·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Reactie10oktober
Naam : Celia Fenn
Titel : De Energieën voor Oktober 2006
Tekst : Wat is er gebeurd met de Tijd?

… en

Werken met de Kinderen van Licht.

Aartsengel Michaël door Celia Fenn

Vertaling: Jolanda Klaassen

Geliefde Lichtwerkers, het is inderdaad een krachtige tijd. Jullie zijn in de laatste fase van deze cyclus van transformatie en verandering terecht gekomen en vertonen zich volledig als de ‘Meesters van Licht’ die jullie werkelijk zijn. Jullie zien jezelf volledig als de Galactische en Kosmische wezens die jullie zijn, Menselijke Engelen, welke het privilege hebben te leven en te ervaren op het materiële vlak van het Aardse leven. En wat een avontuur van Licht is dit! Zoals we afgelopen maand zeiden, terwijl jullie bewustzijn veranderd om dit nieuwe gevoel van wie jullie zijn te omarmen, zullen jullie de kwantumdrempel overstappen en beginnen in te zien wat werkelijk waar is en wat slechts illusie is.

En, slechts Liefde is echt en waarlijk. Alle andere conflicten, negativiteiten en agressies zijn slechts schaduwen en illusies ontworpen om jullie aandacht weg te trekken van de stroom van Liefde en deze in wanhoop, bezorgdheid en angst vast te houden. Aangezien de Geascendeerde Planeet Aarde ervoor heeft gekozen slechts Onvoorwaardelijke Liefde te uiten. En wanneer je jouw eigen innerlijke vibratie afstemt op die Liefde, dan zul je aanvangen de schoonheid en goedheid waar te nemen in het grootse ontwerp van leven op Planeet Aarde. En jullie zullen jullie zelf niet toestaan te worden gemanipuleerd door de grootse meesters van illusie welke trachten jullie onder controle te houden door het creëren van illusies van angst en bezorgdheid.

Maar, zo vele mensen zeggen tegen ons: “Ik voel me geen Meester, ik voel me verloren en verward”, of ze zeggen: “Ik heb nooit geen tijd meer om iets te doen en ik ben altijd moe. Wat is er gebeurd met de tijd?”

Wel, geliefden, het is waar dat terwijl jullie je binnen de nieuwe Vijfde Dimensionale Matrix hebben begeven, tijd is geaccelereerd terwijl jullie vibratie werd gelift en verhoogd. Maar we zouden ook aan jullie willen uitleggen wat er gebeurd is met jullie perceptie van tijd.

Jullie zijn Multi-dimensionale Kristalwezens oftewel Menselijke Engelen. Jullie energie stroomt vrijelijk door al jullie energetische en fysieke vormen. Nu, voorafgaand, hadden jullie de gewoonte onplezierige emoties en gevoelens te onderdrukken en complexe situaties uit de weg te gaan. Jullie vluchtten in werk of spel of verslavingen. Maar nu, leren jullie om te gaan met elke emotie en elk gevoel dat opkomt, zodat jullie een zuiver kanaal mogen zijn voor de Goddelijke essentie, zonder blokkades of onderdrukkingen.

Dus, inderdaad, veel van jullie tijd wordt nu in beslag genomen door het behandelen van diepe gevoelens en emoties. Velen van jullie hebben aanzienlijke ‘rugzakken’ en zullen sommige vrij oude issues dienen te behandelen en los te laten teneinde de zuiverheid van hart en brein te bereiken die jullie in staat zal stellen je te ontvouwen als volledige Kristal – of Gechristende wezens – de ware Meesters van Licht.

En, wanneer je werkt aan de behandeling van deze gevoelens, ervaar je verwarring, bezorgdheid en zelfs uitputting. Maar we zeggen jullie, liefste Lichtwerkers, sta dit proces toe en wees geduldig. Binnenkort zullen jullie de beloningen beginnen te zien en de voordelen beginnen te voelen nu jullie jezelf ontvouwen in zuiverheid en vrede.

En weet, dat tijd gespendeerd aan diep innerlijk werk en het zich laten voltrekken van het proces veel waardevoller is op de lange termijn dan productief en druk zijn in de materiële wereld. Omdat jullie slechts energie ‘naar buiten’ kunnen brengen op het level of de frequentie die jullie binnenin jullie vast houden. Dus, als jullie jezelf toestaan om in het proces te zijn en jullie frequentie daarmee te verhogen, zullen jullie bekrachtigd worden om zelfs meer licht vast te houden en uit te zenden. Sta daarom toe dat je minder dient te ‘doen’ en meer dient te ‘zijn’ en geef jezelf toestemming tijd te schenken aan deze processen. Dan zul je bevinden dat de stroom van tijd meer vloeibaar en eenvoudiger wordt, zodra een meer natuurlijk en multi-dimensionaal ritme zich binnen in je wezen heeft gevestigd.

Werken met de Kinderen van Licht

En dus, geliefden, terwijl jullie je voortbewegen om Meesters ofwel Strijders van Licht te worden, zullen jullie ontdekken dat jullie je verbinden met en samenwerken met die andere Strijders van Licht op jullie planeet – de Indigo- en Kristalkinderen.

Ja, inderdaad, zoals jullie weten, hebben de Indigo- en Kristalkinderen de transformatie van de planeet ondersteunt met hun krachtige energie. Ze hebben de energie van pure onvoorwaardelijke liefde en ondersteuning vast gehouden zodat jullie, samen met de planeet, die liefde en verlichting zouden kunnen binnentreden. Jullie hebben veel om dankbaar voor te zijn met betrekking tot de gaven van deze wonderlijke wezens, jullie kinderen en kleinkinderen!

En nu, roepen ze jullie op om hen te vergezellen als zijnde bevriende Gechristende wezens ofwel Strijders van Licht om aan te vangen met het vredige en vreugdevolle proces van de manifestatie van de Nieuwe Aarde en de Communiteiten van Licht die de planeet in de komende jaren zullen vullen met Licht en Liefde.

De eerste golf Indigo’s, geboren in de 70-er en 80-er jaren begeeft zich nu richting volwassenheid. Zij zijn meer dan gereed hun gaven en talenten te uiten in het creëren van een nieuwe samenleving met jullie. Ze zijn hier om hun passies voor levensvatbare manieren van leven, voor creativiteit en vreugde en plezier te uiten. Ze zijn wijze zielen die weten dat ze dienen samen te werken met de Aarde en de Aarde dienen te eren, evenals haar cycli, nu zij een nieuwe samenleving creëren.

Nu jullie zich ontvouwen als Meesters van Licht, zullen jullie je eigen passies en creativiteit ontdekken en jullie zullen je wijsheid en ervaring verlenen aan deze Kinderen van Licht, opdat jullie samen een nieuwe samenleving creëren gebaseerd op onvoorwaardelijke Liefde, Zorg en Ondersteuning. Zij zijn gereed – zijn jullie dat ook?

En, geliefden, de beeldschone Kristalkinderen hebben ook hun eigen werk. Ze motiveren nu velen van jullie gepassioneerd te raken met betrekking tot het werken met de kinderen van de planeet, om te verzekeren dat elk kind dat incarneert geliefd, verwelkomd en verzorgd is.

Velen van jullie beginnen de roep van de Kristalkinderen te horen. Omdat slechts een planeet die zijn kinderen liefheeft en eert vrede kan creëren. Aangezien kinderen de volgende generatie volwassenen vormen. En wanneer zij opgroeien in angst en pijn, dát hetgeen zal zijn dat ze uitdragen wanneer ze volwassen zijn. Maar wanneer zij Liefde en Ondersteuning ervaren, is dat hetgeen ze zullen worden, liefdevolle, ondersteunende en vredevolle volwassenen.

Weet, geliefden, dat de Strijdkrachten der Engelen zelfs nu samen werken met de Kinderen van Licht om het zaad te planten voor de manifestatie van de Nieuwe Aarde en diens Communiteiten van Licht. Dus, terwijl jullie je Ascentiecyclus completeren, ‘zaaien’ jullie ook de volgende cyclus waarin deze zaden zullen bloeien en het Licht van morgen zullen worden.

En zo, zullen jullie in de komende maanden en jaren zien hoe de Kinderen van Licht jullie voorwaarts zullen leiden. Maar, leer ze jullie en jullie wijsheid te eren. Ondersteun ze, heb ze lief, leer ze zichzelf te eren en ze zullen hun energie en liefde gebruiken om die wereld, van welke jullie al zolang droomden deze te creëren, vorm te geven en te manifesteren.

Het is een Creatief Partnerschap en de Kinderen van Licht zijn gereed om met jullie samen te werken!

En, terwijl deze zaden worden gepland, zullen velen van jullie prachtige Lichtwerkers plotseling ontdekken dat jullie werk zal veranderen. Jullie zullen interesse verliezen in wat je gedaan hebt en zullen geleid of gegids worden naar nieuwe projecten of nieuw werk dat gericht zal zijn op de manifestatie van de Nieuwe Aarde.

Dus, geliefden, zeggen we opnieuw, wees geduldig en wees bewust. Kijk in je hart en voel de wijze waarop Liefde je voorwaarts leidt. Welke keuzes kun je maken die je in staat stellen volledig uiting te geven aan de Liefde die de Essentie is van jullie Zijn?

De energie voor oktober zal jullie ondersteunen bij deze keuzes en veranderingen.

De Energieën voor Oktober

In Oktober, zal de zon in Weegschaal staan tot de 24ste, waarna zij zich verplaatst naar Schorpioen. Leeuw is een Luchtteken geregeerd door Venus, wat gunstig is voor de energieën van Liefde, Vreugde en Balans, vooral binnen Relaties.

In feite, geliefden, zullen zowel Venus als Mars in Weegschaal staan deze maand, wat een ideale energie levert om je te focussen op je naaste en intieme relaties en het vinden van wegen om deze relaties in een ruimte van onvoorwaardelijke liefde en balans te brengen. Sta je meditaties toe je te leiden naar de beste wijze om Liefde en Harmonie te creëren met diegene van wie je houdt. Maar ook Liefde, Harmonie en Balans te creëren op de Planeet.

Op de 24ste beweegt de zon zich in Schorpioen, een waterteken en een krachtig teken, de gastheer van de 11:11 Sterrenpoort. Op dit moment zullen jullie aanvangen de krachtige energieën van deze Sterrenpoort te voelen zodra diens boodschap van krachtige spirituele illuminatie over de planeet begint te stromen en de volgende stap in de spirituele evolutie bezielt.

In Oktober, valt de Volle Maan op de 7e. De Maan staat in ram, wat een Vuurteken is dat de archetypische energieën van de Strijder en het Kind vertegenwoordigt. Inderdaad, zoals we eerder in deze boodschap al aanhaalden, een ideale tijd om jullie eigen voorkomen als Strijders van Licht te celebreren met de Kristalkinderen welke geboren zijn als Strijders van Licht! Gebruik deze Volle Maan energie om samen met jullie beeldschone en wonderlijke kinderen te celebreren!

De Nieuwe Maan staat in Weegschaal op de 22ste Oktober. Gebruik deze zaaitijd voor het brengen van liefde, vrede en vreugde in al je relaties en om jezelf te centeren en je energie vast te houden voor de krachtige 11:11 Sterrenpoort die in November zal komen. De Volle Maan in November valt op de 5e, slechts enkele dagen voor de 11:11 poort, en zal in Stier/Schorpioen staan en jullie zullen worden voorbereid de kanalen te zijn voor het krachtige nieuwe licht en bewustzijn dat de planeet op dat moment zal betreden.

En dus wensen we jullie gratie, schoonheid, liefde en vrede in de komende maand.

© 2006-7 Celia Fenn


Website : http://www.
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI