·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Pleiadisch-Lichtwerk
Naam : SpiritualWisdom
Titel : Licht Bron Activiteit
Tekst : Wereldwijd zijn er veranderingen op gang gebracht "" bewustzijnsveranderingen"". De katalysator ''Licht Bron'' is ontstaan doordat er steeds meer Liefde en Licht over de wereld verspreidde, zó werd deze bewustzijnsverhoging geactiveerd. Er is natuurlijk nog genoeg onvrede in de hele wereld, maar Liefde en Licht is dé katalysator geweest voor deze toch al hele positieve bewustzijnsveranderingen.

De menselijke GENEN DNA zijn veranderd en worden nu werkelijk verankerd in de mens zelf. Dit was nodig omdat de mens 'zichzelf' zó klein had gemaakt. We hebben dit wel onbewust gedaan en deze genen DNA die wij allemaal toegepast krijgen, daardoor gaan we weer in onze eigen kracht staan. Onze trillingen gaan dan omhoog en daardoor gaan we ook meer begrijpen, en ook wat het leven voor ons allen inhoud en zodoende krijgen we versnelling in groei aangeboden. Vooral emotionele gedrag mogen we gaan begrijpen en in balans brengen, want emoties brengen telkens weer onze trillingen omlaag. Iedereen zal deze vernieuwde genen DNA ontvangen en deze worden verankerd, dit geldt voor iedereen zo.

Doordat we een te lage trillinggetal hadden konden we dit geboorterecht niet eerder ontvangen en opeisen, daar komt nu verandering in. Deze genen DNA zijn nu herplaats in ons, we zijn onwetend geweest voor te lang. Accept, ben er blij mee, omarm het, dit wordt ons geschonken, zodat wij weer in onze eigen kracht kunnen gaan staan. Het lijkt er soms op dat we terug gaan, zonder succesvol te zijn geweest. We zijn bang om daadwerkelijk deze Licht en Energiekracht op te pakken, we denken veel te klein, we zien alleen het goede in anderen en begrijpen niet dat we zelf ook deze mogelijkheden in ons hebben om te veranderen. Vergeet niet we zijn allemaal hetzelfde, alleen houden wij onze eigen gedachten zó klein, we denken al gauw, ja hoor, dat is toch niet voor mij. Blijven we zo doordenken dan blijven we klein en zullen we nooit in onze eigen kracht te staan.
Veranderen we mee, zullen we zeggen, had ik dit maar eerder geweten.

De bedoeling is dat we in balans zijn of komen met alle aspecten van ons ZIJN. Positieve veranderingen zullen plaatsvinden, we houden ze echt niet meer tegen. Onze negatieve karma kunnen we transformeren, omzetten van negatief naar positief. We hebben nu eindelijk de kans om een nieuwe realiteit voor ons zelf waar te maken en te verwezenlijken. Een nieuwe tijd is aangebroken het is er voor iedereen, zodat we op de juiste frequentie zijn afgestemd zo groeien en ervaren we mooie dingen, accepteer ook de begeleiding die wordt aangeboden.

Het is een transformatie tijd, om het negatieve te veranderen, deze katalysator zal worden gebruikt om problemen om te buigen. Deze ''transformatie'' tijd is een luxe omdat dit nog nooit eerder in een mensenleven is voorgekomen. Het zal weer héél lang duren voordat de Aarde weer in een nieuwe cirkel komt om zoiets groots te kunnen produceren. Alles wat emotioneel, fysiek en mentaal binnenin ons hebben opgeslagen, kunnen we nu eindelijk loslaten. Want het is nu de tijd voor liefde, en door liefde kunnen we vergeven en loslaten. Kijk naar successen, en niet naar al onze fouten, leef niet in het verleden, het hier en nu is waar alles gebeurd en reken af met problemen en start opnieuw. Zet een punt achter alles wat we niet meer willen, we zijn eigen baas, doe er dan zelf wat aan om dingen positief te gaan veranderen.

Onze kruin chakra heeft een filter, waarmee we verbinding kunnen maken tot hogere dimensies van Licht. Er komen nu veel Licht Meesters en Gidsen naar de Aarde om ons daadwerkelijk te steunen en te helpen. Harmonieuze Galactische gebeurtenissen staan te gebeuren, deze zijn voor de Aarde en de mens bedoeld. We zitten daar nu werkelijk midden in, alleen diegene die hier open voor staan zullen dit bewust ervaren. Er is een evolutie fase ingezet en vrijgegeven, het is een mooie positieve energie die bij ons zal blijven. We zullen nu gaan begrijpen dat we in ons leven, wel erg verdwaald zijn geweest. Alsof er een sluier van mist wegtrekt, dat we meer duidelijkheid krijgen. We hebben niets verkeert gedaan, nee we deden het alleen anders, omdat we niet wisten hoe we het wel moesten doen. We worden er niet voor gestraft, maar we straffen onszelf als we niet uit die negatieve gedachten stappen. Ben niet te hard voor jezelf, aanvaard deze nieuwe impuls, om ook onze eigen werkelijkheid !
te gaan veranderen. Ga na, over je leven, zijn we daar tevreden mee, verander wat niet goed is. Transformeer (omzetten) negatieve problemen in positieve energie, daarvoor hebben we nu die Licht Energie en Kracht voor gekregen.

Deze evolutiesprong was nodig, zodat we alle bewuster in 't leven kunnen staan. We zitten allemaal op onze eigen levensweg, alleen nu komen we op een heuse snelweg terecht. We gaan steeds meer begrijpen, we weten nu dat dóór Liefde we heel veel of zelfs alles kunnen bereiken. De Liefde is niet alleen voor anderen, maar ook voor onszelf. Het Christus bewustzijn kunnen we ook ervaren, dan ontspringen er mooie kleurenbeelden voor onze ogen, is mooi en dit betekent dat onze genen DNA zijn aangepast, dan hebben we die hoger bewustzijn ontvangen. We kunnen dan onze eigen werkelijkheid scheppen, door alleen nu nog positief te blijven denken en dan doen we wat we altijd graag hadden willen doen. We moeten niet tevreden zijn met wie we zijn, we kunnen beslist nog veel meer, haal er alles uit en we zullen zien dat ons leven steeds beter gaat verlopen.

Er zullen meer Gidsen en begeleiders komen, in de Kosmos staan ze in rijen te wachten om ons hier op Aarde te Helpen. Van nu af aan voorzichtig zijn met iets te wensen, want we zullen zien dat het ook nog gaat gebeuren. De hulp komt van boven, sta er open voor, we zitten nu op een grote snelweg, de inhoud van ons leven zal steeds duidelijker worden, wat we toelaten zullen we terug ontvangen.

Het ''Christus Hart'' kunnen we zelf activeren, zodra we Liefde en Licht voelen voor onszelf en anderen. Door Liefde voelen voor onszelf en anderen activeren we deze Christus bewustzijn. Daardoor is ook deze mooie Licht energie ontstaan, liefde is de katalysator geweest van deze bewustzijn vernieuwingen. Dit Christus bewustzijn ( Liefde) kunnen we al in werking brengen door heel veel liefde voor onszelf of andere te voelen, voel dit in je hart, dan schuif deze zuivere mooie gevoelens van Liefde naar boven, tussen je eigen hart en je keel. Daar zit het Christus bewustzijn, dan voelen we de Liefde voor onze Schepper. Wijsheid is nog niet wéten; dit kunnen we pas begrijpen, zodra we geloven in de werkelijke kracht van boven. Zodra we bewust worden, weten we ook dat we te lang ''afgescheiden'' zijn geweest, want deze energetische Lichtenergie is er altijd geweest, maar niet bewust door ons ontvangen. Zodra gedachten worden gereinigd en gefilterd door transformaties, zullen we me!
rken, dat negatieviteit getransformeerd wordt, daardoor komt er steeds meer harmonie in ons leven.

Ook de Aarde gaat evolueren en bereidt zich voor op een grote reiniging van negatieve energie. Mensen op hoog niveau die niet mee willen groeien naar het Licht, worden gevraagd weg te gaan op hoge posten. Er worden bewuste positieve stappen ondernomen, wij zijn daar nu al getuigen van. Begin zelf ook stappen te ondernemen om je eigen leven in goede banen te leiden en veranderingen aan te brengen, als dit nodig is. Deze energie doorleeft nu in ieder persoon, ben daar ook bewust van, het zijn speciale signalen die van boven gefilterd worden en aangereikt worden. Denk niet meer zo klein, laat je hart spreken en je zult de waarheid te horen krijgen. Ieder mens zal deze Licht Energie kunnen ontvangen, daar hebben we geen mystiek voor nodig, mystiek zit ook in onszelf. We hebben allemaal een druppel van God bij geboorten ontvangen, nu door deze bewustzijn verandering worden we weer bewust en gaan daar ook naar leven. De volgende jaren zullen we steeds meer positieve veranderingen !
zien, daarom pak nú je eigen kracht op en leef veel bewuster, zo kunnen we positief mee evolueren in de mooie gebeurtenissen die nog komen gaan.


Bij kopiëren van deze informaties vermeld a.u.bl deze BRON www.spiritualwisdom.nl

Website : http://www.spiritualwisdom.nl
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI