·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Pleiadisch-Lichtwerk
Naam : SpiritualWisdom
Titel : Eenheidsbewustzijn
Tekst : Veel mensen zijn al een hogere bewustzijnsfase in gegaan, mede doordat ze de juiste interpretatie hádden begrepen om oude ''gegevens'' en negatieve ''emoties'' los te laten. Deze ''BRUG'' is een overgang geweest naar een hogere bewustzijn. Die brugbouwers waren de Pleiadens, die op een Sterrenstelsel in onze Galactie verblijven. Deze voorbereiding was bedoeld om de overgang van de 3e naar de 4e dimensie van bewustzijn te kunnen waarmaken. Zij hebben deze 'inprent' achter gelaten, zodat we konden begrijpen waarom we oude niet werkende gegevens en negatieve emoties los moesten laten. Dóór deze inprentgegevens zijn velen in een hoger bewustzijn gekomen. De Pleiadens zijn Grote Meesters. Er staan er andere Interplanetaire (ORION) Intergalactische ( UXOR) Interdimensionale (ALTAR) ervaringen op ons te wachten.

Het schuiven van tijd in onze ervaring van 'lineaire' tijd (nu) is maar één tijd vlak. De ervaring van 'circulaire' tijd heeft meerderen tijdvlakken. Deze circulaire tijd daar kunnen we ons makkelijker in bewegen, tussen verleden, heden en toekomst. In circulaire tijd zijn deze drie verschillende tijdvlakken, namelijk één tijdvlak. Het verschuiven van tijd wordt nog niet helemaal begrepen wat daarmee bedoeld wordt. We worden nu voorbereid om op een dimensionaal niveau de werkelijkheid te gaan veranderen. We kunnen ook iets uit ons 'verleden' veranderen en dit doen we door terug te gaan in ons bewustzijn en dit noemen we TRANSFORMEREN. Hetzelfde is ook mogelijk om zaden te leggen voor toekomstige ervaringen. We hebben bij het leggen van die zaden, daar later, geen herinneringen meer van, maar het effect ervan zal gelijk blijven.

Voor een lange periode waren we afgesplitst van een Eenheid bewustzijn. Zodat we echt niet meer wisten hoe we deze ervaringen konden toepassen. Dit kunnen we nu begrijpen en toepassen, omdat ons bewustzijn verhoogt is. We zullen daar om al heel gauw zelf ontdekken, als we iets negatief ''denken'', dit ook vlugger ervaren, dit betekent dat we al heel vlug een tegengesteld gevolg hiervan kunnen ervaren. Dit komt omdat er geen verschil meer is tussen ''ruimte en tijd' en dit noemen we een Eenheidsbewustzijn.

We hebben ook zelf een ontkenningsgedrag toegepast, die wel extreme vormen hebben aangenomen, zodat we in het ene leven iets veroorzaakten, waarvan we in ons volgend leven de gevolgen er van merkten. Doordat we nog een ''afgesplitste"" zelf waren, konden we dé ''tijd'' niet veranderen. Wat is nu tijd. We hebben zelf tussen onszelf en onze oude zelf ook tijd gecreëerd. We zijn nu al een heel stuk verder in ons bewustzijn, zodat we nu zelf bij machte zijn om iets negatiefs om te zetten in iets positiefs.

We kunnen ook een ''probleem' vanuit het verleden veranderen ' transformeren ' en zo komen we in een hogere bewustzijn terecht. Delen van onze afgesplitste zelf willen we ook een EENHEID in zijn, dit zal in onze hogere bewustzijn tot een eenheid gevormd moeten worden. Het Eenheidsbewustzijn kan dit proces in evenwicht brengen, zodat al onze negatieve onderbewustzijn ervaringen kunnen getransformeerd of teruggebracht worden tot O, of wel tot een evenwichtspunt en zo zijn we weer bewúst terug bij die EENHEID.

De BRON, de Universum, de Kosmos en alle andere Planeten, waaronder ook de Aarde toebehoort, zijn namen voor verschillende dimensies. Het is té dynamisch en té omvangrijk om dit te verwoorden of te kunnen begrijpen, het is mysterieus en niet te doorgronden. Alle levens vormen en gebeurtenissen in alle dimensie vinden wél tegelijkertijd plaats en dit is een EENHEIDS bewustzijn. Zo zien we dat we een groot geheim gebied tot onze beschikking hebben, maar dit betekent nog niet, dat we dit groot gebied kennen.

Het ''Generzijdse'' is hetgene, dat voor de normale mens niet waar te nemen is. Wanneer we eindelijk de Gróte Schepping als één geheel kunnen zien, zoals deze is, dan is er geen scheiding meer, dan hebben we de directe expresweg gevonden. Déze waarheid blijft steeds gelijk, hij verandert niet, deze waarheid is eeuwig en heilig. Daarom zullen deze waarheden met aardse zintuigen van ''vorm'' kunnen veranderen, maar nóóit de zuiverheid en werkelijkheid daarvan. We kunnen déze werkelijkheid ook geloven, het bestaat echt, het is iets wat we niet kunnen zien, maar we kunnen het wel voelen, als we het ons goed kunnen herinneren weten we ook dat dit de waarheid is. We spreken van één grote Werkplaats in de ruimte en alle niveaus bevatten verschillende soorten bewustzijnsvormen. Dit werkt door in alle andere dimensies tegelijk en heeft ingewikkelde structuren die nauwkeurig in balans worden gehouden en dat iedere dimensie weer een voorbereiding is voor weer een hogere dimensie en dit!
wordt allemaal bewerkstelligd in de Kosmische werkplaats en de Bron wordt genoemd. In de Universum bestaat er geen verschil, alles is een en deze Al Kracht uit de Bron is geen menselijke gedaante maar een Grote Energie, de Bron van Licht en Liefde daar zijn wij allemaal mee verbonden.

Ook dimensies hebben verschillende niveaus, het zijn verdiepingen en bestaan in onze parallel wereld en verschillen in trillingssnelheid bij bewoners en planeet of dimensie. Hoe hoger de trilling te hoger het bewustzijn van mensen of verblijf is.
Die trilling snelheid van de Aarde stijgt naar 12.9 en in de toekomst zal deze bewegen naar 13.8, dus de Aarde trillingen gaan ook omhoog.

De geest van de mens, reikt ver boven zijn ziel uit. In wezen kan er meer inzicht in de mens plaatsvinden, als de Kosmische mysteries duidelijker worden. De mens wordt nog te veel door een te lage bewustzijn versluierd en loopt daarom vast op deze Hogere Esoterische kennis. De mens is wel een drieledig in elkaar verweven wezen en bestaat uit drie verschillende elementen. In de esoterische psychologie begint men nú te beseffen, dat de mens de inhoud vertegenwoordigt van twee andere wezens, die beiden uit verschillende lagen van ons bewustzijn bestaan. De mens van nú is in zijn evolutieproces achtergebleven, maar als die sluier wegvalt, kunnen we de Kosmische Waarheden weer beter begrijpen. We zijn met ons allen bezig aan een herhaling van de dingen die we gedaan en geweten hebben, maar dan op een andere manier ervaren. We werken er nu massaal aan om weer in een hoger bewustzijn te komen, zodat we al deze gegevens weer gaan herinneren, zodra de sluier wegvalt. Het Kosmische be!
grijpen zal de grootste voldoening zijn.

Het 'Aquariustijdperk' waar we nú inzitten is een hoger bewustzijn aangebroken, zodat die oude 'Vissentijdperk' gedachten, van de vorige eeuw nu beter begrepen worden. Weg met die oude Vissentijdperk regels, deze werken nu niet meer. We willen tot andere inzichten komen en in de structuren van de nieuwe tijd zullen we het anders gaan benaderen en zoeken we een EENHEID in onszelf. Mensen gaven vaak de maatschappij en ouders de schuld van hun eigen problemen. Die problemen zijn niet uitsluitend de schuld van de ''Vissentijdperk.'' In die tijd konden we onze werkelijkheid nog niet begrijpen, want ons bewustzijn was in de 3de dimensie zo beperkt gebleven, dat we die mogelijkheden toen niet hadden.

Hoe weten we nú wanneer we in balans zijn, dit kunnen we nu zelf controleren.

Dit doen we door een visualisatie: we hebben twee 'gescheiden' hersendelen en in het midden is een brug. Door nú te ''visualiseren'' kunnen we die brug tussen onze twee hersenhelften ''wegdenken'' en daarvoor in de plaats gaan we nu die twee hersenen helften (zonder brug) aan elkaar nieten of zigzaggen. Hebben we dit gedaan, stop dan aan de rechterkant van de hersenen de kleur rood in en aan de linkerkant van de hersenhelft de kleur groen en laat die twee kleuren vrij door elkaar gaan en zie waar die twee kleuren zich in vermengen. Wordt die kleur een egale donkere blauwe kleur, betekent dit dat we in balans zijn. Dus zo kunnen we zelf testen of we in balans zijn. Als we niet die donkere blauwe kleur krijgen, weten we dat we nog niet helemaal in balans zijn, maar herhaal dit nog eens. Zijn we in balans dan zijn we klaar om in contact te komen met onze hogere zelf. Dit gebeurt door aan onze hogere zelf te vragen, dus uit te nodigen, weer bij ons te komen. Je trillingen zijn n!
u zo hoog dat je daadwerkelijk dit contact kunt maken.

Bij kopiëren van deze informaties vermeld a.u.bl deze BRON www.spiritualwisdom.nl


Website : http://www.spiritualwisdom.nl
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI