·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Reactie10oktober
Naam : SpiritualWisdom
Titel : Blauwdruk voor 2012
Tekst : Door het antwoord dat ik je gegeven heb, begreep ik ook iets wat heel belangrijk voor ons allemaal is. Alles wat wij voelen of gebeurtenissen en verschuivingen gebeurt ook allemaal binnenin ons.

Onze BLAUWDRUK daar gaat het allemaal om. Nu begrijp ik ook dat alles gaat volgens een bepaalde wijze, die ik nu wel duidelijk begrijp. Het is een KOSMISCH WETEN die wij allemaal in ons hebben maar vergeten waren.

Blauwdruk voor 2012

Alles wat er ook gebeurt aan verschuivingen of gevoelens of pijn gebeurt allemaal in onszelf, ZOEK niet buiten jezelf, begrijp je eigen BLAUWDRUK.
Wij voelen ons ongemakkelijk en dit is niet alleen toe te schrijven aan onze DNA die geactiveerd is. Wij verliezen iets heel erg belangrijk uit het oog. Wij gaan NU ook onze eigen Blauwdruk BEGRIJPEN, dat moet ook voor 2012. Op iedereen zijn Blauwdruk staat geschreven dat wij onze ziel moeten reinigen, want wij zitten allemaal midden in onze eigen ZIELEN EVOLUTIE GROEI.

Voor de duidelijkheid wij zitten NU midden in een Zielen Evolutie die eindigt op 21-12-2012, niemand kan dit ontwijken, want dit is een innerlijk proces.
Heb je NU nog een ONRUSTIG ‘ZIELS’ gevoel, dan moet je echt nog werken aan je eigen zielendoel, dan heb je je eigen BLAUWDRUK nog niet begrepen.

De reden waarom wij veranderingen voelen IN onszelf is NU heel belangrijk om dit zelf ook te begrijpen. Wij moeten allemaal voldoen wat er op onze Blauwdruk staat, want daarom zijn wij allemaal naar de Aarde gekomen. Onze Blauwdruk is in onze ZIEL en op iedereen zijn Blauwdruk staat zijn persoonlijk zielen doel ook. Bij 21-12- 2012 gaat deze Blauwdruk bij iedereen weg, dan is iedereen in balans.

Deze zielenevolutie is belangrijk voor iedereen: iedereen heeft een ZIEL en onze persoonlijkheid ‘’EGO’’ zit in onze ziel en onze ziel moet nu opruiming houden en die gebreken die nog in ons zelf aanwezig zijn LOSLATEN. Dit kan de ziel zelf niet doen, wij zijn die persoonlijkheid en EGO en wij zijn er zelf verantwoordelijk voor en dit moeten wij begrijpen. Deze zielen evolutie wil ons iets duidelijk maken, van kijk eerst naar je zelf, kijk niet naar een ander, wijzelf mogen eens kijken wat wijzelf kunnen veranderen in ons zelf. Doe een zelf onderzoek en dan kom je er achter wat je zelf nog kunt veranderen en daar gaat deze zielen evolutie over.

Bij iedereen is deze innerlijke zielen evolutie cirkel hard aan het werken en daar door voelen we onrust/pijnen vanuit onze ZIEL komen. Een innerlijke menselijke evolutie cirkel gaat van 1 tot 8 levens lagen, iedere keer als wij bij de 8ste levens laag van een cirkel zijn aangekomen ‘’zoals nu’’ veranderd er iets in onszelf want het is een innerlijke gebeurtenis. Nu zijn wij bij de 8ste levenslaag in de 4de cirkel en dan eindigt deze zielen evolutie drang voor iedereen op 21-12-2012. Daarna beginnen wij met NR 1 tot de 8ste laag/level van de 5de levenscirkel of levensreis.

De mensheid heeft dan 4 keer de 8ste levens cirkel doorlopen van onze evolutie en deze keer is het een evolutie speciaal voor de ZIEL. Onze persoonlijkheid ‘’EGO’’ moet in balans zijn. Daarom voelen wij ook probleempjes en pijntjes in ons zelf, de Ziel moet zich schoonmaken en dit kunnen wij alleen zelf doen, zo gauw wij onze ‘’foutjes’’ die wij nog steeds zelf maken gaan zien/herkennen in onszelf dan pas kan de ziel de ‘’begrepen’’ lessen LOSLATEN. Wij zijn verantwoordelijk voor onszelf en als wij dit allemaal begrijpen des te eerder wij in balans komen.

Als wij weer meer vertrouwen in ons zelf hebben, functioneren wij ook beter. Vertrouwen en geloven zijn 2 van onze krachtigste zintuigen, maar wij dachten dat wij 10 zintuigen hadden, nu weten wij dat wij nog 10 zintuigen erbij hebben. Wij zelf kunnen alle zintuigen activeren en dit doen wij door daar in te geloven, het zijn onze hulpers je kunt zeggen ons gereedschap die wij echt nodig hebben.

Het LICHT hebben wij altijd al in ons gehad, want het is ons GEBOORTERECHT en nu mogen wij dit weer zelf activeren, door daar in te geloven en zo gaat dit met alles ‘’geloven is vertrouwen’’ daar begint toch alles mee en dan activeren wij iets in ons innerlijke zelf. Dit Licht is het deel van de Schepper God Zelf, als wij dit aanvaarden als de werkelijkheid dan activeren wij gelijk de hele waarheid in onszelf. De waarheid hebben wij al in onszelf, dit is ook een van die 20 zintuigen. Wij zeggen wel ik heb dit intuïtief waargenomen, dat is direct weten dat is de waarheid en dit kunnen wij voor alles gebruiken. EIS alles toch OP in je, het is je geboorterecht het is van jouw. TRANSFORMEREN is ook een van die zintuigen, gebruik toch die mooie TOOLS ze zijn van jou, dit helpt om in balans te komen.

Wat wij momenteel voelen is dat wij door een grote ziels verandering heengaan en dit kan ook gevoelig zijn bij degene die nog veel moeten leren over zichzelf. Bij diegene die al in balans zijn gaat alles heel makkelijk en dit komt omdat diegene al aan zich zelf heeft gewerkt. Denk nu niet ik hoef niets te veranderen, want dit betekent dat wij blind zijn voor onze eigen fouten, want als wij iets voelen betekent dit dat wij zelf nog steeds iets moeten veranderen, anders zouden wij niet die onrust in ons zelf voelen, dan hadden wij alles al begrepen en losgelaten.
Wij zijn echt nooit uitgeleerd, want als wij dit denken, zijn wij heel arrogant, want de leerlingen worden ook leraren en zo blijven wij van elkaar leren.

Hoe beter wij in balans zijn, te meer wij innerlijk WETEN, vertrouw daarop want het is al IN ons aanwezig. Vertrouwen is het allerbelangrijkste. Accepteer deze ziels veranderingen want die is voor iedereen. Verander wat te veranderen valt in jezelf, dan zijn wij allemaal weer wakker, dan kunnen wij verder met ons leven.
Als wij weer iets BEGRIJPEN, dan WETEN wij ook gelijk wat de WAARHEID is.

Informatie bron is www.spiritualwisdom.nl

Website : http://www.spiritualwisdom.nl
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI