·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Channelingen
Naam : Gabriela Gaastra-Levin
Titel : Maria Magdalena en Jezus over goed en kwaad en het openen van het hart
Tekst : Openbaring ontvangen door Gabriela Gaastra-Levin van Maria Magdalena en Jezus over goed en kwaad en het openen van het hart

Maria Magdalena en Jezus: “Lieve mensen, wij voelen ons vereerd om met jullie verbonden te mogen zijn in het proces van het openen van je hart. Hoewel dit proces al gaande is vanaf het moment dat jullie voor het eerst op Aarde geïncarneerd zijn, bevinden jullie je nu in een versnellingsfase van jullie ontwikkeling. Het openen van het hart op collectief en op individueel niveau heeft een punt bereikt waarop de mensen er steeds meer aan toe zijn om in contact met een diepere laag van hun hart te komen. Er is nu een nieuwe laag van het hart beschikbaar voor alle mensen die zich er klaar voor voelen. Dit nieuwe niveau heeft te maken met onvoorwaardelijke liefde.

Zonder oordeel naar het kwade kijken
“Jullie staan op het punt om wat wij ten tijde van de kruisiging van Jezus op Aarde hebben neergezet manifest te maken. Jezus heeft tijdens zijn kruisiging het niveau van mededogen in zijn eigen hart en in het hart van de mensheid geactiveerd. Dit niveau van mededogen is verbonden met het accepteren van het bestaan van ‘goed’ en ‘kwaad’ in je hart. Jullie zijn lang bezig geweest met het bestrijden en negeren van ‘het kwaad’ en het idealiseren van ‘het goede’. In veel gevallen hebben jullie op deze basis je eigen bewustzijn gemanipuleerd, zowel op individueel als op collectief niveau. Deze manipulatie komt naar voren wanneer jullie bepaalde overtuigingen over wat jullie als ‘goed’ beschouwen gebruiken om een selectieve interpretatie van de werkelijkheid te maken. Dit mechanisme is echter nodig geweest voor de psychische stabiliteit van vele generaties. Nu zijn jullie zover dat jullie een bredere kijk op de realiteit in jullie dagelijks bewustzijn toe kunnen laten. Deze visie !
houdt in dat jullie nu ook bereid zijn om wat jullie gewend zijn als ‘het kwade’ te beoordelen onder ogen te zien. Door jullie hart te openen om neutraal en zonder oordeel naar ‘het kwade’ te kijken, kunnen jullie je ook bewust worden van de vele mechanismen die een essentiële rol spelen bij het vorm krijgen van jullie individuele en collectieve leven. Het gedrag om systematisch het zogenaamde ‘kwaad’ te vermijden maakte dat jullie vele aspecten van jullie eigen bewustzijn en functioneren ontkenden. Meerdere aspecten van jullie eigen bewustzijn mochten er van jullie niet zijn. Deze overtuiging belemmerde jullie ook bij het nemen van de volledige verantwoordelijkheid voor jullie gedrag, gedachten, houdingen en beslissingen.”

Ook kwalijke handelingen vormen zoektocht naar de liefde
“Het aanvaarden van ‘het kwade’ begint bij jezelf, bij het onder ogen willen zien van alle aspecten van jezelf die je als ‘kwalijk’ beschouwt of zaken die jij jezelf ‘kwalijk’ neemt. Alle menselijke creaties, ook de meest ‘vreemde’, zijn in wezen een poging om je hart te openen en om je bewuster te worden van je eigen Goddelijkheid. Jullie kunnen pas echt met deze intentie in contact komen wanneer jullie bereid zijn om het oordeel over ‘het kwade’ in jezelf los te laten. Alle ‘kwalijke’ gedachten en handelingen zijn in wezen niets anders dan een zoektocht naar je eigen Goddelijke essentie, en dat is Liefde. Dat sluit overigens niet uit dat in de relatie met ‘het kwade’ het stellen van grenzen nodig kan zijn. Jullie kunnen deze grenzen vanuit je hart stellen en vervolgens zonder oordeel naar het ontstaan van dit ‘kwade’ kijken. Na contact te hebben gemaakt met de ware redenen van het ontstaan en het bestaan van dit ‘kwade’ kunnen jullie ook jullie mogelijke eigen verantwoorde!
lijkheid daarvoor nemen. De achtergronden van de oorzaak van ‘het kwade’ kunnen pas onthuld worden wanneer jullie zonder veroordeling daar aandacht aan willen geven. Om dit te kunnen doen, hebben jullie vertrouwen en overgave nodig. Dit bevordert het verdere openen van je hart waardoor je in een positieve spiraal omhoog terecht komt, een ontwikkeling die jullie bewustzijnsgroei op een dieper niveau ondersteunt.”

Rol van Maria Magdalena tijdens de kruisiging
“Tijdens de kruisiging van Jezus heeft Maria Magdalena, als vrouw, een basis gelegd voor de verdieping van ‘vertrouwen en overgave’ bij het openen van het hart. Door haar geliefde over te geven aan een inwijding door middel van een pijnlijk stervensproces heeft Maria Magdalena zich overgegeven aan de kracht van onvoorwaardelijke liefde. Zij had volledig vertrouwen in de Goddelijkheid van Jezus, van zichzelf en van alle betrokkenen. Zij heeft zich ook verbonden met de dimensie van mededogen ‘boven goed en kwaad’ die het Goddelijke perspectief van alle menselijke processen duidelijk maakt. Het ervaren en toelaten van ‘leegte’ in zichzelf heeft centraal gestaan bij deze hartopening. Op deze wijze heeft ze het ontwikkelen van overgave en vertrouwen vanuit ‘leegte’ en ‘loslaten’ als grondslag van het vrouwelijke principe neergezet. Hoewel dit in essentie vrouwelijke kwaliteiten zijn, kunnen zowel mannen als vrouwen ze in het hart ontwikkelen en in het eigen leven toepassen. Losla!
ten, vertrouwen en overgave heb je nodig om mededogen in je hart te ontwikkelen en om contact te maken met de dimensie van onvoorwaardelijke liefde ‘boven goed en kwaad’. Wij zijn altijd voor jullie beschikbaar om jullie te begeleiden in het openen van je hart en met name bij allerlei facetten die in dit proces naar voren komen. Met onvoorwaardelijke liefde, Maria Magdalena en Jezus.”

(Deze doorgeving van Maria Magdalena en Jezus heeft Gabriela ontvangen in het kader van de train-de-trainer basiscursus over de Goddelijkheid van de mens. Voor meer openbaringen rond het thema De Goddelijkheid van de mens kijk op www.openbaringen.com)

Website : http://www.openbaringen.com
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI