·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Steve-Rother
Naam : Steve Rother
Titel : Persoonlijke en planetaire hogedrukpan
Tekst : Shala's Kosmische Hartslag

Datum: Mei 2006

Persoonlijke en planetaire hogedrukpan

Terwijl de energie van april wegebt, komt het beeld van een hogedrukpan in me op.


Dit is een pan die wordt gebruikt om dingen onder druk te koken met de bedoeling de kooktijd te verkorten – dat is een efficiënt gebruik van energie. Bij het werken met deze pan moet men voorzichtig zijn – de hoge druk of de stoom die binnenin ontstaat, moet langzaam kunnen ontsnappen anders kan de pan exploderen! Wanneer deze pan gebruikt wordt zoals bedoeld, is het een prachtige manier om de kooktijd met 70 % te verminderen.

Ik denk dat de overeenkomst van de “hogedrukpan” heel toepasselijk is voor onze persoonlijke en planetaire reis van dit moment. De druk is intens, heet, maar heel efficiënt om snel vooruit te gaan, ondanks het ongemak. De stoom en de hitte MOETEN echter ervaren en losgelaten worden met doelbewuste intentie, of er kan een gevoel van emotionele instabiliteit en een gevoel van verwarring ontstaan.

We zitten ook in een “snelkookpan” van energetische tijdlijnen. Een ieder van ons, maar ook onze geliefde Moeder Aarde, ervaart een diepe innerlijke druk, wat een deel van de pressie is ter voorbereiding op de ascensie. In de maand april voelden velen deze druk en het schijnt dat persoonlijke ontploffingen niet ongewoon waren! Het loslaten van stoom versterkte toch al moeilijke situaties vaak nog verder.

In mijn eigen familie verslechterde de gezondheid van mijn oude moeder en dat vroeg veel meer tijd en ondersteuning. Andere familieleden en vrienden ervoeren dagelijks vele chaotische en verandering brengende gebeurtenissen die uit het “niets” schenen te komen.

Degenen die een sterke spirituele basis en levenskracht hebben, zullen de komende maanden bakens van steun zijn voor hen die nog altijd werken aan de mogelijkheid om hun licht vast te houden – speciaal in het emotionele lichaam – om in deze energie de weg te vinden.

De ouderen en degenen met een slechte gezondheid of een gedeprimeerde levenskracht zullen sterk op de proef gesteld worden met deze “hogedrukpan-energie” en we zullen velen zien overgaan omdat dingen voortdurend veranderen.

In april nam de polarisatie op de planeet toe. Het collectieve emotionele lichaam werd zwakker en mensen voelden zich in de war. Er zijn vele verschillende niveau’s van polarisatie op onze planeet. We zien dit in onze persoonlijke en planetaire “stormen”, onze economische instabiliteit, onze overheden en de oorlog. Als nooit tevoren bestaat er een grote onzekerheid met betrekking tot de geaccepteerde en bekende infrastructuur van ons bestaan.

Polarisatie vanuit een spiritueel perspectief brengt met zich mee dat men bedreven raakt in het opbouwen van een sterke basis voor spiritualiteit in het dagelijkse leven, door betrokkenheid, toewijding, enz., zo niet dan worden de gevolgen dramatisch en voelt men zich uit zijn evenwicht gebracht door persoonlijke of planetaire gebeurtenissen en dan is er meer energie nodig om weer een gevoel van evenwicht te krijgen.

De planetaire polarisatie zal toenemen – special in de maanden mei en juni – wanneer we naar de zonnewende gaan. Veel gebeurtenissen en tijdlijnen zullen dan samenkomen en hoe deze gebeurtenissen zich zullen voordoen zal afhangen van ons vermogen om een sterke basis vast te houden – in elk opzicht, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Laten we maar eens naar mei kijken en zien wat er staat te gebeuren.

1 mei is de Traditionele Beltane of dag van de arbeid en markeert het midden tussen de Equinox in maart en de komende Zonnewende in juni. In de oude Keltische tradities werd op deze dag de komende zomer gevierd. Op heilige plaatsen werden vuren aangestoken en ceremoniën gehouden die het “vuur” van de leilijnen en netwerken van de aarde stimuleerden met het “vuur” van het zelf.

We voelen allemaal een intense innerlijke druk – dit staat direct in verband met de polarisatie en het collectieve emotionele lichaam.

De energie van mei gaat verder met het versterken van dat wat we in april ervoeren – daar is geen twijfel aan. Het zal niet minder worden, HOEWEL deze intensiteit en dit besef een grote kans met zich meebrengt voor persoonlijke groei en planetaire dienstbaarheid. Dit zijn allemaal essentiële ingrediënten voor onze ascensievoorbereiding. De hogedrukpan, hoewel heet en intensief, is ook een zeer krachtig gereedschap voor alchemistische transmutatie en verandering. Een snel en efficiënt middel tot transformatie.

Velen van ons vragen hoe we op een consistente manier door deze energie kunnen gaan?

Laten we eerst eens kijken naar het fysieke lichaam. Deze energie is veeleisend en stressrijk. Stress op welke manier dan ook onttrekt aan het lichaam essentiële voedingsstoffen, mineralen en vitaminen die een wezenlijk deel uitmaken voor emotionele stabiliteit.

Houd je lichaam zo gifvrij mogelijk, gebruik brandstof die schoonmaakt – proteïnen van planten steunen het lichaam op een zuivere wijze en worden gemakkelijk opgenomen. Het gebruik van voedsel dat zo natuurlijk mogelijk is en dat weinig of niet is bewerkt, is heel ondersteunend voor jou en de planeet.

Vloeibare ionische mineraalsupplementen, kruidentonicums, enzymen en p/H gebalanceerd water dragen allemaal bij aan de algemene ondersteuning van het fysieke lichaam. Het is goed om in onze droomtijd te reizen naar onze thuisplaneten, of hoger frequente energie te ervaren tijdens meditaties en energiewerk. We MOETEN echter in staat zijn die energie naar ons lichaam te brengen. Als het lichaam in balans en zuiver is, kan het deze energie vasthouden, wat zorgt voor een sterke spirituele basis, waar ook we ons op deze planeet ook bevinden.

De Nieuwe Maan van 27 april was heel intens. Er was een planetair, vierkant alignement dat oude kwesties en patronen van vastzittende energie versterkte. Het gevoel van afgesneden zijn kwam naar boven. Die energie blijft in mei stromen. Ze herinnerde ons eraan dat er grote veranderingen in het verschiet liggen.

13 mei Volle Maan – 10:52 p.m. PST Deze maan ondersteunt diepe transformatie en brengt alle dingen naar het bewuste besef, het loslaten van wat compleet is en maakt een Wedergeboorte van je ontwaakte zelf mogelijk.

14 mei Moederdag – Een tijd om op een heel respectvolle en holistische wijze hulde te brengen aan de heilige vrouwelijke godinnenenergie die nu op onze geliefde planeet geboren wordt. Onze Geliefde Aarde is onze Moeder – deze dag eert haar Wedergeboorte.

27 mei Nieuwe Maan – 9:27 p.m. PST – Deze maan eert de zuiverheid van je intentie voor spirituele eenheid en de integriteit van je doel. Het versterkt de energie van WEDERGEBOORTE wanneer we ons voorbereiden op de maand juni en daarna.

Terwijl de energie van mei zal aanvoelen als een hogedrukpan, zal ook de energie van WEDERGEBOORTE heel sterk zijn. Deze wedergeboorte zal verdere codes van initiatie en activering onthullen die het ons mogelijk maken om door de tweede helft van dit krachtige jaar te gaan, dat nog spannender belooft te worden! De afbeelding hieronder wordt WEDERGEBOORTE genoemd. Dit is nog een afbeelding die liefdevol gecreëerd werd door Janos, die schreef:“De energie van Wedergeboorte helpt je om oude dingen los te laten. Het helpt je om vertrouwd te raken met al het nieuwe, wat je in staat stelt om te wennen aan je nieuwe werkelijkheid. We sterven allemaal om weer geboren te worden, dat is onze grootste uitdaging”. http://www.the-arcturians.com/

Ons overgeven aan dit proces en er vertrouwen in hebben brengt ons op een lijn met krachtige steun van onze gidsen, buitenaardse bronnen en ons eigen innerlijke kompas. Mediteren op dit beeld opent een dialoog van steun die opbeurend is en gecodeerd met hogere frequentie en vibratie.


Gedurende de maand mei brengen we hulde aan de Moeder, de Godin, de Wedergeboorte via het instrument van de hogedrukpan, een hete, snelle en efficiënte manier om te transmuteren en te transformeren.

De afbeelding van de Aarde hierboven komt van Nasa http://visibleearth.nasa.gov/ en wordt vaak genoemd het “Blauwe Juweel”. Deze afbeelding onthuld haar ultieme schoonheid en hoe onderling verbonden haar levende systemen werkelijk zijn.

Visualiseer dit prachtige juweel in je meditaties of in ceremonieën voor de aarde en breng dan de helende energie die je terugkrijgt naar haar innerlijke kristallen, kristallijnen netwerken, leilijnen, heilige plaatsen en al het leven op en in haar.

Als een ieder van ons door deze krachtige maand gaat, kunnen we zeker bepaalde dagen tegenkomen die meer voor onze persoonlijke reis gecodeerd zijn dan andere, dagen die “verlicht” schijnen te zijn met onze speciale codes. Veranker op deze dagen deze energetische codes diep in je fysieke lichaam en laat de nodige alignementen met gemak en gratie beginnen. Laat alle verwachtingen los en vertrouw op de kracht van je zielenreis en de keuzes die je de komende maanden zult maken.

Ik wens jullie allen een veilige reis door de maand mei en omring al onze geliefde “moeders”, persoonlijk en planetair, in het heilige licht en de bescherming van de Schepper.

Liefde en Zegeningen
Shala

Bron: www.lichtwerker.com

Website : http://www.lichtwerker.com
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI