·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Pleiadisch-Lichtwerk
Naam : Celia Fenn
Titel : De Energieën van Juli 2006 - Planetaire Netwerken van Licht
Tekst : Aartsengel Michaël door Celia Fenn

vertaald uit het engels door Frank Hoogerbeets

Geliefde Lichtwerkers, jullie komen nu in de vredige energieën van Juli, met de Zon in het vierde huis van Kreeft, die de zachte en kalmerende Liefde brengt van het Maan-Goddelijk Vrouwelijke. Geniet van haar zachtheid, want binnenkort zullen jullie de opwinding en vreugde voelen van het nieuwe, wanneer de Zon-Vrouwelijke energie van Leeuw de planeet binnenstroomt via de Leeuwenpoort tussen 25 Juli en 12 Augustus.

Dit is het planetaire “Nieuwjaar”, een tijd voor Feest, Vreugde en Overvloed. En dus is deze keer onze boodschap aan jullie om het Licht en de Liefde te vieren. Vanuit de Hogere Dimensies zien wij een prachtig Netwerk van Licht en Liefde dat zich over de planeet aan het verspreiden is. Naarmate mensen verder ontwaken en hun bewustzijn toeneemt, wordt hun innerlijke licht sterker en toegankelijker voor anderen.

Wij weten, geliefde lichtwerkers, dat jullie dit jaar een moeilijke tijd hebben doorgemaakt. Toen jullie weer in je eigen kracht gingen staan, begonnen jullie je te herinneren Wie Jullie Zijn. Jullie zijn jullie kracht gaan zien als een Medeschepper van de Geest. Wij hebben het in andere boodschappen met jullie gehad over de vaardigheden van Creatie of Manifestatie. Maar wij weten ook dat toen jullie in deze kracht gingen staan, jullie alles moesten gaan loslaten wat niet “werkelijk” is en alles wat illusie is. Hieronder vallen patronen van wederzijdse afhankelijkheid en verslavingen die heel subtiel zijn en diep zitten en die soms heel oud zijn, de gevolgen van patronen uit vorige levens. En daarom is het dat velen van jullie zich moe en eenzaam voelen, nu jullie afrekenen met wat er in jullie leven is weggevallen. Weet dat wat is achtergebleven, niet meer nodig is. Je Hogere Zelf heeft met je samengewerkt om ervoor te zorgen dat geen enkele illusie jouw begrip en inzicht v!
an Wie Jij Bent zal blokkeren. Een Menselijke Engel. Je kunt met de Geest samenwerken om elke behoefte in je leven van Binnenuit te halen. Jullie Kracht en Vermogen komen van Binnenuit!

De eenzaamheid en de vermoeidheid zijn dus maar tijdelijk, nu je je krachten bijeen raapt en begint te scheppen overeenkomstig je Hart’s Verlangen. Nu, geliefden, zullen jullie meer inzicht hebben in wat precies je hart’s verlangen is. En zodra je dat weet, zal dat verlangen makkelijk te manifesteren zijn. Er zullen geen angsten zijn en geen geconditioneerde overtuigingen om de manifestatie tegen te houden.

Maar weet, geliefden, dat de grootste Vreugde van de Nieuwe Cyclus de vorming is van Gemeenschappen en Netwerken van Licht verspreid over de Planeet. Jullie zullen groepen gaan vormen om bepaald planetair lichtwerk te verrichten. Er zal veel kracht zijn in deze activiteiten, want jullie zijn sterk. Jullie zullen werken en scheppen vanuit een volledige afstemming op jullie Hogere Zelf en de Bron, en jullie zullen scheppen met grote helderheid.

Het is dus werkelijk een tijd om verheugd te zijn over alles wat is bereikt en over alles wat nog moet komen naarmate jullie verder gaan met scheppen.

De Leeuwenpoort 2006: Je Eigen Meester Zijn

De samenstand dit jaar tussen de Aarde, de Zon in Leeuw en Sirius, brengt een krachtige energie van Vreugde en Voleinding en Viering. 8 Augustus zal er de harmonische zijn van de 8:8:8 energie. Deze krachtige spiraal van Licht zal de poort zijn die de “8” energie van 2006 naar buiten brengt, het jaar waarin je in je eigen kracht ging staan, en leidt de “9” energie van 2007 in, het jaar waarin je je Meesterschap bereikt. Ja, werkelijk, de energie die je ziel en geest verheft zal de energie zijn van de verworven Meester! Het zal de realisatie en de herkenning zijn van je eigen individuele vermogen als een Meester van Licht en Liefde, want dat is wat JIJ BENT! Je zult niet langer toestaan dat wie dan ook jou de overtuiging of het gevoel geeft dat je minder bent dan dat!

Wanneer het vuur en de scheppende energie van het Zon-Vrouwelijke door de Leeuwenpoort stroomt, ga dan in de Vreugde staan van het Goddelijk Vrouwelijke. Voel de kracht van Sekmet, en straal de Vreugde van Hathor uit! Want het is werkelijk een vreugdevolle tijd. Wij vertelden jullie in December 2005 dat jullie een tijd van Voltooiing zouden ingaan – en dat is het.

En nu zal deze stroom van liefhebbende energie jullie leven binnenkomen. Je kunt de speelsheid gaan voelen die je aanzet om Lichtheid, Liefde en Voorspoed in je leven te manifesteren. Het is er voor je wanneer je in de Kracht gaat staan van Wie Jij Bent – de IK BEN van je Wezen. En de wetenschap dat je nergens meer een tekort aan hoeft te hebben.

De Energieën in Juli

De VOLLE MAAN valt op 11 Juli. Deze Maan is in Steenbok, en biedt een uitstekende gelegenheid om de Mannelijke energie van Steenbok in evenwicht te brengen met de zachtere en meer vrouwelijke energie van Kreeft. Stel je de God en de Godin voor die samenkomen in een Heilig Huwelijk van Aarde en Hemel! Stel je voor om Lief te hebben, de Vreugde en de Gelukzaligheid van hun Vereniging. Vier het!

De NIEUWE MAAN is in Leeuw op 25 Juli. Dit is de krachtige doorgang voor de Leeuwenpoort-energie van 2006. Een goede tijd om te mediteren over de komende energieën en over hoe en wat je zou willen scheppen of manifesteren in de komende cyclus.

Mercurius gaat retrograde van 4 tot 28 Juli – doe het dus rustig aan en wees je ervan bewust dat communicaties kunnen verbreken of stroef kunnen verlopen in deze periode! Probeer begripvoller en geduldig te zijn! En tenslotte bevindt Pluto, de planeet van transformatie, zich nog steeds 2 graden van het Galactisch centrum met betrekking tot de Aarde, en blijft op dit moment de grote Transformatie van Bewustzijn versterken op de Planeet Aarde.

Copyright © 2004-2006 Celia Fenn Star Child Ascension - www.starchildascension.org
Copyright © 2006 Ditrianum Media Center www.ditrianum.org


Website : http://www.starchildascension.org
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI