·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Pleiadisch-Lichtwerk
Naam : Celia Fenn
Titel : Verschijning en Verbinding
Tekst : Aartsengel Michaël door Celia Fenn

Geliefde Lichtwerkers, samen hebben we een punt bereikt van een grootse en diepgaande Verschuiving en Verandering. In de laatste paar maanden is zichtbaar geweest hoe snel Planeet Aarde zich opnieuw verbond met de ‘Galactische Omgeving’. Dit proces heeft zich voltooid met de recente eclips, toen de Zon en de Maan opnieuw geijkt werden in relatie tot de Aarde. De Aarde kwam op één lijn met de pulsaties van het Galactische Hart via transmissies van de Zon en de Maan. Met deze veranderingen in de Geometrische Galactische Roosters, kan je voor waar zeggen dat je een ‘nieuwe hemel en aarde’ ervaart.

In deze tijd, geliefde Lichtwerkers, hebben we het punt bereikt waar we voor hebben gewerkt als een Collectief, en daar horen ook diegenen van ons bij in de Hogere Dimensies. Alles is nu op zijn plaats voor de Grote Verschuiving, die de Galactie en de Aarde met haar naar een nieuw niveau van Lichtharmonieën en een nieuwe Perceptie van de Werkelijk zal bewegen.

Jouw Galactie, de Melkweg Galactie en de Andromeda Galactie komen nu samen in een grootse versmelting van Tweelingziel energieën. Het is een viering van Liefde en de twee grote Galactische Harten sluiten nu een ‘huwelijk’ in passie en vreugde. De golven van de hartstochtelijke verbinding weergalmen door beide galacties als de twee beginnen te versmelten..

Elk wezen in beide galacties zal veranderd worden tijdens deze Galactische Versmelting. Het is een transformatie van intense Passie en Liefde, als de Energie van de Bron de op één lijn plaatsing en versmelting ervaart van de Mannelijke en Vrouwelijke Energieën op het Galactische Niveau. En in resonantie met deze energie begint ieder van jullie een reis van Passionele Verbinding die je mee door tijd en ruimte kan nemen. Liefde zal zich intensiveren en vol passie zijn. Liefde zal door alles en iedereen heen branden in beide galacties. De golven van verbinding en passie zullen door je realiteit zwieren en je naar hogere niveaus van bewustzijn brengen aangaande de natuur van de Liefde. En om dat je een deel bent van het AL DAT IS en een deel van de Bron, zal dit ook jouw ervaring zijn.

We hebben je al duizenden jaren voorbereid op dit moment! Alle Meesters en Leraren die we jullie gezonden hebben, hebben jullie het Pad van het Hart, Compassie en Liefde onderwezen. Zelfs de Kristallen Kinderen hebben je het Bericht van het Hart gebracht. Je bent voorbereid. De Tijd is NU!

Wij, op de Hogere Niveaus, weten niet hoe het zal gebeuren of wat er zal gebeuren. De Geest en het Hart van de Bron zullen de Verschuiving en Versmelting naar het volgende niveau brengen. Zoals we gezegd hebben – alles is op zijn plaats. Ieder van jullie is of wel op de plaats waar je behoort te zijn of zal daar rap naar toe gebracht worden. Velen van jullie werken al hard de ‘lichtbruggen’ te behoeden, die opgezet zijn als het nodig mocht zijn. Je Galactische Familie is hier ook, om te verzekeren dat zij zullen helpen waar nodig. En zo wachten we allemaal op de ontplooiing van de volgende stappen.

Er zal een diepgaande verandering zijn. Herinner je wat je geleerd hebt. Jullie zijn allen cellen in het Hart en de Geest van de Schepper, Kosmische Kristallen die de Goddelijke Essentie en Wil reflecteren. Jullie dragen allen de energie van de Goddelijke Creatieve Stroom in je, en jullie zijn allen verbonden. Als een Familie van Lichtwerkers hebben jullie een wereldwijd netwerk gecreëerd en jullie hebben de mogelijkheid je tot dit netwerk te wenden voor liefde en ondersteuning tijdens de komende energiegolven en de veranderingen die zullen volgen.

Geliefde Lichtwerkers, ben niet teleurgesteld dat we jullie de ‘details’ niet kunnen vertellen aangaande de volgende fase of cyclus. Zelfs diegenen van ons in de Hogere Dimensies geven zich over aan de begeleiding van de Bron en verzoeken niet meer te weten te komen dan gegeven is. Wij zijn OOK Kristallen Cellen in het Grote Hart en de Geest en samen gaan we dit avontuur aan voor welke we al zo lang zijn voorbereid onder de sturing en begeleiding van de Bron.

Laat het zich, met ons als Meester Scheppers, ontplooien de Goddelijke Wil opvolgend want het wordt ons doorgegeven via de Golven van Kosmische Energie die van het Galactische Centrum komen, als de twee Galactische Harten versmelten om een nieuw Liefdesniveau te scheppen voor ons allen te ervaren als kristallen lichamen binnen deze realiteiten. De Bron is gereed, wij zijn gereed, er blijft ons slechts welke verschuivingen dan ook toe te staan binnen deze glorieuze Hartsverbinding. Het is een Lichtavontuur waarin we allen medescheppers zijn. Want, geliefde Lichtwerkers, jullie zijn allen Meesters van Licht, en jullie zullen de veranderingen voor jullie Aarde als deel van de Kosmische Geest en het Kosmische Hart medescheppen. Jullie zijn voorbereid voor dit grote avontuur gedurende vele levensspannen, en jullie zijn gereed!

Laat het avontuur voortduren …

Wij zullen doorgaan jullie van informatie te voorzien als het nodig en voorradig is om met jullie te delen. Laten we jullie van onze diepgaande Liefde voor jullie verzekeren, geliefde Familie van Lichtwerkers. Want we zijn allen Eén en we zijn een familie van Licht en Liefde.

Copyright © 2004-2006 Celia Fenn Star Child Ascension - www.starchildascension.org
Copyright © 2006 Ditrianum Media Center www.ditrianum.orgWebsite : http://www.starchildascension.org
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI