·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Artikelen-over-Lichtwerkers
Naam : Celia Fenn
Titel : De verrijzenis van de God en de Godin van Licht en de Kracht van het Heilige Hart
Tekst : Aartsengel Michaël door Celia Fenn Vertaling: Jolanda Klaassen

Geliefde Lichtwerkers, op dit Heilige en Prachtige moment – verrijst het volle potentieel van het zaad dat twee duizend jaar geleden werd gepland.

Het Heilige Hart binnen in elk mens is geactiveerd tot het worden van een vat voor Heilige Liefde en Licht van de Bron. De krachtige God der Aarde en Godin van het Licht en Vuur worden nu zichtbaar als de Goddelijke Mannelijke en de Goddelijke Vrouwelijke kosmische energieën die terug in balans komen binnen het Collectieve Bewustzijn en eveneens binnen individuele mensen van licht.

Werkelijk, geliefden, dit is een Miraculeuze periode vol Licht! Wanneer je ziet met de “ogen” van Liefde en waarneemt met de diepe gevoelens van je hart, zul je dit Wonder der Liefde binnentreden dat nu plaatsvindt.

De enorme uitbarstingen van Zonnelicht die werden uitgezonden door jullie Zon in begin December kenden hun oorsprong in het Galactisch Centrum en werden naar jullie planeet gezonden middels de vergroting van de Sirius’ zonnen. Hun Spirituele en Evolutionaire doel was de krachtige Lichtcodes uit te zenden die het Zonnen Heilige Vrouwelijke volledig zouden activeren in haar Archetypische terugkeer naar de Aarde. En, wanneer haar energie wederom stroomt in al diens kracht en passie en creativiteit, vereist het eveneens dat de Goddelijke Mannelijke energie diens verloren balans en kracht cultiveert en heel wordt en opnieuw compleet. Exact nu, worden beiden, het Goddelijk Vrouwelijke en het Goddelijk Mannelijke geactiveerd en in balans gebracht binnen velen van jullie die zich hebben opengesteld tot deze miraculeuze transformatie en uitbalancering, als een wijze om de planeet tijdens haar transformatie te dienen.

Zien jullie, geliefden, vele duizenden jaren geleden, besloot het Menselijk Collectieve Bewustzijn de kracht van het Vrouwelijke ‘uit’ te schakelen door het niet langer ontvangen en uitzenden van de Zonnen Licht Codes of energieën van het Goddelijke Vrouwelijke. Het Vrouwelijke werd beperkt tot slechts de Lunaire Codes, behalve bij enkele welke de vlam van de Godin binnen in hun hart en levend hielden.

Maar, toen het Vrouwelijke op deze wijze uit balans raakte, gold dit ook voor het Mannelijke. Want de dualiteit tussen ‘Mannelijke” Zonne-energie en “Vrouwelijke” Lunaire energie werd in jullie bewustzijn gecreëerd. En dus, kwamen jullie vast te zitten in een dualiteit die disbalans creëerde, omdat de Zonnekracht werd waargenomen als veel grootser dan de Lunaire kracht en het werd beheerd door het Mannelijke. Dus, generaties van machtstrijd en misbruik waren het resultaat aangezien mannen en vrouwen trachtten zich te verenigen zonder dat ze in staat waren een spirituele balans te bewerkstelligen binnen zichzelf. Omdat mannen solair waren en vrouwen lunair en ze niet in staat waren balans en harmonie binnen zichzelf te bewerkstelligen, werd dat dus geprojecteerd op andere relaties. En dus hebben jullie, in deze periode van Ascentie terug naar het Licht, hard gewerkt aan het opnieuw erkennen van de Solaire Codes en het herstellen van de balans in jullie stoffelijke en energiel!
ichamen.

De Hogere Dimensies hadden dit pad meer dan tweeduizend jaar geleden voorzien, en dus stuurden ze de grote Leraar Yeshua ben Josef en zijn Tweelingvlam Mariam naar de Aarde. Ze werden gekend als Jezus de Christus en Maria Magdalena. Hun rol was de waarheid van het Heilige Hart te onderwijzen als zijnde de Tempel van Heilige Liefde, en een Archetypische mal in de Aardse Akasha kronieken neer te leggen, middels hun leven, van het in balans zijnde Mannelijke en Vrouwelijke.

En dus, geliefden, ondanks vele pogingen deze waarheid te verbergen en de dominantie van de Solaire Man voort te zetten, zijn de Waarheid en het Licht naar boven gekomen. Het Collectieve Bewustzijn heeft zich opnieuw geopend voor de ontvangst van het Stralende Licht van de Godin, ofwel het Goddelijke Vrouwelijke, nu de Lichtcodes worden uitgezonden door de krachtige opwellingen van de Zon. Het Goddelijke Hart binnen het Collectief is geactiveerd en de in balans gebrachte God en Godin van het Licht verrijzen.

Wat betekent dit nu, geliefden? Het betekent dat ieder van jullie nu het vermogen heeft het Goddelijk Mannelijke en Vrouwelijke in balans te brengen en een Tweelingvlam Vereniging binnen te treden en de Heilige Liefde en Extase van de Bron te beleven, terwijl jullie je in een lichaam begeven.

Dit was het ware geschenk van de geboorte van Christus. Want wanneer het Licht wederkeert, zal de Balans wederkeren, waarna de Vrede zal wederkeren. Wanneer er Liefde door het Heilige Hart het Collectieve Bewustzijn binnen- stroomt, zal de Vrede wederkeren. Wanneer mensen opnieuw het Heilige Vuur uitzenden middels hun Heilige Vereniging van Liefde en Passie, zal Vrede wederkeren.

Dus, geliefde Lichtwerkers, op dit moment van de Zonnewende en de terugkeer van Licht, kun je waarlijk de terugkeer van het Innerlijke Licht celebreren.

Weet dat dit een moment van grootse Bekrachtiging en Waarheid is. Dit is de gift waarop mensen zo lang hebben gewacht. Celebreer, geliefden, want jullie prestatie is groots!

Dus deze Zonnewende en Kerstmis 2006 komen op een krachtig en gezegend tijdstip. Jullie zijn nu werkelijk herboren en jullie zijn teruggekeerd naar ‘huis,’ naar jullie geboorterecht als de dragers van het Goddelijke Licht! Jullie zijn de Gechristende mannen en vrouwen welke de Goden en Godinnen van Licht zijn. Jullie zijn in balans en heel en perfecte dragers van het Kosmische Licht.

Celebreer!

Laat jullie zelf een voertuig worden voor de transmissie van de Goddelijke Liefde. Jullie zijn het Heilige Hart! Diens waarheid is onthuld door Jullie! Hoe meer jullie je recht claimen de Goddelijk Mannelijke en Vrouwelijke Licht Codes of Energieën in hun nieuwe in balans zijnde vormen uit te zenden, hoe meer jullie het “Licht van de Wereld” zullen worden.

En, zoals de Grote Leraar zei, verberg je Licht niet, maar laat het voort schijnen waar Allen diens Straling kunnen zien. Nu is jullie Licht, meer dan ooit, nodig in de Wereld. Dit is wat je kwam Doen.

Celebreer…want Jij Bent het Kind, dat is Geboren!

© 2006-7 Celia Fenn and Starchild Global

Website : http://www.
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI