·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Artikelen-over-Bewustwording
Naam : Webmaster
Titel : collectieve AARDEHEALING
Tekst : Algemene oproep

Dit is een oproep aan alle bewuste mannen en vrouwen, healers, vredewerkers en anderen om mee te werken aan het helen van mensen, dieren, Aarde en menselijk bewustzijn!!! Met gezamenlijke krachten kunnen we de kwaliteit van de aarde en het leven op aarde verbeteren.

De aarde, de zeeën en de atmosfeer van Moeder Aarde vormen tezamen één groot bewustzijn, dat zichzelf in stand houdt. De omstandigheden die het leven op aarde mogelijk maken, zoals temperatuur en luchtdruk zijn oorspronkelijk in evenwicht. Wanneer we de natuur aantasten omwille van onze technologie en ‘vooruitgang’,verstoren we haar natuurlijke evenwicht. Terwijl het juist de natuur is die ons helpt te overleven.

Ieder landschap en zelfs ieder plek op aarde heeft zijn eigen vitaliteit. En niet zelden is die vitaliteit door menselijk ingrijpen aangetast. En de gevolgen zijn aanzienlijk. Niemand kan na de wereldwijde effecten van El Niño nog langer volhouden dat het klimaat niet verandert. Op het ene deel van de Aarde verbranden de oerwouden. Het andere deel verdrinkt in gigantische overstromingen. De gletsjers en poolkappen smelten. Bij een temperatuurstijging van slechts enkel graden Celsius komen grote hoeveelheden methaangas uit de bodem vrij die het opwarmingsproces van de aarde alleen nog maar versnellen. Metingen tonen aan dat tot voorkort het gat in de ozonlaag steeds groter werd. De wereldzeeën zijn vervuild. We kennen bodem- en waterverontreiniging, de achteruitgang van bepaalde planten- en diersoorten. Belangrijk is om hier onderscheid te maken tussen afbraakprocessen van de natuur zelf die behoren tot de levenssystemen van de aarde zelf en de aantasting van de aarde door de!
mens.

Het is niet alleen het expansieve en egocentrische karakter van onze cultuur dat de levenskwaliteit op aarde ruw verstoort. Ook ons gebrek aan kennis over de fijnstoffelijke dimensies van de werkelijkheid, dragen bij aan de vervuiling. Zo is nog lang niet iedereen zich bewust dat gedachten en emoties niet alleen invloed hebben op ons innerlijk systeem maar ook op de uiterlijke wereld van energie. Onze omgeving reflecteert het bewustzijnsniveau van de meerderheid van de mensen die op de aarde leven. Zo behoort onze mentale en emotionele energie op dit moment tot de meest vervuilende energie op aarde. We blijven doorgaan met wolken van verstorende mentale en emotionele patronen te vormen die zich opbouwen als lagen van smog boven een stad. Deze negatieve emotionele energie en gedachten blokkeren het licht van bewustzijn.

Niet alleen is de verstorende invloed daarvan op aarde te vinden, maar het werkt zelfs door tot in ons hele zonnestelsel. Het zonnestelsel is op zijn beurt weer deel van ons melkwegstelsel. Omdat alles met elkaar in verbinding staat en functioneert volgens een natuurlijk evenwicht, werkt de kleinste verandering door tot in het grote geheel. De harmonie der sferen is dan ook veel subtieler en fragieler dan we tot nu toe hebben aangenomen.Transformatie van de aarde betekent transformatie van het zonnestelsel.

In deze tijd van verandering en van persoonlijke en planetaire pijn, maken de methodes van Earth-healing deel uit van genezingsproces van en op Aarde. Deze zorgmethodes voor het welzijn van de aarde op fijnstoffelijke niveau behoren aan iedereen en aan de Aarde zelf. Kennis van de fijnstoffelijke niveaus en het toepassen daarvan in onze levenswijze, vormen het grootste goed dat aan de mens op deze planeet kon worden geschonken. In onze oudste culturen (denk aan de Maya’s en het oude Egypte) waren ze universeel en werden ze door grote groepen van de bevolking gerespecteerd en uitgeoefend. Voor lange tijd is deze kennis in de vergetelheid geraakt, maar in deze tijden van verandering krijgen weer toegang tot de oude wijsheden. Hoe meer mensen deze methodes van healing leren, des te gemakkelijker zullen de komende jaren van verandering op Aarde verlopen des te minder zal het menselijk lijden zijn.

Voor het healen van de aarde staan er vele methoden ter beschikking, zoals aurahealing, reiki, meditatie, yoga, sjamanisme (bevrijdende stromen) of andere activiteiten vanuit het zijn, die evenwicht en heelheid scheppen. Kies de methode die jou het meest aanspreekt.

Met jouw besluit mee te werken aan het healen van de aarde, sta je aan het begin van de reis door de vele dimensies van je Zelf. Je zult zien dat jouw verleden, heden en toekomst samen komen in inzicht. De reis zal je naar een transformatie van bewustzijn voeren, over de regenboogbrug, die geest en stof, hemel en Aarde, lichaam en geest met elkaar verbinden. En terwijl je jezelf transformeert, transformeer je Aarde en het universum.


Begin vandaag nog aan je reis en help mee met collectieve AARDEHEALING!!!


Bron: www.aardehealing.nlWebsite : http://www.aardehealing.nl
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s) Naam : dirck
denk dat ik er toe instaat ben heb zo veel energie maar hoe en wat zo
moeilijk soms me handen vragen
 

 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI