·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: 4de-en-5de-Dimensie
Naam : SpiritualWisdom
Titel : Geboorterecht
Tekst : Stagnatie = stilstaan: daardoor werd de natuurlijke EVOLUTIE een REVOLUTIE die werkt als een SABOTEUR die de natuurlijke EVOLUTIE tegen heeft gewerkt. Daarom ‘’moest’’ de Mensheid en de Aarde naar het 3Dimensie van bewustzijn, want stagnatie was ontstaan IN het 5de Scheppende Universele Bewustzijn waar de mensheid een waarlijk deel van uitmaakt en de Aarde ook.

Het 5de ‘’Scheppende’’ Bewustzijn van het Universum heeft de Mensheid bij hun schepping/bestaan een fundamenteel 5de Bewustzijn gegeven. Dit 5de Bewustzijn kunnen wij NU onze eigen bewustzijn van maken. Door alle ervaringen verdienen wij dit 5de ZELF Hart Bewustzijn met een wezenlijk geboorterecht + immuniteit. Daarom ‘’moest’’ de Mensheid Collectief naar de Aarde gaan om SAMEN met het Universum te werken, wij konden dit doen, omdat wij al lichtwezens waren. Door de 3de en 4de Dimensie mentaliteit samen met het Universum te gaan begrijpen, konden wij helpen met zuiveringen. Begrijpen wordt Bewust-worden en zo konden wij ook ZELF terug naar onze 5de ‘’ZELF’’ bewustzijn en worden wij ook wéér verbonden met het 5de Scheppende Universum bewustzijn. Deze uitzuivering heeft de Mensheid samen met het Universele Bewustzijn tot stand gebracht.

Een terugblik laat ons zien dat jammer genoeg deze negativiteit ‘’saboteur’’ zo sterk was. Deze SABOTEUR negativiteit ‘’moeten’’ wij allen loslaten, want het is NIET van ons het IS ons allen overkomen. Wij zijn vergeten dat wij al lichtwezens waren voordat wij naar de Aarde kwamen. Veel mensen hebben nog steeds moeite met iets te ‘’moeten’’ doen, als wij gaan accepteren/begrijpen dat dit ‘’moest’’ gebeuren, zodat wij ook zelf door een MUUR van onbewustzijn konden gaan. Als wij zelf nog moeite hebben om iets te ‘’moeten’’ doen, zijn wij nog niet VRIJ in onze GEEST, want alles wat wij doen, doen wij voor ons zelf. Een mens kan gemakkelijk terugbalanceren, ben je in balans dan stoort je niets IN een ander, dan ben je VRIJ, dan oordelen wij niet meer. Heb je nog een klein foutje IN je zelf, dan zie JE dit foutje als een ‘’spiegel’’ IN een ander. Onze Immuniteit krijgen wij weer terug als wij ook IN balans zijn.

Als wij begrijpen dat de 3de Aardse Dimensie de SABOTEUR of DUIVELTJE is dat het ‘’negatieve’’ levend heeft gehouden en wat mooi is kapot wilde maken. EGO en DENKEN zijn de aardse saboteurs van een negatief laag 3de Dimensie. Wij hebben een vrije keus, als wij iets niet willen laat dit LOS dan overstijgen wij ons ZELF, zo laten wij deze aardse saboteur ‘’negativiteit’’ LOS. Dan kunnen wij OPSTIJGEN naar onze 5de ZELF bewustzijn en dan WETEN wij ook dat wij al LICHT WEZENS waren voordat wij naar de Aarde kwamen om te helpen.

Alles heeft betrekking op ons ZELF. De Mensheid groeit steeds weer door eigen individuele ervaringen. Wij zijn ook de ziel + geest + onze innerlijke zelf = ook onze innerlijke gids en dirigent van ons leven. De mens + ziel + geest MOEST zich geestelijk / spiritueel ontwikkelen voor het voortbestaan van onze rechten en dit is ons geboorterecht. Na dit Aardse leven zijn er andere Dimensies waar wij verder door kunnen blijven leven, een lichtlichaam ZIT al in dit Aardse lichaam.

Wij hebben al innerlijke krachten in ons, een kracht om levensbelevenissen IN voor en tegenspoed positief mee te veranderen. Iemands levensomstandigheden heeft invloed op hun leven, het zijn ervaringen die de ziel/mens zelf wilde leren? Als je voelt in een verkeerde familie terecht te zijn gekomen of als je voelt een slachtoffer te zijn, of dat je niet gewenst was, weet dan voor jezelf dat je AL een waardevol mens bent. Een familieband geeft ons geen garantie, ja het is mee genomen als het goed werkt, maar als je leventje op Aarde geen paradijs is, verander dit zélf. Dit betekent zelfstandig sterker worden, want onze ROOTS zitten al heel lang IN onszelf en niet IN of BIJ een ander. Begrijp dat wij alleen een aards lichaam op Aarde nodig hebben en de rest mogen wij zelfstandig doen.

Blijf daarom niet IN dit 3de Aardse saboteur denkbeeld zitten, want dit maakt geen weten, transformeer je zelf naar een lichtwezen van de 5de dimensie, die je AL was, voordat je op Aarde kwam. Wij ZIJN niet afhankelijk van een ander, want innerlijke kracht ZIT al in ons ZELF. Wij hadden onze eigen persoonlijkheid al gevormd voordat wij hier op Aarde kwamen. Het ligt aan iemands eigen persoonlijkheid hoe sterk deze persoon is. Als wij levenswijsheid uit onze eigen ervaringen kunnen halen; dan hebben wij onze eigen zielengroei goed begrepen.

Onze brein is alleen voor de functies van ons Aardse lichaam. Logisch denken doen wij met ons verstand dat in onze GEEST zit, dan kunnen wij ons 6de zintuig activeren en dit komt door vertrouwen en geloven dat al IN ons ZELF zit en dan worden wij met het collectieve waarheid bewustzijn aangesloten en dit wordt dan onze GAVE. Deze geestelijke ontwikkeling zit al in onze eigen godbewustzijn.

Meld deze Broninformatie van www.spiritualwisdom.nl
Website : http://www.spiritualwisdom.nl
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI