·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Boekbesprekingen
Naam : SpiritualWisdom
Titel : Boek Sleutel tot zelfbevrijding
Tekst : In dit boek kunnen wij o.a. lezen over de:

De psychologische oorzaak en oplossingen van ziekten.
Psychologische symboliek van de lichaamsdelen
Emoties en gebeurtenissen.
Je eigen leermeester zijn.
Instincten.
De Toekomst.
Geloof in jezelf.
Bewust gebruik maken van onze ''gaven"".
Durf het leven te leven.
Bewustwording en verantwoording.
Huisdieren
Kinderen
Positief denken
Inzicht en onwetendheid
Ziekte.
enz.

Boodschap aan de lezer
Wanneer wij onze bijzonder mooie planeet Aarde voelen kreunen onder het lijden, het oorlogsgeweld, de pijnen, het machtsspel,…. Dienen wij dan niet, elk mens voor zich, verantwoordelijkheid op te nemen? Het heeft geen zin wonden te helen of voedsel te droppen, wanneer de onderliggende oorzaken van de ellende niet worden opgelost. De wereld verandert van binnenuit, vanuit het innerlijke bewustzijn van elk mens.

Ziekten, zowel als gebeurtenissen, zijn slechts een gevolg van wat er IN de mens zelf gebeurt. Kunnen wij deze wereld niet meer ''veranderen'', laat ons dan elk op zichzelf, bouwstenen leggen voor een nieuwe wereld, waar het Leven in zijn waarde zal worden begrepen, in Vreugde.


Het heeft gen zin te schreeuwen en te vechten tégen, want ware transformatie begint bij de uitzuivering van negatieve overtuigingen van de mens omtrent zich zelf, betekent ''LOSLATEN''. De werkelijkheid is slechts een afspiegeling, een gevolg, van onze onbewuste en bewuste verwachtingen in het leven.

De toekomst ligt niet vast, evenmin is het leven een triestig, toevallig gebeuren. Wij creëren voortdurend, persoonlijk en in massa, onze leefwereld, wij staan in dialoog met ons zelf en de aarde. Wij hoeven niet te wachten tot een Engel ons zelf en de wereld zal ''redden''. Wij zijn in staat met de kracht van het levende zelf een nieuw huis op te bouwen, op een Aarde die nooit zal vernietigd worden, omdat wij haar levend wensen.

Dit kan, wanneer wij, in de overtuiging van ons Liefdevolle ''IK BEN"", elk onze eigen verantwoordelijkheid opnemen en de oorzaken voor ziekte en ellende niet langer bij de ander zoeken. Wanneer elke mens op zich harmonie creëert in zijn eigen bestaan, dan is deze positieve invloed voor gans de mensheid een feit.

Wij staan immers niet los van elkaar. Er is meer dan materie alleen; energieën werken steeds krachtiger door, ook de negatieve energieën die wij emoties, bewustzijnskrachten, gedachten….. noemen. Laten wij deze energieën op een zelfbewuste wijze hanteren, in de groei naar gezondheid, naar genezing, maar ook in creatie van een nieuwe aarde, waar tenslotte geen lijden, pijn, honger of dood zal zijn.

Laat ons, met de voeten op de grond, zonder zweven, het heft in eigen handen nemen, en ons bewust worden van de mogelijkheden die elke Mens in zich draagt, om zelf zijn bestaan om te buigen naar iets moois en op deze wijze bij te dragen aan de opbouw van een festijn in de moeder Aarde.

Voor ons zelf dienen wij komaf te maken met valse determinaties, zoals het ons zelf OPZADELEN met straffen van karma en erf zonden. ""bestaat niet meer, wij houden dit alleen levend door daar aandacht aan te geven"". Zelfbevrijding leidt tot bevrijding van de Aarde en Mensheid. De sleutel die de poorten naar Vreugde
Opent, vind je in je ZELF.

De sleutel tot zelfbevrijding is prachtig eerlijke boek van Christiane Beerlandt
ISBN NR 90-75849-08-7 voor bestellen, WEBSITE WWW.ALTINA.COM

Bron: www.spiritualwisdom.nl


Website : http://www.spiritualwisdom.nl
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI