·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Artikelen-over-Lichtwerkers
Naam : Celia Fenn
Titel : Energierapport Celia Fenn Juli 2006
Tekst : Wereldwijde Netwerken van Licht
Aartsengel Michaël door Celia Fenn

Geliefde Lichtwerkers, en op deze manier bewegen we ons richting de vredige energieën van Juli, met de Zon in het Vierde Huis Kreeft, die de vriendelijke geruststellende Liefde van het Heilige Vrouwelijke van de Maan met zich meebrengt. Geniet van diens vriendelijkheid, want al snel zal je de opwinding en de vreugde van het nieuwe voelen wanneer de vrouwelijke Zonenergie van Leeuw de planeet binnenkomt door het Leeuwenportaal vanaf Juli de 25ste tot Augustus de 12e.

Dit is het Planetaire 'Nieuw Jaar' een tijd van Feestvieren, Vreugde en Overvloed. En zodoende is onze boodschap aan jullie op dit moment het Licht en de Liefde te celebreren. Wij zien, vanuit de Hogere Dimensies, een prachtig Netwerk van Licht en Liefde zich rond de planeet verspreiden. Terwijl de mensen ontwaken en hun bewustzijn toeneemt zodat hun innerlijke licht sterker wordt en meer toegankelijk voor anderen.

Wij weten, geliefde lichtwerkers, dat je een moeilijke tijd hebt gehad dit jaar. Met het terugnemen van je kracht en al staande in die kracht jullie je begonnen te herinneren Wie Jullie Zijn. Jullie zijn jullie kracht als Medescheppers met Spirit in beginnen te zien. We hebben tot jullie gesproken over de vaardigheden van Creatie en Manifestatie in andere berichten. Maar wij weten evenzo dat op het moment dat jullie in die kracht kwamen jullie je alles dat niet 'echt' is en alles wat een illusie is, begonnen te realiseren. Deze omsluiten patronen van medeafhankelijkheid en verslavingen die heel subtiel zijn en diep zitten, en soms heel oud zijn als een resultaat vanuit vorige levenspatronen. Daardoor komt het dat velen van jullie je moe en alleen voelen en tot een vergelijk komen met alles dat weg is gevallen in je leven. Weet dat alles dat is weg gegaan niet nodig was. Je Hogere Aspect heeft met je samengewerkt ter verzekering geen enkele illusie in de weg te laten komen op!
je weg tot begrip en acceptatie van Wie Je Bent. Een Menselijke Engel. Je kan samenwerken met Spirit al het nodige te ontmoeten vanuit je Binnenste. Je Sterkte en je Kracht komen vanuit je Binnenste.

Zodoende kunnen we zeggen dat het alleenzijn en de vermoeidheid slechts pauzes zijn, terwijl je al je kracht verzamelt en je hartenwens begint te creëren. Inmiddels, dierbaren, hebben jullie een duidelijkere beeld van wat nu precies jullie Hartenwens is. En als je dat allemaal duidelijk hebt, zal het gemakkelijk zijn dat te manifesteren. Er zullen geen angsten of geconditioneerde geloofspatronen zijn om deze manifestatie te voorkomen.

Maar weet, dierbaren, dat de grootste Vreugde van de Nieuwe Cyclus de creatie zal zijn van nieuwe Communiteiten en Netwerken van Licht rond de Planeet. Jullie zullen beginnen samen te komen in groepen om een bepaalde soort van lichtwerk tot stand te brengen. Er zal veel kracht aanwezig zijn binnen deze activiteiten, omdat jullie krachtig zijn. Jullie zullen werken en creëren absoluut op één lijn met je Hogere Aspect en de Bron en je zal creëren vanuit een grootse helderheid.

Daarom is het zeker een tijd om je te verblijden over alles dat tot stand is gebracht en al dat nog staat te gebeuren wanneer je verdergaat met creëren.

De Leeuwenpoort 2006: Staan in je Meesterschap
De opstelling tussen de Aarde, de Zon en Sirius brengt dit jaar een krachtige energie van Vreugde, Voltooiing en Celebratie. Op Augustus de 8ste zal je de harmonie van de 8:8:8 energie ervaren. Deze krachtige Lichtvortex zal de doorgang zijn die de '8' energie van 2006 binnenlaat, waar je de kracht oppakt en de '9' energie van 2007 waar je Meesterschap bereikt. Ja inderdaad, de energie die je ziel en spirit verheffen zal de energie zijn van de volwaardige Meester! Het zal de realisatie zijn van de erkenning van je eigen individuele vermogen een Meester van Licht en Liefde te zijn, want dat is Wat Je Bent! Je zal niemand meer toestaan jou te laten geloven en voelen minder te zijn dan dat.

Terwijl de vurige scheppende energie van het Solaire Vrouwelijke door de Leeuwenpoort binnenstroomt, laat je zelf dan binnen de Vreugde van het Goddelijke Vrouwelijke. Voel de kracht van Sekmet, en breng de vreugde van Hathor tot uitdrukking! Want het is zeker een vreugdevolle tijd. We hebben jullie in December 2005 verteld dat jullie een tijd van Voltooiing tegemoet zouden kunnen zien – en zo is het.

En nu zal deze stroom van liefdesenergie jullie leven binnenkomen. Je kan beginnen de speelsheid te voelen die je aanspoort Lichtheid, Liefde en Voorspoed in je leven te manifesteren. Het is aanwezig voor je wanneer je in de energie stapt van Wie Jij Bent – de IK BEN van je Essentiële Wezen. Met de wetenschap dat je nooit meer een tekort zal hebben aan wat dan ook.

De Energieën in Juli
Het is Volle Maan op Juli de 11e. Deze maan staat in Steenbok en representeert een ideale tijd de mannelijke Steenbokenergie te balanceren met de zachtere en meer vrouwelijke Kreeftenergie. Stel je de samenkomst voor van de God en Godin in een Heilige Verbintenis van Aarde en Hemelspanne! Stel je de Liefde, de Vreugde en de Gelukzaligheid van hun Samenkomst voor. Celebreer!

De Nieuwe Maan staat in Leeuw op 25 Juli, dit is de krachtige doorgang van de Leeuwenpoort Energie van 2006. Een goede tijd om te mediteren op de komende energieën en op hoe en wat je wenst te creëren of manifesteren in de komende cyclus.

Mercurius gaat retrograde van 4 Juli tot en met de 28 Juli - dus doe het rustig aan en ben je bewust dat communicaties uit hun verband kunnen worden getrokken en moeilijk kunnen verlopen in deze periode! Probeer begripvoller en geduldiger te zijn!

En als laatste Pluto, de transformatieplaneet, staat nog steeds 2 graden vanaf het Galactische Centrum in relatie tot de Aarde en continueert de grote Bewustzijnstransformatie op Planeet Aarde van kracht te voorzien.

- Vertaald door Leyla Güven -

Bron: http://users.telenet.be/21-age-vibrations/


Website : http://users.telenet.be/21-age-vibrations/
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI