·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Artikelen-over-Lichtwerkers
Naam : Celia Fenn
Titel : De Verrijzenis van de Nieuwe Aarde
Tekst : Kosmogenesis en de Leeuwenpoort van 2007
Aartsengel Michaël via Celia Fenn - vertaald uit het Engels door Jolanda Klaassen

Liefste Lichtwerkers, na de krachtige energieën van de Zonnewende op 21 juni jl., zetten de energieën de intensivering voort nu jullie je bewegen in de richting van de opening van de Leeuwenpoort voor 2007, welke plaats zal vinden van 26 juli tot 12 augustus.

Zoals jullie weten, geliefden, is dit het moment waarop de Aarde aan haar nieuwe cyclus van spirituele evolutie begint. Het is wat we de planetaire “Nieuw Jaarsviering’ noemen. Op dat moment, stelt de Zon zich, in de vroege ochtendlucht op het Noordelijk halfrond, in verbinding met Sirius, een evenement dat de aloude Egyptenaren kenden als de ‘spiraalvormige verrijzenis’ van de ster Sirius. De ‘Twee zonnen’ van de Aarde verbinden zich in de lucht, wat betekent dat de sterrenpoort van Sirius zich opent, terwijl krachtige evolutionaire energieën en codes uitgezonden worden naar de Blauwe Ster Aarde vanuit de Blauwe Ster Zon Sirius.
Maar, liefste Lichtwerkers, hier in 2007, vangt er niet slechts een nieuwe jaarlijkse cyclus voor jullie aan, geïndiceerd door de opening van de sterrenpoort, jullie treden eveneens de nieuwe cyclus van tijd binnen, die jullie naar het moment van wat de Maya’s de ‘Kosmogenesis’ noemden, ofwel de creatie van een Nieuwe Kosmische Dag, zal leiden. Dit staat gepland voor 2012, volgens de Maya kalender en hun ‘galactische’ tijdsindeling.

In dit huidige moment, treden jullie een nieuwe negenjarige cyclus binnen die voltooid zal zijn in 2016. Tegen die tijd hebben jullie de Kosmogenesis ervaren, of wat we de Co-Creatie van een Nieuwe Kosmische Dag, in samenwerking met de Bron en Geest, zullen noemen.

Ja, geliefden, het is niet slechts de Aarde die zich beweegt in de richting van een nieuwe cyclus van hergeboorte en vernieuwing, het is ook de Melkweg en de Kosmos zelf. Jullie werk, als bewoners of kinderen van de Aarde, bestaat echter uit het volledig ontwaken tot jullie ware functie als Medescheppers en het gereed zijn voor het medescheppen van de Nieuwe Aarde in samenwerking met de Bron. Dat is de reden waarom jullie hier zijn; de keuzes die jullie nu maken zullen bepalen wat jullie zullen creëren in samenwerking met de Bron. Het is tijd om alle illusies los te laten en aan te vangen met het creëren vanuit absolute waarheid en licht.
Weet, geliefden, dat wanneer het licht intensiveert in jullie melkwegstelsel en op jullie Aarde, slechts creaties van licht en onvoorwaardelijke liefde zich zullen kunnen wortelen en zullen overleven. Al dat is gebaseerd op angst en exploitatie zal aan het licht komen en worden verworpen door hen die vrede, liefde, en vreugde zoeken in hun leven.

Liefste zielen, wat een geschenk is dit, want voor het eerst hebben jullie, de mensheid, als menselijke engelen het privilege om samen met de Geest te creëren. Wat jullie verkiezen en wat Julie Creëren op dit moment, zal de fundering vormen voor de Nieuwe Cyclus en de Nieuwe Aarde. Dus, we kunnen niet genoeg stress ervaren – NU is het tijd om voor leven te kiezen, voor liefde, vrede, vreugde en schoonheid. Nu is het moment om te affirmeren Wie Je Bent en vanuit die essentie te creëren. De Aarde verwacht je keuzes, jullie zijn de scheppers. Wij in de Engelenrijken zijn hier om jullie te ondersteunen bij het maken van jullie keuzes en jullie creaties. Wij verheugen ons wanneer we de positieve en liefdevolle keuzes zien die jullie maken bij jullie werk als medescheppers van de Nieuwe Aarde.

Dus, in deze maand juli, nu jullie de nieuwe energieën binnengaan, zien we velen geleid worden naar de juiste plaatsen en rituelen van liefde. Velen hebben de 7e juli verkozen als tijd voor het eren van de energieën van de 07 07 07 en de opening van de nieuwe Sterrenpoorten in het galactische ‘her-verbindingsproces’ van de Aarde. Anderen hebben, geleid door hun innerlijke gidsen, 17 juli verkozen als het moment voor wereldwijde her-verbinding. We vragen jullie deze momenten te eren aangezien ze de voorbereidingen vormen op de krachtige energieën van de Kosmogenesis en Vernieuwing die eind juli en begin augustus door de Leeuwenpoort zal stromen.

Creëren in Perfecte Balans en middels Heilige Verbintenis

Geliefden, in juli eerden jullie het Goddelijk Vrouwelijke en de energieën van de Driedubbele Godin. In juli en ook in augustus, komt het Goddelijk Vrouwelijke naar voren om haar Goddelijke Wederhelft, het Goddelijk Mannelijke, te ontmoeten, om het perfecte ‘vuur’ ofwel de ‘heilige vlam’ te creëren, die bekend staat als de ‘Tweelingvlam’. Dit wordt in de lucht van jullie wereld te kennen gegeven als de Heilige Verbintenis van de twee energieën van de spiraalvormige verrijzenis van Sirius, want Sirius vertegenwoordigt de energieën van Isis, de Grote Moeder, en de Zon vertegenwoordigt de Mannelijke energie van Ra/ Herakuti/Osiris. In hun Heilige Verbintenis ligt de perfecte balans van Passie en Creativiteit besloten die nodig is om samen met Spirit te kunnen scheppen.

En, nu jullie het zonneteken Leeuw binnengaan, manifesteert de Godin zich als een Vuurgodin, gepassioneerd, warm, sensueel, de perfecte invloed voor de ultieme transformatie van Kosmogenesis.
Liefste Lichtwerkers, de energieën zullen intens, elektrisch, passioneel, turbulent en creatief zijn! Blijf in je centrum van Licht en Vrede en blijf kalm en Sereen. Bewandel jullie pad met Gratie en Waardigheid en Onvoorwaardelijke Liefde.

Alles is aan het veranderen en wordt opnieuw geboren, op erg diepe niveaus. De elementalen bedrijven passioneel de liefde nu ze opnieuw geboren worden op subatomische en diepe niveaus. Geliefden, jullie zijn niet de wezens die jullie tien jaar geleden waren. Jullie zijn anders, de Aarde is anders. Jullie zijn lichter en helderder, jullie zijn de Menselijke Engelen die opnieuw geboren worden op een Nieuwe Aarde en in een Nieuwe samenleving. Stroom met de energieën van Vrede, Vreugde en Liefde mee.

Nieuw Werk en Nieuwe Contacten en de “Vierde Golf”

Liefste Lichtwerkers, de meesten van jullie hebben jullie ‘contracten’ uitgediend in deze pre-kosmogenisis periode. Jullie zijn nu op weg om nieuwe contracten en nieuw werk aan te gaan waarvoor jullie zijn getraind en voorbereid.

Voor velen van jullie betekent dit de het aangaan van zielenmaatjes verenigingen, en werken als een ‘team’ en binnen een “Heilige Verbintenis” of relatie. Deze liefdevolle en creatieve, passionele energieën zullen een integraal element zijn in hoe jullie de Nieuwe Aarde en de Nieuwe energieën in deze periode, leidend naar het moment van Kosmogenesis, zullen beleven.

Dus, voor velen van jullie is dit het moment om in je volledige potentieel te stappen en de wereld te laten zien wie je werkelijk bent. Het is tijd om uiting te geven aan jullie kracht en jullie licht toe te staan gezien te worden. Wanneer de Leeuwenpoort-energieën door de aardlagen vloeien, zal er een grootse ontwaking plaatsvinden die we de ‘Vierde Golf’ zullen noemen.

Zij die toebehoren tot deze ‘Vierde Golf’ zijn geen Lichtwerkersfamilie zoals jullie zijn, maar ‘gewone’ mensen die plots zullen ontwaken tot wie ze zijn en ondersteuning zullen zoeken bij de Lichtwerkersfamilie, ze zullen op dat moment trachten zich te verenigen met de Lichtwerkersfamilie. Ze zullen gedesoriënteerd zijn en angstig voor wat er met hen zal gebeuren wanneer de energie gebeurtenissen in hun leven doet versnellen. Liefste familie van Lichtwerkers, het zal jullie werk zijn om hen te assisteren door jullie licht te laten schijnen en jullie waarheid te leven, door hen te wijzen dat mensen in balans kunnen zijn en in overvloed kunnen leven in de nieuwe energieën.

Jullie zijn getraind en op deze periode voorbereid gedurende vele levens en vele duizenden jaren. NU is het de tijd van Ontwaking. NU is het tijd voor Creatie.

Het is de tijd van de Kosmogenesis – een Nieuwe Realiteit en een Nieuwe Kosmische Geboorte.

De Energieën van Juli

De Zon zal in Kreeft staan, een water teken, tot de 23ste juli, waarna het zich in het vuurteken van Leeuw beweegt. Dus, de zachte en verzorgende energie van Kreeft zal plaatsmaken voor de vurige passie van Leeuw ten tijde van de Leeuwenpoort.

De Nieuwe Maan zal in Kreeft staan, op 14 juli. Een watermaan is vredig, zacht, liefdevol en diep. De Maan staat hier in diens eigen huis en dus representeert dit een optimaal moment voor het planten van zaden van vrouwelijke liefde en vreugde, en voor het vieren van liefde en de kracht van de Innerlijke Godin.

De Volle Maan op de 30ste juli staat in Waterman, met de Zon in Leeuw. De Aquarius Volle Maan zal ten tijde van de Leeuwenpoort de volle energie van de Nieuwe Tijd in zich dragen. Dit is een krachtige tijd. Respecteer deze energieën en eer ze in meditatie en tijdens rituelen van licht.

Mercurius zal zich retrograde bewegen tot 9 juli, wat een tijd oplevert voor meditatie en reflectie, voor het opnieuw voorwaarts zal gaan in de krachtige nieuwe energieën.

Jupiter en Pluto zijn beiden retrograde in Boogschutter en het Galactische Centrum ligt op 26 graden van Boogschutter. Deze planetaire uitlijning levert de galactische kracht die de motor vormt van deze diepe veranderingen en transformaties.

Geliefden, de Nieuwe Dag is aangebroken! We wensen jullie het beste nu jullie de Nieuwe Aarde creëren. Want, dit is jullie lot en het is tijd te ontwaken en uiting te geven aan Wie Je Bent. Want jullie zijn de Sterrenkinderen. Jullie zijn de Goddelijke Essentie in Menselijke Vorm. Jullie zijn Krachtige Scheppers.

Jullie Zijn.

Nu is de tijd!

Copyright © 2007 Celia Fenn Star Child Global

Website : http://www.
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s) Naam : B.A.van Luyk.
Beste Redactie,
Uiteraard ben ik geinteresseerd in de komende periode van grote veranderingen. Dus zou ik het prettig vinden indien u ook mijn naam in uw
bestand zou willen opnemen.
In bovenstaand verhaal wordt de Aarde als een Blauwe STER gezien!
Ik neem aan dat dat onze ZON had moeten zijn. De Aarde is een planneet.
Men heeft het verder over een 9 jarige cyclus, die dus in 2016 zal zijn vol-
tooid. Mijn vraag: ""Wat is dat voor een cyclus?""
Dan eindig ik met die mooie Maya groet: In Lak' ech namens B.A.van Luyk.
 

 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI