·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Pleiadisch-Lichtwerk
Naam : Celia Fenn
Titel : Het aankunnen van de Kwantumverschuiving …2006
Tekst : Door Celia Fenn

""Cosmic Crystals"" door Jan Custers.

Aartsengel Michaël heeft me gevraagd deze informatie met jullie te delen, vanuit de interesse jullie te ondersteunen bij het werken met de Kwantumverschuiving die momenteel plaatsvindt. Deze energieën veranderen jullie realiteit op diepe en fundamentele wijze en het is de wens van de Engelenrijken, mensen te ondersteunen bij het maken van deze transitie op best mogelijke wijze.

We zouden willen benadrukken dat deze transitie anders is dan de Indigo-Kristal transitie die de meeste van jullie hebben ervaren. Die energie stond voor een individueel ontwaken die de persoon in staat stelde hun lichaam te ‘herbedraden’ en hun lichtlichaam te activeren. Dat werk is voorbij, nu jullie als collectief de ‘kritische massa’ hebben bereikt die voldoende ontwaakt is ofwel Kristal wezen en de volgende fase mogelijk maken, welke de Kwantumverschuiving is.

De Kwantumverschuiving is een Groeps- of Collectiefoefening waarin een ieder zijn rol speelt. Deze ontwaking is verlicht door hen die de persoonlijke ontwaking reeds hebben ervaren en de Nieuwe Kinderen welke nieuwe energieën brengen die dit proces ondersteunen. Je kunt verwachten dat elk persoon en wezen op de planeet de effecten zal ervaren van deze Kwantumverschuiving op één of andere wijze. Zij die ontwaakt zijn zullen nu hun lichtlichamen activeren in dit proces.

De Kwantumverschuiving betreft de Aarde en diens populatie die zich naar een nieuw niveau ofwel Harmonie van Liefdeservaring bewegen. De energie die nu de planeet binnendringt mag ‘Engelenvuur’ genoemd worden en is transformatief en regeneratief. De Aarde ervaart een wedergeboorte door Vuur, en het is een plezierig en wonderlijk proces. Maar je zou enig discomfort kunnen voelen gedurende de geboorte en dus leveren we je informatie die je proces zal ondersteunen indien je dit verkiest.

Het ervaren van de verschuiving

* fysieke ervaringen: Velen van jullie zullen de binnenkomende energieën als behoorlijk intens ervaren in jullie fysieke lichaam. Dit kan voelen als een intense elektrische energie die door je lichaam snelt, in het bijzonder door je armen en benen. Het kunnen stromen en golven zijn die mogelijk erg warm of erg koud aanvoelen. Je kunt ‘mistig’ zijn in je hoofd op deze momenten en ook erg moe tot het punt van uitputting.

Op die momenten, beweegt het Engelenvuur zich door je lichaam in een proces van ‘diepe heling’. Je zou je giftig kunnen voelen op deze momenten aangezien het Engelenvuur alles in je lichaam elimineert en verwijderd dat een ‘hoge densiteit’ heeft en ‘giftig’ is. Je wordt fysiek van ‘binnenuit’ vernieuwd. Je ervaart diepe reiniging en heling.

Vele mensen rapporteren ook tintelende sensaties op de huid, evenals jeuk en verhitting van de huid op armen en benen. Nogmaals dit is het reinigen van toxines uit jullie lichamen, aangezien de huid het primaire orgaan is van eliminatie. Je lever en nieren zullen ook erg actief zijn in deze tijd, en je zult pijnen ervaren in deze gebieden. Gevoelens van misselijkheid en diarree zijn ook indicaties van de reiniging op diep niveau.

Wanneer je enig genoemd symptomen ervaart, is het wijs te rusten en vredevol te zijn. Slaap als je kunt. Het lichaam heeft je ondersteuning nodig tijdens deze processen. Wees je ervan bewust dat je een kristallijne lichaam wedergeboren laat worden en dat je het kunt helpen door je lichaam en diens behoeften in ere te nemen.

Wat voedsel betreft, sommige mensen zullen totaal geen trek hebben te eten, anderen zullen verlangen naar bepaalde soorten voedsel. Laat toe dat je lichaam je vertelt wat het nodig heeft, maar neem geen overmatige hoeveelheden giftig voedsel. Je lichaam waardeert simpele en complete gerechten op dit moment. Stop niet met eten, voedsel helpt je te gronden op dit moment, waarop je wellicht ‘weg lijkt te drijven’.

* Emotionele ervaringen: Dit gebied zal zo ongeveer als een achtbaan zijn. Je emotionele lichaam ervaart mogelijk een omwenteling/ontreddering gedurende het diepe reinigingsproces. Afwisselend tussen plezier en stimulatie, welke de emoties zijn van de nieuwe energie die ondersteunt worden door het Engelenvuur, en negatieve emoties als boosheid, angst, verwarring en depressie. Je zou het gevoel kunnen hebben ‘vast’ te zitten en jezelf mogelijk veroordelen.

Onthoudt dat ook het emotionele lichaam zijn eigen heling ervaart op deze nieuwe niveaus en vele oude collectieve emoties kunnen in je geactiveerd worden nu je aan het collectieve ontwaken werkt. Het gevoel vast te zitten en het gevoel dat er niets gebeurd in je leven is het effect van het moeten wachten tot de rest van het collectief voldoende ontwaakt is om de volgende fase zich te laten ontvouwen. Het vereist geduld, acceptatie en vertrouwen. Er is een groter plan en jullie dragen hieraan bij simpelweg door vast te houden aan jullie kalme kern en de energieën toe te staan door jullie heen te stromen.

Jullie leren absoluut vertrouwen te hebben in een Hoger Doel en jullie rol in de ontvouwing van dit geheel. Weet dat de Hogere Dimensies eraan werken om deze energieën bij je te houden en dat alles is zoals het moet zijn op dit moment. Blijf positief en focus op het Zijn in het Moment en Ervaar de genoegens en zegeningen van datgenen wat je bezit. Het Engelenrijk werkt aan de zekerstelling van hulp aan ieder wezen dat ontwaakt tijdens dit proces.

*Mentale ervaringen: Dit zal een moeilijk gebied zijn, aangezien het brein zal strijden voor het om leert gaan met de natuur van een realiteit die verschuift en verandert. Niets dat ‘vast stond’ zal zo zijn in de Kwantumrealiteit. Het brein kan in paniek raken of boosheid en frustratie ervaren. In sommige gevallen, kan paranoia optreden wanneer mensen zoeken naar een ‘reden’ voor de disintegratie van hun realiteit. Ze proberen mogelijk anderen de ‘schuld’ te geven in dit experimentele veld of op zoek te gaan naar ‘duistere krachten’ die hen aantrekken. Ze kunnen proberen hun boosheid en frustraties op anderen te botvieren.

In deze gevallen helpt het om te begrijpen dat de energie die binnenkomt pure liefde is en dat het terwijl het heelt alles bovenbrengt dat geen liefde is. Dus kunnen ervaringen van ‘negatieve’ energie en angst het nodig hebben om door je heen te stromen en losgelaten te worden. Onthoudt, alleen Liefde is waarlijk en al het andere is een illusie. Sta jezelf niet toe in deze illusies te trappen op dit moment. Focus op wat echt is. Vind de liefde en steun in je leven. Het is er zodra je bereidt bent het te zien en te accepteren voor wat het is. Voor elk persoon die zich door de illusies heen beweegt en de liefdecontributies accepteert teneinde te ontwaken in de realiteit die zegt dat slechts Liefde echt is.

Het licht laten schijnen

Onthoudt dat je een Kristallijn wezen wordt. Terwijl jullie je lichtlichaam activeren en jullie Kristallijnen vorm opschonen, zijn jullie in staat zoveel meer licht vast te houden!

Je bent in staat dit licht uit te stralen over de Planeet. Visualiseer dat je Licht wordt!

Oefen Bewuste Ademhaling! Sta jezelf toe het Engelenvuur uit de Kosmos in te ademen en uit te ademen als een stralende energie voor de Aarde. Sta jezelf toe het Miraculeuze en Wonderlijke te zien in deze Kwantumverschuiving.

Het Engelenvuur doordringt elk aspect van ons bestaan en we worden puur Licht terwijl we nog in onze fysieke vorm zijn. Dit is inderdaad het complete doel van deze evolutie van de mensheid en je leeft op het toppunt van het werk van vele levens.

Het is tijd het te vieren!

Vertaald door Jolanda Klaassen

© 2006-7 Celia Fenn

Bron: www.goto2012.nl

Website : http://www.goto2012.nl
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI