·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Kristallen-Edelstenen
Naam : Willemien Timmer
Titel : Kristallen Schedels
Tekst : Kristallen schedels

Het onderwerp kristallen schedels is heel uitgebreid en er zijn ook boeken vol over geschreven. Dat is de reden voor mij om het onderwerp hier nu slechts kort aan te halen, en mocht je er meer over willen weten naar een boek over de schedels uit te gaan kijken.
Het is niet voor iedereen weggelegd om met kristallen schedels te werken, en niet iedereen zal zich hier ook tot aangetrokken voelen. Uiteraard werkt dat met heel veel dingen zo, en dus ook met de kristallen schedels. Sommige mensen voelen op een bepaald moment in hun ontwikkeling dat ze mogelijk een zogenaamde ‘care taker’ voor een kristallen schedel zijn. Wellicht vanuit voorgaande levens, maar misschien ook omdat het in het nu past binnen je Taken en Doelen. Het werken met kristallen schedels zet een enorme schoonmaak en groei op gang, die zeker van belang is voor je Ascension groei, zowel van jezelf als voor Moeder Aarde.
Wanneer het voor jou is weggelegd om hiermee te werken, dan zal er vanzelf iets op je pad komen wat je in aanraking met de schedels brengt. Misschien is het lezen van dit hoofdstuk al genoeg om dit Bewustzijn in je te openen. Je zult het voelen of het bij je past of niet. Het voelt goed om hier meer bekendheid aan te geven, aangezien de kristallen schedels voor sommigen een bijzondere en krachtige manier zijn in de ontwikkeling naar Ascensie.

Verschillende kristallen schedels

Kristallen schedels kunnen uit verschillende kristalsoorten vervaardigd zijn. Uiteraard geeft de kristalsoort een aparte, eigen werking aan de kristallen schedel. Net zo goed als dat voor gewone kristallen geldt.
Het werken met een kristallen schedel verschilt echter met het werken met een ‘gewoon’ kristal. Omdat zich bij het werken met of het zich verbinden aan kristallen schedels geregeld vreemde of bijzondere ervaringen of verschijnselen voordoen.
Er zijn verschillende soorten kristallen schedels heden ten dage bekend, het gaat hier om schedels met verschillende leeftijden: van duizenden jaren oud tot schedels die heden ten dage worden vervaardigd.

“Caretaker” voor een kristallen schedel

Wanneer je een kristallen schedel onder je hoede krijgt, ben je er niet de eigenaar van. Het is als met vrienden. Je doet het samen. Je gaat een gelijkwaardige relatie aan.
De ene persoon is wel een ‘caretaker’ voor kristallen schedels, de ander niet. Je voelt het direct wanneer je met kristallen schedels in contact komt. Wellicht omdat het past bij je gekozen Pad of Doel voor deze incarnatie, of misschien omdat je er al in vorige incarnaties mee gewerkt hebt. Op zich doet dat er niet zoveel toe. Wanneer je er toe aangetrokken wordt kan er een bijzondere samenwerking tot stand komen.
Een ‘caretaker’ van een kristallen schedel draagt echter wel een grote verantwoordelijkheid.

In contact met…

In contact met een kristallen schedel kun je heel verschillende dingen ervaren. Dit is afhankelijk van de schedel zelf, maar ook van je eigen ontwikkeling, je processen, het moment en noem maar op.
Je kunt bijvoorbeeld sterke healing ervaren, veel kennis of informatie ontvangen, ervaringen van vorige incarnaties zien, ervaren of terug beleven, uitlijningen met Aarde en of andere planeten ervaren, thuiskomen in je Oorspronkelijke energie, je kunt visioenen of dromen ervaren. De schedels kunnen je ook initiaties geven. Ook kunnen ze je emotioneel soms enorm raken.
In elk geval, hoe of wat je ook ervaart, het zal je (Ascensie) groei enorm versnellen, omdat de schedels de Oneness energie in zich dragen en je ermee verbinden.
Volgens sommigen staan de schedels ook in verband met de Goddelijke Vonk (Monade) en het Ik Ben Lichaam. En dat is niet verwonderlijk, omdat de schedels een grote bijdrage leveren aan de Verlichting en het tot Eenheid brengen van de mensheid. Ze helpen je verder te ontwaken in je Kosmische Pad en om karma of andere zwaarte te transformeren in Oneness.
Toch brengt elke schedel je wat anders. Omdat elke schedel een eigen persoonlijkheid, karakter, specialisatie en energie kent. Met de ene schedel kun je een diepe verbinding ervaren, met de ander totaal niks. Dit geldt voor alle typen kristallen schedels.
Ook dit is afhankelijk van je ontwikkeling, processen en het moment. Maar ook verbonden aan jouw Doelen en verlichtingspad.

Eigen ervaringen

Inmiddels mag ik, sinds mijn eerste kennismaking met de schedels, zo’n 2 jaar geleden, een ‘caretaker’ zijn voor 23 verschillende kristallen schedels. En de ‘schedel familie’ blijft groeien, hoewel ik dat eigenlijk bewust niet zo gepland heb. De schedels blijven ‘roepen’ en ik weet en voel inmiddels ook dat het belangrijk is. Zeer bijzondere healingen heb ik inmiddels met hen mogen ervaren, en anderen met mij. Vele bijzondere Aardehealingen ook hebben zij bekrachtigd. Deze kristallen schedels dragen zo’n hoge Lichtkracht en Bewustzijn, ze mogen bijzondere energie activaties en inwijdingen in hoger Licht doorgeven en kunnen ook daadwerkelijk door diepe en oude blokkades heen breken.
Ik merk hoe de kennismaking met nieuwe schedels veel soepeler en veel minder heftig verloopt, dan de eerste kennismaking met Melchizedek en Jidahoo. De schedels dienen zich inmiddels ook direct aan met hun naam, maar ook met vele Kosmische informatie. Ook merk ik op hoe de kristallen schedels zelf al hun ‘familie leden’ aan trekken, zodat ik ze ook op mijn Pad tegen kom en direct Weet en voel om welke schedel het gaat en waarom. Vaak weet ik via hen al dat er nog een schedel bij gaat komen en hoe deze eruit zal zien, waar ik deze zal kunnen vinden en wat de reden van de komst van de schedel is. ‘Mijn’ schedels geven heel duidelijk ook aan wat hun onderlinge connecties zijn en hoe ze samen ingezet kunnen en willen worden. Vooral ook voor Aardehealingen en Ascensie healingen, maart ook voor Ascensiehealingen en Bewustwordingsprocessen van anderen. Ze zijn enorm powerfull en krachtig en dragen zo’n hoog Bewustzijn en liefdevolle Lichtkracht. Waarbij ze ook vele verbindingen naa!
r andere grote Bewustzijnsvelden hebben open staan.
Sommige mensen ervaren een grote weerstand of angst zodra ze in contact komen met kristallen schedels. Dit heeft vooral te maken met het feit dat ze zulk hoog Licht dragen, maar ook bijzonder confronterend en hierdoor transformerend kunnen werken. Omdat bij de eerste kennismaking met de schedels direct al diepgaande healing of het aanraken van schaduwstukjes kan plaatsvinden. Wat soms als negatief of beangstigend ervaren kan worden. Maar ook oude herinneringen vanuit Atlantische tijden, waarin gewerkt werd met de schedels (soms op een niet positieve manier) kunnen door hun aanwezigheid getriggert worden.
Het mooiste en meest bijzondere om te ervaren is dat de schedels, wanneer ze dergelijke stukken in je Bewustzijn aantrillen, hier ook meteen mee aan de slag gaan om die oude angsten te transformeren en helen. Wanneer je je dus open stelt voor het proces, mag er in relatief heel korte tijd heel diepgaande (karma) cleaning en healing plaats vinden. Dit kan heel heftig zijn, maar wekt uiteindelijk bijzonder bevrijdend, waarna je ook de Goddelijke Liefde van de kristallen schedels dieper kunt ervaren!

© Willemien Timmer, 2006
uit; ""Lichtwerk met kristallen"" door Willemien Timmer, 2006
Spirituele Praktijk Apofyliet
www.apofyliet.nl
info@praktijk-apofyliet.nl

Wil je meer weten over kristallen schedels?
Wil je zelf eens kennis maken met een kristallen schedel?
Wil je een workshop met kristallen schedels mee maken?
ben je op zoek naar een kristallen schedel?

Mail me dan op info@praktijk-apofyliet.nl
of kijk op: www.praktijk-apofyliet.nl of www.apofyliet-kristalshop.nl

Website : http://www.apofyliet.nl
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI