·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Steve-Rother
Naam : Steve Rother
Titel : Boeken van Steve Rother & de Groep
Tekst : Her-inneren
Een Handboek voor Menselijke Evolutie
Steve Rother & de Groep


Steve Rother en De Groep (bestaande uit acht, soms wisselende, entiteiten) tonen ons een weg naar hogere waarheden, die onze denkpatronen en de manier waarop we naar onszelf kijken, zullen veranderen. Wanneer we ons her-inneren wie we zijn, kunnen we ons onze scheppingskrachten her-inneren en een begin maken met het scheppen van de Hemel op Aarde. De informatie in dit boek gaat over dat her-inneringsproces en wordt ons gegeven voor ons eigen onderscheidings-vermogen. Hoe we dat onderscheidingsvermogen toepassen? De Groep zegt daarover: 'Als het je diepste gevoelens raakt, accepteer het dan. Als dat niet zo is, laat het dan zonder oordeel los, want dan is het gewoon voor iemand anders bestemd.'

Met zijn vrouw Barbara reist Steve Rother de hele wereld over, en samen verzorgen zij seminars voor persoonlijke bekrachtiging aan Begeleiders, Therapeuten, Genezers, Lichtwerkers, het bedrijfsleven en iedereen wiens hart de informatie raakt. Zij hebben deze seminars gepresenteerd in vele landen en zijn inmiddels ook diverse keren uitgenodigd om voor de Verenigde Naties in New York en Wenen te spreken en daar live te channelen!Welkom Thuis
Het leven op de Nieuwe Aarde
Steve Rother & de Groep

De wereld die wij kennen, is snel aan het veranderen. Het leven op Aarde wordt steeds minder voorspelbaar. De oude regels werken niet langer. Volgens de Groep hebben de gebeurtenissen die nu plaatsvinden, grotere gevolgen dan we vermoeden. Hoe ontstellend en onverwacht sommige gebeurtenissen ook zijn geweest, ze markeren slechts het begin. De evolutie van de mensheid is begonnen. De bal rolt verder en er is nu geen terugkeer meer mogelijk... Ben je er klaar voor?

Welkom Thuis is Steve Rothers tweede boek over de boodschappen van de Groep. Deze boodschappen zijn bedoeld om ons te leren in onze eigen kracht te gaan staan of, anders gezegd, de verantwoording te nemen voor onze eigen werkelijkheid. Ze zijn voor ons niet altijd gemakkelijk te begrijpen, want ze zijn niet sensationeel en vertellen ons niet welke richting we op 'moeten' gaan of wat we 'moeten' doen. De Groep zegt dat wij de neiging hebben om onze kracht weg te geven. Daarom hebben ze het zelden over zichzelf, wie ze zijn of waar ze vandaan komen. Ze willen dat wij weten dat het niet om hen gaat... maar om ons.

Een groot deel van het boek bevat vragen en antwoorden over een veelheid aan onderwerpen, voortkomend uit de live presentaties. Het is de bedoeling van de Groep om ons voor te bereiden op de dingen die komen gaan. In het eerste boek Her-inneren gaven ze ons de basis. Dit boek brengt ons naar de volgende fase van onze evolutie en opent de deur naar het ontdekken van onze volledige scheppingskracht.Spirituele psychologie
De twaalf primaire levenslessen
Steve Rother

Hoe komt het toch dat wanneer iemand opgroeit onder de meest gunstige omstandigheden, hij toch niet in staat is zich zelfs de eenvoudigste dingen in het leven eigen te maken? En je kent vast ook wel iemand die, hoewel hoogintelligent, steeds maar weer dezelfde fouten maakt! En wat vind je van mensen die voor het geluk geboren lijken te zijn? Of omgekeerd: iemand die ondanks al zijn pogingen om dingen te veranderen ronduit ongelukkig schijnt te zijn?

Sommige mensen zijn van mening dat wij een product zijn van onze omgeving. Anderen denken dat wie we zijn en hoe we ons ontwikkelen, grotendeels wordt bepaald door onze genetische structuur (de discussie opvoeding tegenover afstamming). Maar ook dat klopt niet altijd. Pas als we de menselijke ervaring gaan zien als het evolutionaire proces van de ziel, kunnen we alle krachten die in ons leven aan het werk zijn, gaan begrijpen.

Wij zien onszelf als menselijke wezens die zoeken naar een spiritueel ontwaken, terwijl wij in feite spirituele wezens zijn die proberen om op een goede manier om te gaan met een menselijk ontwaken. Maar wat brengt ons er nu eigenlijk toe om deze menselijke ervaring te zoeken? Wat is het nu precies dat bepaalde levenspatronen in beweging zet? Waarom en op welke manier doen deze patronen zich voor in ons eigen gedrag? In veel gevallen is alleen al het begrijpen van het waarom voldoende om positieve en permanente veranderingen teweeg te brengen.

Wij kunnen daarvoor naar hulpverleners gaan die ons helpen de pijn en de problemen uit het verleden te begrijpen en meester te worden. De meeste hulpverleners zullen bij steeds terugkerende negatieve patronen proberen de onderliggende oorzaak of reden te verklaren. Hoewel dit voor sommige mensen in sommige gevallen nuttig kan zijn, biedt het nog geen bevredigende verklaring waarom die patronen bestaan.

Maar als er achter die gedragspatronen nu eens een veel hogere bedoeling ligt? En als we nu eens een manier zouden kunnen vinden om deze hogere bedoeling vast te stellen waardoor we ogenschijnlijk destructieve patronen zouden kunnen veranderen in positieve eigenschappen? De antwoorden op deze en andere vragen worden gepresenteerd in dit boek. Spirituele psychologie biedt ons een wezenlijk ander inzicht in het leven en de menselijke ervaring. Het biedt ons een kijk op de mensheid vanuit het hogere perspectief van onze eigen ziel.

Bron: www.uitgeverijakasha.nl

Bezoek ook de websites:
www.lightworker.com
www.lichtwerker.com

Website : http://www.uitgeverijakasha.nl
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI