele groei, ego's begrijpen en analyseren en zo komt ons innerlijke kind in balans en dan komen we ook in onze ego in balans. We hebben een ego nodig maar die moet in balans zijn, met respect en zelfvertrouwen.

Denk nu niet, dit alles is niet voor mij bedoeld, jawel, dit is óók voor jou bedoeld, maar als we niets willen doen, blijven we achter en wordt dit bewustzijn, niet bij jou geactiveerd. Miljoenen mensen op de hele wereld staan hier open voor en creëren nu zelf een gezonde ego en voelen weer met hun gevoelens maar niet met emoties en zijn meester geworden over hun gevoelens. We kunnen nu ook gebruik maken om onze problemen te gaan transformeren, dit doen we door iets negatief ''om te zetten'' en dit noemen we transformeren. Door negatief te transformeren naar positieve energie, dit zeggen we 25 keer en dit werkt voor alle problemen.
De bedoeling is dat we samen groeien en bij het begin beginnen, anders slaan we delen over die heel belangrijk voor ons zijn om in balans te komen. Samen staan we sterk en we blijven altijd die speciale individu, maar met zo'n allen kunnen we veel vlugger deze hoger bewustzijn realiseren. Want als we alleen zouden groeien komen we alleen op die ladder terecht en wat dan, dit wordt eenzaamheid, want daar is dan niemand die met je meegroeit en met wie je nog iets mee kunt delen.

Er gaan beslist nieuwe deuren open voor iedereen die mee wil groeien. Zo gauw we een deur sluiten zoals deze negatieve ( Emoties of Ego's) gaat er een andere waardevolle deur open. Groei nu bewust mee, zodat je niet alleen achterblijft, want miljoenen mensen zijn nu bewust aan het mee veranderen. We worden nu ook aangespoord om zelf op onderzoek uit te gaan en dit gebeurt al door allerlei cursussen, boeken en onderzoeken. Zijn we nog niet in balans, dan komen we beslist in balans en dit is een waarborg als we bewust mee gaan groeien.


Bij kopiëren van deze informaties vermeld a.u.bl deze BRON www.spiritualwisdom.nl

Website : http://www.spiritualwisdom.nl
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI