·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Channelingen
Naam : Celia Fenn
Titel : Jij en je Kristallijnen Lichaam deel drie - Omgaan met ‘Ascentiesymptomen’
Tekst : Aartsengel Michaël door Celia Fenn - Vertaling: Jolanda Klaassen

Deze channel werd gegeven als reactie op een Lichtwerker welke ernstige ‘Ascensiesymptomen’ ervoer:

“Dat wat jullie ‘ascensiesymptomen’ noemen, zijn de fysieke disbalansen welke plaatsvinden wanneer een wezen volledig Multi-dimensioneel wordt, maar niet in staat is diens centrum vast te houden oftewel diens eigen balans, wanneer de Kosmische energieën erg krachtig worden.

Nu, de energieën van de Rijzende Nieuwe Aarde zullen krachtig blijven en totdat geascendeerde mensen leren hun balans te behouden in deze energieën zullen ze de ascensiesymptomen blijven ervaren.

Dus, wat we nu tegen jullie zullen zeggen is, dat we hopen dat er een wijze van begeleiding, een wijze van leiding komt die jullie naar dat punt brengt waarop jullie in staat zullen zijn je door toekomstige sterrenpoorten en energievortexen te begeven zonder je balans te verliezen op een dergelijke wijze dat je ziek wordt en gedesoriënteerd raakt, zoals jullie in het verleden overkwam.

De sleutel tot dit alles is jullie Hogere en Lagere energieën volledig te integreren en dat betekent volledig GEGROND zijn, om vervolgens in staat te zijn jullie gegronde fysieke voertuig uit te lijnen met je Hogere Energie Lichamen, welke je voertuigen zijn voor Multi-dimensioneel bewustzijn.

Zie je, veel mensen die een sterke spirituele missie hebben op de Planeet, spenderen zoveel tijd in de spirituele rijken dat ze ernstig ongegrond raken en de sterke fundering op het Aardse level ontberen die nodig is om de krachtige geascendeerde energieën van de Nieuwe Aarde vast te houden. Dus, bij tijden, wanneer de energieën bijzonder sterk zijn, verliezen ze hun balans en het fysieke voertuig wordt onder enorme druk gezet, wat ziekte en ongeluk creëert.

Alle fysieke symptomen die zich manifesteren zijn een gevolg van de hogere en lagere lichamen die niet volledig zijn uitgelijnd en niet in balans zijn. Omdat de energie, wanneer de lichamen in balans zijn en het HART volledig functioneert, in staat is vrijelijk van de hogere niveaus door het Hartchakra en in de Aarde te stromen, zoals het is bedoeld. Op dit moment zijn veel mensen niet in staat de energie uit te zenden van het hogere naar het fysieke en dit wordt gevoeld als hartkloppingen en ‘spaciness’ (het je buiten de tijd en/of ruimte begeven) aangezien de energie zich terugtrekt in de hogere lichamen. Het lagere lichaam voelt zich moe en zwak en onwel, omdat het niet harmonisch vibreert met de energie van de hogere.

Ook, zou je kunnen vinden dat je te emotioneel wordt en boos of vol tranen en depressief. Of je zou erg zelfabsorberend kunnen worden en ego en controle drama’s kunnen uitspelen. Dit zijn geen bewijzen van een nood ‘je innerlijke kind te helen’, aangezien de meeste geascendeerde wezens deze basale heling reeds doormaakten. Het is er het bewijs van dat de lagere energieën uit balans worden gebracht door de krachtige energieën die actief zijn in de hogere chakra’s. Stel je - als je wilt – voor, dat de lagere chakra’s ‘op snelheid komen’ en gedurende dit proces is er altijd een kleine ‘snelheidsschommeling’ en een geringe vervorming terwijl de chakra’s gewend raken aan hun nieuwe “circulatieverhoudingen”.

Veel mensen hebben ons gezegd dat ze niet begrijpen waarom ze zich zo boos voelen of zo emotioneel of zo uit balans. Of ze zeggen dat ze er niets aan kunnen doen. Wel, dat is waar. Wanneer de lagere chakra’s eenmaal beginnen te cirkelen volgens de benodigde verhoudingen om in balans te blijven met de hogere chakra’s, is er weinig dat je kunt doen behalve het proces toestaan en te weten dat je al snel de voordelen zult voelen van het proces van uitlijning. Maar weet eveneens, dat dit in balans brengend proces natuurlijk is en ‘automatisch’ verloopt en dat de hogere energieën deze balans zullen bereiken wanneer ze hier de tijd en ruimte voor krijgen.

Dit is slechts een tijdelijke fase van uitlijning en met de tijd zullen je energielichamen en je fysieke lichamen hebben uitgewerkt hoe ze zich in balans dienen te brengen en zich dienen uit te lijnen. Je kunt dit proces ondersteunen door te begrijpen dat het in de eerste plaats een proces van uitlijning is en dat het uitlijnen van het hogere en lagere deze symptomen zal verlichten. Natuurlijk vormt het HART de SLEUTEL. Het Hart dient volledig open te zijn om de volledige stroom van Kosmische Creatieve Energie toe te staan door het systeem te stromen. Wanneer de lichamen zijn uitgelijnd en het Hart Open is, dan zal het fysieke lichaam naar behoren functioneren, als een kanaal voor de Goddelijke Creatieve energie.

In deze volledige uitlijning en stroom, wordt de ruimte gecreëerd voor het ervaren van wonderen. Aangezien de stroom van Goddelijke Creatieve Energie zo intens en krachtig is dat vrijwel alles kan worden volbracht.

Maar het wordt volbracht door de stroom van de Hartenergie en niet door het hoofd. Zodra het hoofd of het ‘ego’ tracht het proces te beheersen zal de stroom niet in staat zijn zich voort te zetten. En de manifestatie van wonderen wordt geblokkeerd. Met als gevolg het gevoel in ‘de gevangenis’ te verkeren, alsof er niets gebeurd in je leven. In feite, zijn jullie het zelf die het ‘dode einde’ van de energie creëren, doordat jullie de wonderen niet willen accepteren die plaatsvinden in jullie levens. Jullie rationele brein zegt “nee, dit is niet mogelijk” en zo schakel je de energie uit en sta je de manifestatie ervan niet toe. En zo leven jullie in een ruimte van ogenschijnlijke ledigheid, terwijl jullie in een ruimte van grote rijkdom en overvloed zouden kunnen verblijven, wanneer jullie slechts toe zouden staan dat jullie hart jullie daarheen zou leiden. Al dat vereist is, is dat jullie loslaten en slechts ervaren wat jullie dienen te voelen, en zouden ophouden met het alti!
jd moeten oordelen en analyseren met jullie hoofd om vervolgens te reageren met jullie ego.

Het ego dient te worden getraind om in harmonie samen te werken met het hart, en het Hart toe te staan de Leider te zijn. Slechts dan, zullen jullie volledig in jullie HARTRUIMTE binnentreden en zullen jullie in staat zijn de energieën in balans te brengen en te manifesteren wat jullie verlangen. Vaak gaan zovele energieën de tegenwerking aan met wat jullie verlangen of wat het Universum verlangt jullie te geven, dat jullie jezelf uitputten in een poging oude programma’s en geloofsovertuigingen in stand te houden.

Het is tijd los te laten en de overvloed aan liefde en materieel welbevinden toe te staan welke de Stroom van Goddelijke Creatieve Intelligentie jullie wenst te schenken op dit moment.

En dus, zullen we jullie aanraden, nu de energieën opnieuw beginnen te accelereren terwijl jullie je begeven in de richting van de 11:11 sterrenpoort en dan de 12:12 poort en de midzomer zonnewende, deze simpele veranderingen in jullie leven aan te brengen.

Verzeker je ervan dat je elke dag enige tijd buiten doorbrengt, hetzij wandelend in de natuur of werkend in de tuin. Dit helpt je te gronden.

Probeer al het geproduceerde voedsel te vermijden en focus je op verse organische vruchten en groenten, het eten van bruine rijst en peulvruchten of spruitjes. Dit zal jullie verse en sterke aardse energie schenken via jullie voedsel.

Breng dagelijks wat tijd door in rust, met persoonlijke meditatie en groei voor jou alleen – niet voor de planeet en voor anderen, maar voor jou. Overweeg je eigen groei als persoon en hetgeen je ziel en spirit wellicht van je nodig hebben ter ondersteuning van hun aardse wandeling. Schenk jezelf onvoorwaardelijke liefde om deze vervolgens met anderen en met de planeet te kunnen delen.

En dan, terwijl jullie deze nieuwe energetische hoogtepunten tegemoet treden, zullen jullie jezelf meer gegrond voelen en veel beter in staat zijn te voldoen.

We willen ook nog suggereren, bij wijze van dagelijkse oefening, jezelf te visualiseren in staande houding waarbij de energie door je heen de aarde in stroomt. Zie de energie vanuit de Kosmos je kruinchakra in stromen, naar beneden bewegend tot in het hart en dan door je lichaam heen de aarde in en je Aardesterchakra in en daarna de kristallijnen rasters in. Dit zal een stroom energie teweegbrengen welke je in staat zal stellen gecentreerd te blijven en open, zonder je balans te verliezen en zonder je chakra’s toe te staan rond te tollen en te vervormen, waarbij een disbalans en discomfort wordt veroorzaakt.”

© 2006-7 Celia Fenn and Starchild Global

Website : http://www.
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI