·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Reactie10oktober
Naam : SpiritualWisdom
Titel : Vanuit de Universum wordt NU momenteel heel hard aan ons gewerkt
Tekst : Vanuit de Universum wordt NU momenteel heel hard aan ons gewerkt en ook aan Moeder Aarde, wij gaan allemaal weer terug naar onze NATUURLIJKE staat en gevoelens, dit betekent dat wij die ''dieren'' gevoelens die wij ons hier op Aarde hebben eigen gemaakt zullen terniet worden gedaan, dan gaan wij allemaal weer terug naar onze natuurlijke ''liefde'' gevoelens en die kunnen wij alleen ZELF kunnen activeren door daar ZELF in te geloven dat wij die natuurlijke gevoelens ook in ons zelf aanweig zijn.

Wij gaan weer meer geloven en vertrouwen in het EEUWIGE LICHT en daarom ook meer vertrouwen in onszelf, want wij dragen dat LICHT van de Schepper in onszelf want dit is ons GEBOORTE RECHT.

Wij worden NIET meer op de proef gesteld.
Wij worden NU allemaal klaargemaakt voor de nieuwe EVOLUTIE die wij ingaan op 21-12-2012. Ga deze nieuwe EVOLUTIE aan, begrijp dat het eeuwige LICHT van de Schepper God deze EVOLUTIE van de mensheid gevolgd heeft. Deze EVOLUTIE ENERGIE
komt vanuit de Universum en als wij daarop vertrouwen gaat alles beter, ook al kunnen wij die reden niet altijd begrijpen, maar accepteer dat voor ALLES EEN GOEDE REDEN IS GEWEEST maar dit betekent nog niet dat wij die reden zelf ook kunnen begrijpen, van waarom dit en waarom dat, wij krijgen daar geen antwoorden op, want dit behoorde tot deze evolutie. ACCEPTEER wat er heeft plaats gevonden in je leven, kijk niet meer achteruit, want deze EVOLUTIE gaat alleen VOORUIT jij ook?

Het LICHT dat ons helpt vanuit de Universum is van de CREATOR GOD en deze energie is nog nooit zo STERK geweest. Dit Licht wordt in ons allemaal geactiveerd, zodra wij daar ook in vertrouwen en in geloven, dus vertrouw en geloof in deze innerlijke kracht, want dit LICHT komt van de SCHEPPER / GOD HEMZELF.

Wij voelen ons een beetje uit balans, maar dit is natuurlijk en heel normaal als wij gaan begrijpen, dat wij weer teruggaan naar onze natuurlijke balans, eerst voelen wij ons emotioneel en dat is omdat wij dit niet begrijpen wat er met ons aan het gebeuren is. Als wij begrijpen wat er aan het gebeuren is, dan hoeven wij niet angstig of emotioneel meer te zijn. Dat kunnen wij zeggen, ik STA ER OPEN voor en ik vecht er niet tegen. Accepteer wat er nu gebeurt met ons, houdt het niet tegen, laat het LICHT weer in je schijnen.

Het gevoel van openstaan in je kruinchakra, betekent vooral dat wij ook weer EEN worden met de Universum, met onze Schepper.
Dit alles kunnen wij maar heel moeilijk herkennen als wij dit niet begrijpen. Sta hier open voor dan sta wij ook open voor het GELOOF en VERTROUWEN in onszelf en dan kunnen wij ook de WAARHEID in onszelf activeren door daarin te gaan geloven.

Hoe meer wij open staan voor deze positieve innerlijke aanpassingen en dat noemen wij ENERGIE, zo te eerder zijn en voelen wij ons geweldig. Dus vecht er niet tegen, laat het gebeuren. Wij hebben dit geweten dat er iets zou gaan gebeuren, want deze voor tekens waren heel duidelijk aanwezig. Voor diegene die al redelijk goed in balans zijn, die voelen bijna niets van deze verandering, want zij geloven en vertrouwen in hun innerlijke Goddelijke zelf. Accepteer en sta nog meer open voor het Licht nu nog meer dan anders, want daardoor kunnen wij anderen er nog beter mee helpen die het er nog moeilijk meehebben.

Geloof in je eigen INNERLIJKE SCHEPPER, weet dat je met je eigen HOGERE ZELF kunt communiceren en van onze hogere zelf aanwijzingen krijgen, geloof en vertrouw daarop, dan pas komen wij in balans, niet eerder. Als wij dit niet geloven of vertrouwen dan geloven en vertrouwen wij ook niet in dit LICHT en dus ook niet in ons ZELF. Wij hebben alles gekregen van de Schepper/ God ZELF om allemaal ook zelfstandig te zijn, wij zelf moeten nu voor onszelf zorgen, wij krijgen dit Licht en wij zijn zelf de baas wat wij met dit Licht gaan doen.

Wij zelf moeten geloven en vertrouwen hebben in onze eigen innerlijke kracht dit is ons geboorte recht, EIS je eigen geboorte recht op en dit kun je alleen zelf doen, door erop te vertrouwen dat wij werkelijk alles al in onszelf aanwezig hebben. Dus door hierin te vertrouwen en te geloven, geven wij onszelf een eerlijke kans en dit kunnen wij allemaal zelf doen door TRANSFORMATIES.

Dit leefde al een tijdje in ons, en wij wisten wel dat er iets ging gebeuren, maar nu weten wij dit met zekerheid. Vraag het aan jullie eigen innerlijke zelf of dit de WAARHEID is, DWING of COMMANDEER dit af, want deze waarheid moeten wij zelf IN onszelf activeren en niet buiten ons zelf. De WAARHEID is al bij iedereen aanwezig, dit GEREEDSCHAP of ZINTUIG kunnen wij zelf activeren als wij daar ook in gaan geloven en dit is met alles zo, en dan hoeven wij niet meer te zoeken, wij hoeven niet meer te dolen, wij zijn dan eindelijk bij onze eigen innerlijke zelf thuisgekomen. Wij waren allemaal opzoek naar EENHEID IN ONSZELF.

Dit is mijn bijdragen liefs Ans

Kijk voor meer informaties op www.spiritualwisdom.nl


Website : http://www.spiritualwisdom.nl
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI