·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Artikelen-over-Sjamanisme
Naam : Webmaster
Titel : Shu'em shamanistische healing is een eigentijdse vorm van healing
Tekst : Hierbij hebben traditionele shamanistische technieken van veranderingen in de toestand van bewustzijn een uiting gevonden die gebaseerd is op eigentijdse inzichten over de mens en zijn belevingswereld. Deze benadering geeft een diep inzicht in hoe het ervaren van het leven gestoord kan worden door aspecten die vaak ver verborgen zitten.
Dergelijke storingen staan een open beleving van het leven in de weg en verhinderen dat men zich gelukkig voelt. Dit is een vorm van healing waarin de healer in een veranderde staat van bewustzijn toegang heeft tot die lagen van de realiteit waarin het trauma zich heeft vastgezet en deze op dat niveau kan op lossen.
Het is een zeer krachtige vorm van healing, waarbij de meer reguliere technieken zoals het herbeleven van het trauma, het begrijpen ervan, en het bewust verwerken overbodig zijn. Als een trauma zich op soul niveau herstelt, dan zal het hele mechanisme zich aanpassen aan de nieuwe omstandigheid.

De cliënt blijft tijdens de behandeling passief. Soms is men zich tijdens de behandeling bewust van de ingreep en ontstaat er een weldadige rust of een gevoel van vreugde of kracht direct na de behandeling. Soms is men zich niet bewust van de ingreep en zal men zich geleidelijk aan beter gaan voelen, zonder dat men precies aan kan geven waarom dat gebeurt.

Het maakt gewoonlijk een einde aan een periode van pijn, angst, onmacht en onzekerheid.

Wat kan Shu'em shamanisme doen?
""Betere healers zijn niet beter vanwege een betere methode;
zij zijn beter omdat zij een ander soort mens zijn.""
Frederic Abbaji, grondlegger, Shu'em shamanisme.

Het 'healing-gebeuren' omvat dus ook bijvoorbeeld het lezen van deze folder, het erdoor aangesproken worden, het maken van een afspraak, de healing zelf en de periode na de healing.
Omdat in alle shamanistische activiteiten andere velden van perceptie betrokken zijn, ondervinden velen al veranderingen na het eerste telefonisch contact voor het maken van een afspraak.
Door het 'healing-gebeuren' ontstaat er bij jou een innerlijke realisatie van jouw probleem, die het healingproces op gang brengt en begeleidt. .In een 'healing-gebeuren' ben je niet overgeleverd aan de healer en diens vibratie.
Bovenal echter is het hun manier van leven, die voor hen een pad is van spirituele realisatie, die hen voorbereidt op een leven van zelfloze dienstbaarheid. Zo'n algemene houding in het leven is een toestand om een Shu'em shamaan te kunnen worden.

Met betrekking tot het interculturele aspect is het belangrijk element van Shu'em shamanisme dat de shamaan zich gemakkelijk kan verplaatsen tussen verschillende conceptuele werelden. Hun veld van shamanistische activiteit vindt op zo'n abstract niveau plaats dat of de klacht nu ervaren wordt als een invloed van schadelijke geesten, magische invloed van anderen, of als psychologische obstructies, dit geen verschil maakt voor het succes van de healing.
Om die reden is deze vorm van healen ook bijzonder geschikt voor mensen die vanwege hun culturele achtergrond weinig respons vinden voor hun specifieke probleem bij westers opgeleide artsen of therapeuten.

In een Shu'em shamanistische healing worden verschillende elementen zoals healing op soul niveau, healing op mind niveau en healing op lichaamsniveau met elkaar gecombineerd.
Geheel afhankelijk van de aard van de klacht, kan een Shu'em shamanistische healing plaats vinden in een enkele sessie of in een aantal sessies met een langere of kortere interval.

Shu'em healing Amsterdam verzorgt een breed scala aan mogelijkheden voor healing, en opleidingen daarin.

Bron: http://www.sjamanisme.be/


Website : http://www.sjamanisme.be/
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s) Naam : shuem139
Het artikel is nog steeds volledig van toepassing, maar de site is inmiddels wel aangepast, dus als je meer wilt weten, kijk dan op www.shuemamsterdam.nl of, voor engelstalige programma's op www.shuem.eu

 

 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI