·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Artikelen-over-Spiritualiteit
Naam : Celia Fenn
Titel : DE ENERGIEËN VOOR DECEMBER 2006 - DE KOSMISCHE VUURDANS
Tekst : Aartsengel Michaël door Celia Fenn - Vertaling Leyla Guven

Dierbare Lichtwerkers, gedurende de Decembermaand zal er een belangrijke toename van Liefde- en Lichtintensiteit vanuit het Galactische Centrum stromen, en verandering en evolutie teweegbrengen in de Kosmos. Nieuwe Lichtcodes zullen doorgegeven worden aan de Paradijsrasters om de nieuwe evolutiecyclus op Planeet Aarde te activeren. De energie van het Goddelijk Vrouwelijke, in haar Zonnevorm, zal deze veranderingen op jullie planeet versterken en activeren.

Dierbare Lichtwerkers, jullie kunnen een toename in schittering en straling verwachten, die vanuit de Zon zullen neerstromen, terwijl de Aarde naar een nieuwe cyclus draait. Dit zal op zijn beurt het bewustzijn op de planeet verhogen naar een Hoger Octaaf. We kunnen zeggen, dierbaren, dat we een belangrijke verschuiving in het Collectieve Bewustzijn kunnen verwachten in deze periode, die begint met de 12:12 Sterrenpoort op 12 December en doorwerkt naar de Zonnewende van 22 December.

Wat zal deze verschuiving betekenen? Wel, we hebben jullie verteld over het Kwantum-Ontwaken en de verschuiving naar nieuwe manieren van waarnemen, en daarom zeggen wij dat velen van jullie een niveau van bewustzijn zullen bereiken waarin jullie, in jullie waakbewustzijn, gaan “zien” in de Hogere Dimensies. Jullie zullen de aard van Kwantum Realiteit begrijpen en jullie zullen de Droomtijd doorbrengen met zekerheid en vertrouwen.

En terwijl jullie deze verschuiving doormaken, zullen jullie gaan begrijpen hoe jullie van binnenuit jullie eigen realiteit scheppen. En jullie zullen jezelf gaan zien als een “Galactisch Mens”. Want jullie Galactische Lichtlichaam zal volledig aangesloten zijn en jullie zullen je bewust worden van de aanwezigheid van de Hemelse wezens die met jullie samenwerken. Deze wezens zijn hier altijd geweest, geduldig wachtend tot jullie er klaar voor zijn hen te zien en met hen samen te werken. Want geliefden, jullie zullen hen alleen “zien” met jullie Hart. Jullie verstand zul hun aanwezigheid niet accepteren omdat het Collectieve Bewustzijn tot op heden heeft geweigerd hen te laten bestaan in het mentale kader der realiteit. Maar wanneer jullie een op het hart gebaseerde realiteit binnengaan, zullen jullie zien met de ogen van Liefde en zullen jullie de Liefde voelen en ontvangen die er altijd is geweest. Het zal een Vreugdevolle Hereniging zijn wanneer jullie gaan versmelten met !
jullie Galactische families.

Maar wij kunnen zeggen dat dit een turbulent proces kan worden. Jullie zijn pioniers, en jullie breken door bewustzijnsbarrières van angst en illusie die duizenden jaren oud zijn, om de eersten te zijn die hun Hemelse families verwelkomen. Wanneer jullie Galactische Lichtlichamen worden gevuld met de stralende energie uit het Galactische Centrum via Sirius en de Zon, zullen jullie snel Galactisch Bewustzijn bereiken. Jullie zullen deze “angstzone” van het Collectieve Bewustzijn doorkruisen, deze door de mens gemaakte barrière van angst die was gecreëerd om jullie gescheiden, alleen en verstoken te houden van jullie Hemelse oorsprong en afkomst. Wanneer jullie je opnieuw verbinden, moeten jullie zonder angst en moedig zijn en jullie Kosmische geboorterecht met Vreugde accepteren. Wanneer jullie door deze “angstzone” gaan zal deze beginnen op te lossen en uiteen te vallen, waardoor vele anderen zich als ware “Sterrenkinderen” bewust kunnen worden van hun Hemelse oorsprong. Wan!
t net zoals alle Mensen “Menselijke Engelen” zijn, zijn alle mensen “Sterrenkinderen” die hun oorsprong hebben in de Stellaire families van de Kosmos.

Wanneer het licht toeneemt en de oude barrières van angst oplossen, zullen jullie wederom klaar zijn je te verenigen met jullie Kosmische families. De Menselijke Familie, van wie jullie de eerste afgezanten zijn, zal in Liefde en Vrede uitreiken om zich te verbinden met zijn Liefhebbende en Vredelievende contacten in de Kosmos.

Het Hart is de Sleutel
Wanneer jullie door de ‘angstzone’ gaan, die oude en gekristalliseerde barrière van angst en leugens, zullen jullie een ware Strijder van het Hart moeten zijn. Blijf gefocust op je Hart en sta je geest niet toe dol te draaien in boosheid en angst. In deze tijd van het jaar, waarin mensen toch al vaak onrustig en prikkelbaar zijn, is het zo belangrijk dat je mentale en emotionele veroordelingen ""staakt"" en enkel leeft in de liefde van het Hart.

Velen van jullie zijn het afgelopen jaar getraind in deze vaardigheden, maar nu is de tijd om werkelijk in je Hart te zijn en te leven vanuit je Hart.

We zullen alleen kort aangeven wat jullie zouden kunnen voelen en ervaren op dit moment en dan aangeven hoe jullie het beste kunnen omgaan met de symptomen van elektromagnetische storing en vervorming die kan optreden.

Op het FYSIEKE niveau kun je je bijna uitgeput voelen doordat de energielichamen sneller draaien als gevolg van de versnelde Lichtfrequenties. Je kunt ‘golven’ van energie voelen die door je armen en benen stromen en deze gevoelens kunnen soms heel sterk zijn. Je kunt 's nachts moeite hebben met slapen en vervolgens overdag heel moe zijn en het liefst willen slapen. Rust zoveel als je kunt. Alles is Goed.

Op het EMOTIONELE niveau kan je het gevoel hebben alsof je op een achtbaan leeft! Op en dan weer neer. Je kunt geïrriteerd en licht ontvlambaar zijn. Of je kunt jezelf gedeprimeerd en onrustig voelen. Je kunt op sommige momenten intense angst en onrust voelen en bang zijn om alleen te zijn. Je kunt zelfs het gevoel hebben te gaan sterven, maar besef dat je een door de mens gecreëerde kunstmatige angstzone doorkruist vol angsten en illusies, dus adem gewoon in en uit. Het is allemaal Goed.

Op het MENTALE niveau kun je het gevoel krijgen dat alles te snel gaat, en je kunt je mentaal uitgeput en opgebrand voelen. Dat komt omdat in de westerse cultuur het verstand toch al overactief en teveel gestimuleerd is. Een toename van lichtfrequentie zal het verstand nog verder stimuleren en een toch al onevenwichtige situatie verergeren. Kalmeer, haal adem, laat zaken in hun eigen tempo stromen en probeer het niet ‘bij te houden,’ het zal je nooit lukken. De beste houding is het ‘rustig aan te doen’ en alles laten ‘stromen’, zonder weerstand, allen met acceptatie. Het is allemaal Goed.

Op HARTNIVEAU kun je alles heel intens VOELEN. Vier feest. Je bent je opnieuw aan het verbinden met de Kosmische Hartslag en je voelt de stroming van Heilige Creatieve Energie in elke cel.

In feite, dierbare lichtwerkers, hoe meer jullie in jullie Hartenergie kunnen zijn, des te makkelijker jullie kunnen omgaan met de Galactische stromen van Licht en Liefde. Want de Hemelse energie stroomt naar je Hartchakra en dan door je fysieke wezen en dan naar de Kristallijnen Aarderasters ofwel de Paradijsmatrix.

Dus laat de energiestroom door je lichaam naar de Roosters stromen in deze tijd van toenemende schitteringen. Jullie kunnen dit doen door middel van Georganiseerde Licht- en Vreugdeceremonies. Gebruik deze maand om feest te vieren: zing, dans, maak muziek, speel, geniet van je voedsel, heb geweldige seks … laat je lichaam een instrument zijn voor de vreugde en de klaterlach van jullie Ziel. Deel deze Vreugde en Klaterlach met anderen. Indien mogelijk ga naar buiten en verbind je met de Deva’s en de Natuurgeesten en de Elfjes! Speel in de Kosmos, voel de Liefde- en Lichtstromingen, laat alle angst los … Het is allemaal Goed en zoals het Zou Moeten Zijn!

De Galactische Mens is de Lichtbrug tussen de Kosmische Energieën en de Kristalrasters van de planeet Aarde. De Paradijsmatrix die geactiveerd werd in Maart 2005, is onder begeleiding van Venus, ‘in lichterlaaie gezet’ door de gepassioneerde liefde van de Goddelijke Vrouwelijke energie, want Venus danst door het vuurteken Boogschutter in haar rol van Creatieve Transformerende Solaire Vuurgodin!

© Starchild Global 2006


Website : http://www.
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI