·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Artikelen-over-Lichtwerkers
Naam : Celia Fenn
Titel : De Energieën voor juni 2007
Tekst : Overvloed, Passie en Innerlijke Wijsheid: Verwelkom de Energieën van het Goddelijke Vrouwelijke

Aartsengel Michaël door Celia Fenn – vertaling door Jolanda Klaassen

Liefste Lichtwerkers, na de intense focus op het Goddelijk Mannelijke in April en Mei, wordt de energie van het Goddelijk Vrouwelijke opnieuw gevoeld in jullie levens. Dit begint met de intense Vurige Maan ten tijde van de Volle Maan in Boogschutter op 1 juni en culmineert met de celebratie van de Driedubbele Godinnenenergie van de midzomer zonsverduistering op 21 juni 2007 (3-6-9).
Inderdaad, dit is de tijd om te celebreren, want de Goddelijke Vrouwelijke energieën zijn nu volledig wedergekeerd naar de Planeet Aarde en stromen door de nieuwe kristallijnen rasters. Ze zijn in balans gebracht met het Goddelijk Mannelijke. Harmonie en Balans is bereikt nu deze cyclus zich completeert in september met de 9-9-9 harmonie (9e, 18e en 27e september 2007).
Deze Archetypische energie van de “Driedubbele Godin”, vertegenwoordigt door de getallen 3-6-9, is herboren en vernieuwd, nu het aspect van de Grote Moeder van de Goddelijke Bronenergie zich opnieuw op Aarde heeft gevestigd. In de oude energetische tradities, was ze gekend als de ‘maagd, moeder en kroon’. Maar we vinden een nieuwe vitaliteit en kracht in haar manifestatie. Wanneer je naar de aloude set van archetypische sleutels kijkt, de tarot genoemd, zul je ontdekken dat de beelden die corresponderen met de getallen 3, 6 en 9 ‘De Keizerin’ , ‘De Geliefden’ en ‘De Kluizenaar’ worden genoemd. Deze symbolen representeren Materiele overvloed en Schoonheid; Passie, zowel erotisch als creatief gezien; en Innerlijke Wijsheid door ervaring en contemplatie. Inderdaad, dit is de ware essentie van de kracht van het Goddelijk Vrouwelijke in jullie Nieuwe Aarde Energieën. Het dient om jullie te assisteren bij het creëren van een overvloedig leven, met intense passie en vanuit een verb!
ondenheid met jullie innerlijke wijsheid, zoals deze gesproken wordt door de stem van jullie Hart.
En, de herverbinding met de Godinnenenergie in jullie levens, zullen jullie eveneens de zegeningen van de twee krachtige Vrouwelijke Godinnen Stralen ofwel “Vlammen’ ervaren, geuit door gekleurde energieën of frequenties. Allereerst de Oranje-roze Vlam, onder de hoede van Maria Magdalena. Dit is een warme, liefdevolle, gulle en speelse energie. Het kan eveneens een creatieve, passionele en erotische zijn. Het is de warme vlam van het hart van het Godinnen ‘vuur’.
Dan is er de Opale Vlam, welke onder de hoede staat van Kwan Yin ( Quan Yin). Deze vlam representeert de energie van Compassie en Absolute waarheid. Het zuivert en verwijdert al dat niet in verbinding staat met de absolute waarheid van wie je bent in je Goddelijke Essentie. Het opereert op een erg hoge frequentie en diens kracht snijdt door alle illusies heen. Het is in het begin geen makkelijke energie om mee te werken, maar het heeft de kracht de essentie en waarheid te onthullen in elke situatie. Zij die het wijselijk gebruiken zullen ontdekken dat het een krachtig gereedschap is bij het werken met de niwuwe energieën en het creëren van de Nieuwe Aarde.
En dus, met de zonsverduistering, zal de Godin die in jullie allen bekrachtigd is haar Goddelijke Partner ontmoeten onder het teken van Gemini – De Tweelingen. Het is een tijd om de Heilige Vereniging te celebreren nu de vlam van de Godin zich vereningd met de Goddelijke Mannelijke energie in de Kosmische dans van de Tweelingvlamenergie. Jullie zullen deze energie binnenin jullie zelf voelen en het zal de kracht zijn die jullie zal verheffen naar een nieuw bewustzijn en een nieuwe wijze van waarnemen van wie je bent en wat je mag creëren.
Jullie zullen ontdekken, liefste Lichtwerkers, dat dingen in jullie levens zullen stromen met meer gemak en gratie. De Harmonie en Balans die hersteld is op de planeet en binnenin jullie zelf als individuen, zal meer liefde en harmonieuze relaties voortbrengen. Het potentieel voor Balans en Harmonie en de mogelijkheid van keuze en het creëren van Vrede, wordt nu bereikt door het Collectieve Bewustzijn, als een Aarchetypisch patroon voor de Nieuwe Aarde energie. Heilige verenigingen van de God en de Godin, de Dans van Complementaire Energieën en het samensmelten van de Vlammen van Passionele Creativiteit, zullen de aard van jullie materiële ervaring van de Nieuwe Aarde vormgeven.
We zullen ook tegen jullie zeggen, liefste Lichtwerkers, dat de energie van de Vurige Godin de vurige kracht zal blijven die de ‘baarmoeder’ zal vormen voor jullie nieuwe creaties op dit moment. Op 6 juni, zal de planeet Venus zich begeven in het vurige teken van de Leeuw, welke Isis representeert, de Grote Moeder in haar aspect van Sekmet, zich bewegend in de richting van de Leeuwenpoort, voor de opening van de Sirius sterrenpoort in Juli. Venus zal tot 15 juli in Leeuw verblijven, waarna ze zich in Maagd zal begeven. Maar, ten tijde van de Leeuwenpoort, tussen 9 en 12 augustus, gaat ze retrograde en treedt opnieuw het vurige teken van de Leeuw binnen.
Dit betekent, liefsten, dat wat voor een issues met betrekking tot Creativiteit, Seksualiteit en Passie nu ook naar boven komen zodat je er in juni aan kunt werken, ze zullen met de Leeuwenpoort in augustus zijn afgerond en gecompleteerd. Dit is een krachtige tijd. Jullie worden ‘geupgrade’ en ‘opnieuw van bedrading voorzien’ zodat jullie absoluut zijn voorbereid, om maximaal gebruik te kunnen maken van de rivier van licht die door de Leeuwenpoort zal stromen en jullie bewustzijnsevolutie zal doen accelereren, een nieuwe fase binnengaand. We vragen jullie inderdaad om zeer gericht aandacht te schenken aan datgene wat zich de komende weken in jullie levens ontvouwt onder invloed van de Zonsverduistering.
Want, nu de Leeuwenpoort energie binnenstroomt, zal het de completie van alle oude energetische issues faciliteren ten tijde van de 9-9-9, en het zal jullie voorbereiden op de eerste ware cyclus van de Nieuwe Gouden Eeuw die van start gaat op 1 januari 2008. (1-1-1)
Dit zijn inderdaad krachtige tijden, liefsten én gezegende tijden. Jullie Hart zal het enige ware kompas zijn dat jullie in de nieuwe spiraal van bewustzijn zal brengen. Wat je voelt, binnenin jezelf, dient zich te verenigen met wat je denkt en er zal een harmonie optreden tussen Hoofd en Hart, tussen Gedachten en Gevoelens, die je in staat zal stellen te creëren en manifesteren in absolute verbinding met je persoonlijke waarheid en wie je bent.
De Balans tussen Ziel, Geest en Lichaam
Liefste Lichtwerkers, nu jullie hebben gewerkt aan het in balans brengen van jullie Innerlijke Mannelijke en Vrouwelijke energieën, hebben jullie eveneens gewerkt aan het faciliteren van de balans tussen Geest en Ziel, en de Materie van het Materiële Lichaam.
Op dit moment in jullie Ascentieproces, worden jullie volledig ‘bezield’ en jullie zielenlicht of -energie verbindt zich met ofwel illumineert het volledige potentieel van wie je bent in je fysieke lichaam en binnen de DNA archieven. Want, de essentie van de Menselijke Engel is de exacte balans tussen de Menselijke Fysieke Vorm en Engelenstraling en Kracht. Ofwel, de illuminatie en activatie van de blauwdruk van perfectie, gelegen in de elektrische lading van het Engelenlicht in het DNA.
Liefste Lichtwerkers, wanneer jullie die balans bereiken binnenin jullie zelf, zullen jullie aanvangen dit ook in anderen waar te nemen. Jullie zullen niet slechts de fysieke vorm, maar ook het licht en de straling van de ziel en geest in het lichaam zien. En nu jullie je van dit aspect bewust worden, zullen jullie leren communiceren en leren communies te vormen op het niveau van de Ziel en Geest, evenals op het Fysieke level. Dit zal de ware taal van het Hart zijn, de taal van Licht, waar een ziel tot een ziel zal spreken en een hart tot een hart, zelfs wanneer jullie als mensen communiceren en jullie verbinden. En, na verloop van tijd, zal elke menselijke ontmoeting worden wat het in feite al is, een heilige verbintenis tussen zielen.
En, terwijl jullie de Ziel en de Geest in elk levend Wezen leren eren, zullen jullie eveneens de schoonheid gereflecteert zien in de fysieke vorm. Want het Innerlijke Licht zal aanvangen de Fysieke manifestatie vorm te geven op een wijze die de straling en innerlijke schoonheid reflecteert. Jullie zullen stralen met de perfectie van wie je bent als een Ziel en Geest, volledig gehuisvest in jullie Fysieke Vorm in complete harmonische balans.
Meer energieën in Juni
Er zullen in deze midjaarse maand Juni twee volle manen zijn, de tweede staat bekend als de ‘Blauwe Maan’. De eerste zal op 1 juni zijn, en de tweede op 30 juni.
De eerste Volle Maan zal een Vuur Maan zijn in Boogschutter, welke de krachtige energieën van het Solaire Goddelijk Vrouwelijke draagt. De zon zal in Tweelingen staan, een Luchtteken, wat een speelse, warme en dansende energie creëert, geliefd door de Vuur en Lucht elementalen. Deze kan eveneens onstabiel zijn, dus wees ook voorbereid op kleine ‘uitslaande brandjes’ en ‘orkanen’ op emotioneel niveau!
Na de krachtige zonsverduistering en in toenadering van de Leeuwenpoort, zal de tweede Volle Maan, de Blauwe Maan, in Steenbok staan, met de zon in Kreeft. Deze elementaire Aarde/water combinatie zal stabieler zijn en vriendelijker, maar met het potentieel om emotionele en overvloedissues uit te lichten en uit te zuiveren voor de nieuwe cyclus aanvangt.
Wat eveneens bijdraagt aan de intensiteit in Juni en Juli zal de retrograde van Mercurius zijn, van 15 juni tot 9 juli. Deze energie zal jullie de tijd en ruimte geven om te werken aan alle oude issues en energieën die nog losgelaten dienen te worden. Een laatste mogelijkheid om oude patronen, geloofssystemen en gedrag los te laten, voordat je in de stroom van de stralende nieuwe energieën van deze nieuwe cyclus stapt.
De Nieuwe Maan in Tweelingen zal op 15 juni plaatsvinden. Dit zal een goed moment zijn om je Intentie de nieuwe cyclus binnen te treden in perfecte innerlijke balans en harmonie te ‘Zaaien’.
En dus, liefste Lichtwerkers, wensen we jullie plezier en liefde gedurende jullie reis naar het Licht!
© 2005-6 Celia Fenn

Website : http://www.
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI