·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Heilige-Geometrie
Naam : SpiritualWisdom
Titel : Heilige Geometrie
Tekst : Ons totale persoonlijke Evolutiegroei staat gedrukt IN onze Blauwdruk, dit is ook nodig bevonden, om te zien of wij in balans blijven. Afwijkingen in iemands Blauwdruk worden altijd teruggevonden door onze 8 Mastercellen met de Heilige Geometrie in zich. Zij zijn in contact met ons Heiligbeen en de THYMUS (zit in de 5de Chakra waar de Ziel met de Geest woont) en in de Pijnappelklier zit ook de Heilige Geometrie. De Mastercellen gaan steeds langs de Kundalini 'rug' want in de Kundalini zit de Scheppende Evolutiekracht, dit staat ook weer in contact met onze innerlijke ZELF. De Ziel met de Geest ZIJN het middelpunt van de Kundalini.

Er zijn 3 hoofd energiestations langs onze Kundalini en dat is het heiligbeen, de thymus, en de pijnappelklier; zij hebben scheppende krachten in zich. Er zijn nog 10 smallere hulp 'nood' stations 'chakra's' ( alleen aanwezig in een Aards lichaam) waar persoonlijke opdrachten ''lessen'' in zijn verdeeld. Die opdrachten komen van onze ZIEL en als wij onze opdrachten hebben vervuld 'begrepen', verdwijnen deze noodposten ' chakra's ' weer, want die hebben wij dan niet meer nodig. Dan zijn wij VERLICHT van al onze negativiteit en daar gaat het allemaal om en dan zijn wij weer in balans en daar gaat deze menselijke evolutie over.

De kleinere nood tussenstations noemen wij chakra's en in die chakra's worden onze levenslessen onderling verdeeld en de Ziel en de Mastercellen weten wat een individu dan nog moet leren. Deze 8 Hoofdcellen zijn voor altijd bij ons en zij regelen zo onze gehele EGO, want de positieve YIN en YANG moeten in balans zijn want dat is het middelpunt van ons ZIJN en dat is onze ZIEL met onze GEEST.

Als wij de lage negatieve kant van onze chakra's begrijpen, dan kunnen wij het negatieve ervan loslaten, want als wij iets begrijpen, betekent dit dat wij het ook los kunnen laten, dan hoeven wij dit niet nog eens te leren, want die les is dan begrepen. Daarna kunnen wij de hoge chakra's ook beter gaan begrijpen en dan komen wij in contact met onze Hogere Zelf die ons verder helpt. Als er geen lage ''negatieve'' zelf meer is, hebben wij ons zelf VERLICHT van al het negatieve dat in ons was en dan pas zijn wij in balans en voelen wij ons ook gelukkig.

De evolutie van de hele mensheid wordt door de Ziel en Geest zelf geactiveerd. Wij denken ook allemaal anders en wij zelf bepalen wat goed of niet goed is en daarom zijn wij ook individuele mensen, dus daarom zijn wij anders. In de ziel zit de Geest/Spirit en als deze niet goed gevoed wordt door positieve gevoelens en alleen het negatieve toegediend krijgen dan is dit een moeilijke situatie, dan verzwakt de geest of spirit. Deze mensen hebben een zwakke persoonlijkheid, veranderen kan altijd door een ander positief denkpatroon.

Wij hebben tijd tot 21-12-2012 en dan is deze 28.000 jaar gestarte menselijke evolutie cirkel klaar, maar er kan nog veel gebeuren in die tijd. Als je nog leeft in de 3de Dimensie van je bewustzijn, verander dan alvast de manier van je denken naar positief, dit helpt al heel veel. Wij zijn allemaal instaat om de 4de Dimensie van ons eigen bewustzijn te bereiken en deze evolutie is voor iedereen om ZELF in balans te komen, daarna voelen wij ons gelukkig, daar gaat deze evolutie over.

Voor jou persoonlijk. Een EGO is je persoonlijkheid en karakter, die mag je zelf in balans brengen met positieve gedachten. De bedoeling is dat je gaat geloven in jezelf, vertrouwen dat deze evolutie er ook voor jouw is, jij hoort er ook bij. Jij mag ook mee veranderen, jij bent ook een deel van deze Grote Schepping. Jij hebt ook zintuigen net als ieder ander mens en dat zijn je hulp middelen, wordt er bewust van, zie alles ook veel duidelijker, luister eens beter naar een ander en ook eens naar jezelf, werkelijk het zal je helpen om ook in balans te komen.

Trapsgewijs ontwikkeld iedereen zijn eigen persoonlijke evolutie en dit gaat via onze 8 Mastercellen, zij passeren verschillende ''hulpstations'' in onze Blauwdruk, dat bij ieder station wordt geëvalueerd. Onze ZIEL met GEEST beoordeelt alles en die evaluatie is opgeslagen in onze DNA. Bij iedereen wil ons innerlijke zelf opruiming houden, omdat wij bijna aan 't eind van deze Scheppende kracht zijn.

Een evolutie van de mensheid betekent een geleidelijke Geestelijke ontwikkeling.
Het ligt eraan of wij hebben geleefd naar de behoefte van onze ZIEL, dan zijn er niet zoveel veranderingen nodig voor ons. Maar, als wij teveel zijn afgedwaald van onze ziel, dan is er toch meer vertrouwen nodig. Ook weten dat wij een ziel met geest hebben en dat is onze eigen innerlijke zelf, een waar deel van onszelf. Dus hoe eerder wij dit inzien, des te makkelijker het leven wordt en dit bepalen wij ook zelf. De ziel geeft ons aanwijzingen, als iemand zijn kop in het zand blijft steken, vallen zij in herhalingen en ze zien niet wat ze zelf verkeerd doen. Wij zijn allemaal langgeleden begonnen met een schone Blauwdruk. Alles begint bij ons zelf, begint bij het veranderen van je gedachten, dus iedere keer als je iets negatiefs denkt, zeg stop ik wil dit niet meer, dan leef je ook veel BEWUSTER.

Bij kopiëren van deze informaties vermeld a.u.bl deze BRON:
www.spiritualwisdom.nl

Website : http://www.spiritualwisdom.nl
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI