·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Steve-Rother
Naam : Steve Rother
Titel : Drama Heerst
Tekst : Groeten van Thuis.

De ruimte die jullie hier op deze prachtige planeet hebben gecreëerd gaat steeds meer op Thuis lijken. Van onze kant van de Sluier uit bekeken veroorzaakt jullie Spel van geesten die mens spelen nogal wat commotie. Alle ogen zijn dagelijks op jullie gericht. De liefde en de energie van Thuis is de wind in je rug, en het is er elke dag voor jullie.

Attentie Copyright!

Copyright 2007 Lightworker. Deze informatie is bedoeld om geheel of gedeeltelijk vrijelijk te circuleren. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze Copyright Notitie onlosmakelijk is van het gepubliceerde materiaal. Gebruik is het er mee eens dat alle rechten, ook de rechten op vertaald materiaal eigendom blijven van Lightworker. Overige informatie van de Groep kan gevonden worden op:

http://www.Lightworker.com

Bedankt voor het helpen verspreiden van Licht!

De Herbedrading van de mensheid.
We hebben gesproken over de Herbedrading die de hele mensheid nu ervaart.
Deze gebeurtenis is veel grootser dan jullie je kunnen voorstellen. Het menselijk dier evolueert en die evolutie zorgt ervoor dat jullie meer spirit energie kunnen dragen binnen jullie fysieke voertuigen. We zullen dat vandaag iets gedetailleerder bespreken, opdat jullie zullen begrijpen waar het toe leidt.

Geliefden, als jullie konden zien wat wij zien als we zeggen: “Groeten van Thuis”, zouden jullie je eigen verhevenheid begrijpen. Jullie zouden begrijpen waarom jullie hier het Spel kwamen spelen met de Sluier stevig op zijn plaats, om te voorkomen dat jullie zien wie je werkelijk bent.

Jullie kijken soms naar je zelf, oordelen je zelf en denken: “Ik moet wel gek zijn dat ik dezelfde dingen steeds weer laat gebeuren.” Wij applaudisseren dan voor jullie, want wij weten wie jullie zijn en wij koesteren dat beeld totdat jullie je zelf kunnen zien zoals wij dat doen.

God belichaamd.
Op een heel diep niveau weten jullie dat jullie een Spel spelen waarin je niet in staat bent te herinneren wie je bent; jullie begrijpen dat je een wonderbaarlijk, prachtig spel om God te zien. Wij zeggen jullie dat het zo simpel is.

De werkelijkheid is dat jullie allen God zijn. Jullie zijn een integraal deel van God, niet slechts een stukje van God zoals een arm, een been of een vingernagel. Nee hoor, een ieder van jullie draagt de hele essentie en de vermogens van God in je.

Een ieder van jullie draagt het Licht in elke cel van je wezen. Dat Licht vinden en het zo helder laten stralen dat het door anderen gezien kan worden is wat jullie hier kwamen doen. Dat is het Spel dat jullie spelen. Het is God die verstoppertje met hemZelf speelt, en naar haarZelf zoekt.

Het in balans brengen van die mannelijke/vrouwelijke energie wordt een van de grootste klussen in het Spel. Vandaag zullen we jullie een ander gezichtspunt laten zien dat jullie zal helpen je zelf vanuit een ander perspectief te zien. Herinner je dat dit geen juist, noch een verkeerd perspectief is, geen goed en geen slecht perspectief. Tegenstellingen bestaan niet zoals jullie denken. Tegenstellingen zijn slechts stukjes van het zelfde onderdeel, gezien vanuit een ander perspectief.

Het Drama van het Spel.
We zullen beginnen met een enkel woord om jullie dit nieuwe gezichtspunt te tonen. Vele van jullie zullen voor dit woord terugdeinzen, omdat het meestal een negatieve klank heeft.

Het woord is: ‘Drama’. Ach, jullie willen zeker geen drama’s in je leven. Als er een drama in je leven is zeggen jullie: “Houd dat drama bij mij uit de buurt. Ik heb er geen zin in.”

Maar de realiteit is dat jullie mensen een groots drama spelen. Dat doen jullie.
Jullie voelen je tot drama’s aangetrokken. Jullie worden onverbiddelijk tot drama’s aangetrokken. Daarom kijken jullie graag naar TV en naar films. Het is heel verkwikkend om drama’s te bekijken in het leven van mensen waar je geen binding mee hebt.

Daarom zijn jullie zo opgewonden om naar iets te kijken waarin iemand een rol speelt. Neem nu even een acteur, en plaats je zelf in zijn/haar schoenen… Wat gebeurt er met de acteur op het podium? De acteur denkt, kijk nu toch, het publiek is in tranen, dus ik speel geweldig.”

Je grootste wens als acteur is het publiek mee te nemen van tranen naar lachen terwijl ze het ganse drama van de rol die je speelt volgen. Net zoals die acteur op het toneel, brengen jullie een drama tot uitdrukking in je eigen leven. Jullie brengen een idee, een boodschap en een verhaal nagenoeg zoals een acteur dat op het toneel doet.

Jullie zijn een geest die het moeilijke drama spelen waarin je doet alsof je mens bent. Net zoals alle acteurs hebben jullie je tekst bestudeerd en zijn jullie voorbereid op het toneelstuk voor het gordijn opging. Jullie hebben zelfs het script van het spel bepaald in de planningfase van je leven voor je werd geboren.

Het enige verschil is dat jullie dit drama spelen op het podium van de vrije keus, opdat jullie niet beperkt zijn om je aan het script dat je schreef te houden. Het hele spel kan dus geïmproviseerd zijn. Toch vragen jullie je altijd af, terwijl je op je talent om te improviseren oefent, of je wel “op de goede weg bent”, of jullie je wel “aan het script” houden.

Jullie worden op een natuurlijke wijze terug gezet op het script dat je zelf schreef. Jullie zijn allemaal acteurs. Jullie spelen allemaal een individueel drama. Dus laat ons nu enkele negatieve opvattingen over het woord ‘drama’ loslaten en naar de positieve kant ervan kijken.

Drama Regels.
Wij zeggen jullie dat er geen regels zijn voor het levensdrama. Desondanks zijn er ideeën en concepten die jullie kunnen helpen begrijpen hoe het werkelijk in elkaar steekt. Eigenlijk lijkt het wel enigszins op het ophalen van het gordijn om jullie te tonen wat er achter het doek is van het toneel waarop jullie spelen. Wij trekken nu het gordijn op om jullie een paar eenvoudige ideeën te laten zien, waardoor jullie dit nieuwe inzicht kunnen krijgen.

Het eerste concept is zo simpel dat de meeste mensen het moeilijk kunnen aanvaarden, toch is dit de meest fundamentele richtlijn van het levenstoneel.

“Het Leven is een zelfvervullende voorspelling”. Begrijp die uitspraak nu volledig en omarm het, je hebt er grote verantwoordelijkheid voor nodig. De waarheid is dat de meeste mensen over het algemeen nog niet klaar zijn om zoveel verantwoordelijkheid te dragen.

In plaats daarvan omarmen ze het idee dat er externe invloeden zijn die het drama van het leven aansturen. “Ik ben zo geboren. Dit is mijn lot. Ik moet ermee leren leven. Het is niet mijn schuld… “

Maar als het leven werkelijke een zelfvervullende voorspelling is, en dat is het, hebben jullie de keus in elke seconde van elke dag. Elke seconde van elke dag hebben jullie de kans je leven te veranderen…. Niet ten goede, noch ten kwade, maar gewoon om te veranderen.

Oké, wij geven jullie nog een concept dat je op het levenstoneel zal helpen: “Elke verandering in het leven levert iets beters op.” Het toneelstuk zou zeer saai zijn als er nooit iets veranderde. Eigenlijk hangt het hele scenario af van constante verandering; het is de verandering dat het drama interessant maakt.

Natuurlijk lijkt het daar in de verste verte niet op als je net bent ontslagen, als een relatie uiteen valt, als je een depressie hebt of wanneer het lijkt dat je jezelf kwijt bent. Toch zeggen wij jullie dat op de lange termijn elke verandering tot iets beters leidt.

Wanneer jullie in staat zijn te erkennen dat je wel degelijk keuzes hebt en dat elke verandering tot iets goeds leidt, zullen jullie ook manieren vinden om je drama te regisseren.

Zappen.
Wanneer je met je afstandsbediening van het ene kanaal naar het andere ‘zapt’, zullen jullie drama’s zien die met je resoneren en andere die dat niet doen. Sommige TV uitzendingen zijn saai, sommige zijn opwindend, terwijl andere onderhoudend zijn en weer andere je tot tranen bewegen.

Als kijker ‘zap’ je van de ene zender naar de ander, om de zender te vinden die met je resoneert. Het is belangrijk in te zien dat de verschillende zenders bedoeld zijn om verschillende kijkers/doelgroepen aan te trekken. Daarom zijn het er ook zoveel. Wij hopen dat jullie altijd de zender kiezen die je als kijker energie geeft.

Zet je zelf nu aan de andere kant van de afstandsbediening, en begrijp dat jij de acteur bent die een rol speelt; jij hebt de keus om het script op elk moment te veranderen. Jij hebt de kans om, indien je wilt, het drama vanuit een andere gezichtshoek te bekijken.

De bekrachtigde mensen die nu op Aarde wonen, zullen naar andere kanalen kijken dan mensen uit eerdere tijden. De mensheid evolueert momenteel met verbijsterende snelheid. Het is nu mogelijk om dagelijks volledig in je kracht te staan. En met die kracht komt een enorme hoeveelheid verantwoordelijkheid.

De reden waarom de meeste mensen nog niet volledig in hun kracht staan is dat ze weigeren de verantwoordelijkheid te nemen die nodig is om die kracht in balans te houden. Neem de verantwoordelijkheid en je zult de kracht hebben. Verantwoordelijkheid houdt kracht in balans, dus pak de verantwoordelijkheid op in elk terrein waarin je iets wilt veranderen, en het gebeurt. Zelfs als het alleen om een concept gaat, zelfs als het om de verantwoordelijkheid gaat te erkennen dat je een acteur bent op een toneel, en accepteert dat jij je leven beheerst.

Gehechtheid aan Drama.
Laten we het nu hebben over de negatieve aspecten van drama. Hoe zit het met de persoon die zegt: “Ik wil helemaal geen drama in mijn leven”? Zij roeien tegen de stroom in, en doen er alles aan om drama in hun leven te voorkomen.

Stel je voor dat je naar een zender kijkt waarin de hoofdrolspeler thuis komt en tot de ontdekking komt dat zijn vrouw hem plotseling heeft verlaten. Wanneer je tranen ziet, boosheid en verdriet is het een echte menselijke ervaring en een interessant drama. Je voelt je met hem en zijn pijn verbonden…

Maar als hij in plaats daarvan zich naar de camera wendt en zegt: “Wat maakt het ook uit, er zal iets beters op mijn pad komen.” S-A-A-I-! Op dat moment is je afstandsbediening naar een andere zender gezapt.

Vertrouw ons als we jullie zeggen dat jullie met een script werken dat zich gemakkelijk in een drama laat uitvoeren. Je zult je Ups & Downs ervaren. De meeste mensen doen moeite om allen maar ‘Ups’ te hebben en geen ‘Downs’. Het gaat er om zowel van je Ups als je Downs te houden als een mooie menselijke ervaring van de ziel.

Dat is het script van het drama dat jullie hebben geschreven. Dat zijn de menselijke ervaringen waarom je gevraagd hebt. Beschouw je zelf niet als negatief wanneer je in een drama komt. Maak je gewoonweg vrij van de gehechtheid aan het drama, want daarmee komen de problemen op gang. Dat is wanneer de moeilijkheden zich gaan voordoen.

Jullie zijn geesten die pretenderen mensen op het toneel te zijn, en in die hoedanigheid zul je altijd in drama’s blijven spelen. Het ligt in je aard. De uitdaging begint als je gehecht raakt aan het drama, als je gehecht raakt aan het script, en als je gehecht raakt aan de rol die je denkt te spelen.

Die gehechtheid stopt doeltreffend de nodige veranderingen in je leven. Gehechtheid plaatst jullie in een eindloze lus die je steeds maar weer hetzelfde drama laat spelen. Gehechtheid aan een resultaat loslaten, zal de gehechtheid aan het drama ook los maken.

Dan komt de vrijheid van verandering om de hoek kijken, en dat is de manier om in je volledige kracht te komen; als je het vermogen hebt om elk aspect van je zelf en zelfs van je script te veranderen zonder enige gehechtheid…

Dodelijke Stilstand.
Mensen zijn gewoontedieren. Als jullie met een actie succes boeken, zullen jullie die actie herhalen om dat succes te herscheppen. Dat is een menselijke afwijking.
Wanneer jullie die actie alsmaar herhalen blijft het verwachtte succes meestal uit, omdat het veranderingselement is verdwenen.

Toch blijven jullie in de herhaling omdat het bekend is, en de angst voor het onbekende is veel sterker dan niet succesvolle herhalingen. Die bekende actie schept inertie; daadloosheid of stilstand. Inertie is de neiging van een lichaam in rust om rustig te blijven, of van een lichaam in een bekende beweging, dat alsmaar die beweging volhoudt, tenzij er krachten van buitenaf optreden.

Jullie zien inertie vaak als een vaste kracht die je helpt op de koers te blijven die je bent ingeslagen. Wij zeggen jullie nu dat de kracht van stilstand/inertie in jullie levensdrama meer mensen heeft gedood dan je je kunt voorstellen. Het heeft de voortgang, de snelheid in het levensdrama van vele zielen gesmoord. De langzame dood van een leven in stilstand heeft vele mensen gedood.

De moed opbrengen om stilstand, het oude vertrouwde, te veranderen is een enorme stap om in je kracht te komen, en voor de meeste mensen behoorlijk eng. Je eigen spel regisseren kan tot stand gebracht worden door bereid te zijn in beweging te komen.

Natuurlijk komen jullie mensen met de vraag: “Wat is de beste manier? Welke manier is het snelst? Welke manier is het best haalbaar?” Wij zeggen jullie dat er geen verkeerde afslagen zijn. Dat is voor mensen lastig te bevatten. Want zelfs al zou je de lange weg nemen om je doel te bereiken, dan komt dat omdat je er iets zult leren dat je anders gemist zou hebben als je de korte weg had genomen.

Alle verandering leidt tot iets beters, daarom kan de ziel zelfs sympathie opbrengen voor de persoon die al die moeilijkheden moest ervaren.

Cranberry Saus.
Wij vragen je, wat wil je in je leven? Wat ben je bereid te accepteren? Ben je bereid het pad te creëren voordat je voeten de grond raken? Wat is daarvoor nodig? Je bereidheid, je afvragen wat je kunt doen om uit het spel te stappen. Dat vraagt om achter de afstandbediening te staan en op de pauzeknop te drukken, terwijl je alle hoofdstukken van je eigen drama evalueert.

We hebben al eerder over drama gesproken. Er was een tijd dat we drama vergeleken met het “lopend buffet” van de Aarde. Als mensen er langs lopen, nemen ze een bordje passie, en een portie liefde… en ze zijn dol op liefde, dus ze scheppen enorme bergen liefde op hun bord.

Dan nemen ze ook een toefje angst op hun bord, want zonder angst kan je de liefde niet echt proeven, en zo ga je langs het hele buffet en tenslotte kom je aan de cranberry saus.
De cranberry saus vergelijken we met drama, omdat het wonderbaarlijk is en alles net iets meer smaak geeft. Maar als je teveel opschept loopt je bord ervan over.

Velen van jullie hebben gevraagd hoe jullie je leven kunnen verlengen opdat je voor eeuwig blijft leven. Wij hopen dat jullie dat niet doen. Wij hopen dat je lichaam goed is gebruikt tegen de tijd dat je het inruilt, dat het blauwe plekken heeft, en dat je een grijns van oor tot oor hebt als gevolg van het wonderbaarlijke gebruik dat je ervan hebt gemaakt.

Dat lichaam is om er plezier van te hebben, en niet om het te prolongeren. Geniet van de kruiden van het leven. Geniet van de drama’s. Kijk zo objectief mogelijk naar je drama’s, dan kun je de gehechtheid eraan ook loslaten. Dan kan je zeggen: “Dit is slechts een drama dat gespeeld wordt. Is het niet leuk? Misschien heb ik geen plezier meer in het drama, dus zal ik het drama veranderen”. Sta je zelf toe te spelen.

De toon zetten.
Wij geven jullie nog een suggestie. Creëer een trillingstoon dat het drama van je leven start. Dat is jullie trilling, jullie frequentie. Je frequentie is gewoon een toon. Het is niet goed en het is niet fout. Het is niet beter dan een andere toon.
Het is niet hoger of lager, het is gewoon jouw toon.

Het is jullie unieke harmonische trilling/frequentie van God. Het is je eigen individuele deel dat je een energie verschaft wat door Al dat Is gezien kan worden.

Wij vragen je die toon te leren en het vrijelijk te gebruiken. Deze toon brengt de universele energie samen om in jullie leven op natuurlijke wijze gelijkluidende frequenties aan te trekken. Wanneer jullie groeien, zullen jullie de toon voller maken door overeenstemming met je medemens te bereiken.

Dat kan met een cursus, een boek of gewoon met een persoon die je bewondert en die je wenst te evenaren. Die elementen kunnen harmonische boventonen aan je eigen toon toevoegen. Wat jullie kunnen doen is harmonieën aan je eigen toon toevoegen om je eigen frequentie te laten evolueren en aan te scherpen.

Terwijl je toon evolueert, gaat het drama in je leven mee. Sta je zelf toe energie van anderen aan te passen om die van je zelf te transformeren. Sta je zelf toe naar alle tv-kanalen te kijken voor je de stukken kiest die je in je drama wilt inlijven. Neem de stukken die je leuk vindt, dat verhoogt je frequentie en versterkt je kracht. Voeg die tonen bij die van jou en beschouw ze als je eigen toon.

Iedereen leert de eerste stappen om te dansen van een ander. Iedereen leert om eerst die voet hier neer te zetten, en dan de ander hier, en dan de eerste weer daar… Al snel voelen ze de muziek en zullen ervoor kiezen hun eigen bewegingen te volgen, en voor je het weet leren ze anderen hun eigen unieke dans.

Het is jullie natuurlijke adaptatie van energie, jullie aanpassing van licht en trilling dat jullie drama’s creëert. Vind die zaken die je aanvullen, trek ze aan en neem ze in eigendom.

Geliefden, wij komen om jullie eer te bewijzen. Wij komen om aan jullie voeten te zitten. Wij komen om jullie vaak een spiegel voor te houden, opdat jullie je herinneren wie je werkelijk bent. Wij hopen dat jullie inzien dat jullie de uitverkorenen zijn. Jullie zijn dat deel van ons die ervoor kozen de sluier voor je gezicht te doen, opdat jullie God konden zien.

Jullie hebben vermogens die zelfs wij in de hemel niet hebben. Jullie kunnen elkaar aanraken. Jullie kunnen God van veraf zien. Jullie kunnen dingen zien, drama’s spelen, van het leven genieten, en jullie kunnen zelfs tranen krijgen.

Geliefden, jullie zijn de expressie van goddelijkheid in menselijke vorm, en wij hopen dat jullie een wonderbaarlijke menselijke ervaring hebben. Wij hopen dat jullie het drama ten volle zullen spelen, en als je klaar bent zullen jullie je script inleveren en zeggen: “Dat heb ik goed gedaan. Ik heb een wonderbaarlijke menselijke ervaring gehad.”

Geliefden, het was ons een vreugde om samen met jullie te zijn. Deze samenkomsten zijn uniek voor ons, omdat ze het ons mogelijk maken door te komen en met jullie te delen. De Hoeder wordt er heel goed in om ons door te laten komen en met zijn persoonlijkheid samen te smelten, want wij hebben in dit leven 12,5 jaar met hem gewerkt, en 12 levens daarvoor.
Een ieder van jullie heeft dezelfde connectie. Leer er op te vertrouwen. Leer om het te verspreiden.
Jullie hebben een speciale frequentie in jullie leven, het is je toevertrouwd, het is je geschonken vanaf het prilste begin van jullie incarnaties hier. Ontdek een manier om dat te versterken. Ontdek een manier om dat naar buiten te brengen en ermee in harmonie te komen.

Ontdek een manier om dat door je glimlach en je ogen heen te laten schijnen, en jullie zullen God zien in een ieder die je ontmoet.

Wij verlaten jullie nu met drie simpele geheugensteuntjes: bejegen elkaar met het grootste respect, want jullie kijken in de ogen van God. Voed elkaar wanneer je maar kunt, want zo bekrachtigen jullie elkaar, en verheffen er de frequentie van allen mee.

Besef dat het een prachtig Spel is, en speel het goed samen.

Espavo
De groep

Website : http://www.
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI