·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Channelingen
Naam : Celia Fenn
Titel : Leven in je Hartlicht - De Weg naar Innerlijke Vrede en Rust
Tekst : AA Michaël door Celia Fenn - Vertaling Leyla Güven

Dierbare Lichtwerkers op dit moment is er veel tumult en angst op jullie geliefde planeet. Veel mensen leven in angst, en de angst wordt versterkt door jullie mediasysteem. En zodoende is de algemene gesteldheid van het Collectieve Bewustzijn angstig, onrustig en stressvol.

Jullie behoeven zo ook niet te zijn dierbaren. Jullie kunnen de keuze maken in je Innerlijke Vrede en Rust te zijn. Jullie kunnen de keuze maken in het stralende Licht van je Hart en Spirit te leven.

Neem een moment om je omgeving te bekijken. Haal diep adem en bezie je huis, je eigen heilige ruimte. Bezie de kleding die je draagt en het voedsel dat je eet. Bezie je familie en je vrienden. Weet dat je veilig bent en dat je beschermt bent en weet dat er voor je gezorgd wordt in deze overgangsperiode.

Want als het Oude Paradigma wegvalt en de Oude Energie verdwijnt schijnen veel mensen gevangen te worden in een ‘limbo’, niet aanwezig in het ene maar ook niet in het andere. Ze voelen alsof ze geen werkelijk fundament hebben voor hun levens en ze voelen zich stressvol en raken gemakkelijk in paniek. Maar, dierbare Lichtwerkers, als je diep in je innerlijk gaat, naar het Licht van je Hart, en je diep in je binnenste de Essentiële Liefde voelt in je centrum, dan zal je weten dat je veilig bent en die Innerlijke Vrede en Moed vinden die jullie ondersteunt en een solide fundament voor je creëert binnen het Nieuwe Paradigma en de Nieuwe Aarderoosters.

Het Creëren van een Nieuw Levensfundament

Dierbare Lichtwerkers, zo velen van jullie vertellen ons dat ze depressief en angstig voelen of dat jullie ongelukken meemaken die je voeten en je benen aangaan, of dat jullie vallen en je lichaam blesseren. Okay, dan zullen we jullie vertellen dat jullie tijdelijk jullie ‘balans’ en jullie ‘vaste voet op aarde’ verloren zijn. Je fundament is niet instaat je leven nog langer te ondersteunen. Of, zoals gewoonlijk bij veel Lichtwerkers, jullie zijn ‘top zwaar’ omdat jullie zoveel licht en energie uitgeven vanuit jullie harten, keel en derde oog dat je lagere chakras niet in staat zijn deze intensiteit te ondersteunen. En weet dat wanneer er een toename van licht en straling binnenstroomt via je kruinchakra, in dit evolutionaire veranderingsproces, zal je een sterk fundament nodig hebben in je lagere chakras.

Er zijn twee manieren die we jullie aanbevelen om mee te werken in het momenteel noodzakelijke balanceren van deze energie. Het eerste is samen zijn met je Innerlijke Kind en de levensvreugde en het levenswonder toestaan nogmaals je wezen binnen te laten. Want het Innerlijke Kind is het fundament van je volwassen leven en wezen, en voorziet in de overtuigingen en houdingen die de support creëren voor je volwassen realiteit. De tweede manier is goed geaard te raken binnen de Nieuwe Aarderoosters en binnen het Nieuwe Paradigma waarheidsgetrouw je dagelijkse leven te leven.

Laten we om te beginnen het Innerlijke Kind overdenken. Het Kind binnenin is zo snel getraumatiseerd en voelt zich onveilig als het niet op een liefdevolle ondersteunende zorgzame manier opgevoed is. In deze tijd van transitie en intense overleving is het belangrijk dat je tijd doorbrengt met je Innerlijke Kind en het toestaan uitdrukking te geven aan zijn angsten, maar ook diens liefde, plezier en speelsheid. Word je gewaar van de manier waarop je Innerlijke Kind zich ten allen tijden voelt, vooral in stressvolle tijden. Het natuurlijke gelach van je Innerlijke Kind zal je hart verlichten en toestaan dat Licht door je wezen naar je Basischakra te laten stromen, wanneer het toegestaan is zich veilig te voelen omdat het weet dat er van haar/hem gehouden wordt. Het zal er voor zorgen dat je in staat bent je te verbinden met de kracht van de Aarderoosters via je basischakra en de Liefde en zorgzaamheid van de Aarde te voelen.

Zoals we al eerder geïndiceerd hebben, dierbare Lichtwerkers, is het enkel mogelijk mensen gevangen te houden in angst als ze niet geaard zijn. Wanneer je jezelf verbindt met de aarde zal je weten dat je veilig bent. Spirit zal je begeleiden en de Aarde je ondersteunen. Dat is het Goddelijke Plan voor het leven van de mensheid, maar wanneer je Spirit en je Lichaam niet op één lijn staan, en wanneer het licht van je wezen zich niet kan aarden in de Aarde, dan zal je het gevoel krijgen niet begeleidt noch ondersteunt te zijn.

En de manier om je lichaam en spirit op één lijn te brengen is jezelf toe te staan volledig geaard te zijn in de Nieuwe Energieën en Jouw Waarheid te Leven. Weet dat je veilig bent en dat er voor je gezorgd wordt en dat je het recht hebt deel te nemen aan de natuurlijk stroom van overvloed. Zo snel als je jezelf toestaat de Aarde en het materieniveau te vertrouwen, zal het je belonen met de gaven van diens overvloed, aangezien dit het originele ontwerp is voor het menselijke leven op Aarde. Maar wanneer je niet geaard bent en in angst leeft, kan de stroom je niet vinden en zal je jezelf onveilig en angstig voelen.

Leven in het Nieuwe Paradigma

Wij begrijpen, dierbare Lichtwerkers, hoe moeilijk het is volledig binnen het Nieuwe te leven wanneer het Oude Paradigma, met de angst en realiteitmanipulatie van dien, zo sterk aan je bewustzijn trekt.
Maar we vragen jullie je te concentreren op het Nieuwe. Want daar waar je je concentratie en intentie plaatst, daar zal het van energie voorzien worden en groeien. Dus concentreer je op manieren om Vredig en Harmonieus te leven met anderen zover dat mogelijk is in deze tijd. Wees Bekrachtigt en Moedig en ben duidelijk over je intenties en verlangens.
Concentreer je op onvoorwaardelijke liefde en hoe je deze het beste kan delen met anderen, want de communiteiten van het Nieuwe Paradigma zullen gebaseerd zijn op delen – het delen van liefde, bekwaamheden, vreugde en goederen.

En bovenal vertrouw er op dat Alles Goed is en dat alles zich ontvouwt in Goddelijke Volgorde. De turbulentie en chaos zijn een manifestatie van de energiebotsing die plaatsvindt wanneer het oude wegvalt en de Nieuwe Aarde oprijst.

Kom op één lijn met de Nieuwe Aarde, ga je hartlicht binnen en je zal de Innerlijke Vrede en Rust weten die op dit moment voor je aanwezig is. Enkel als je die Innerlijke Vrede vindt dan zal je de Vrede buiten jezelf en de ware energie van de Nieuwe Aarde ervaren.

Bron: www.starchildascension.org


Website : http://www.starchildascension.org
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI