·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Atlantis-Lemurie
Naam : SpiritualWisdom
Titel : Sirius- Orion - Pleiaden
Tekst : Sirius- Orion - Pleiaden

SIRIUS = de 10de + 9de Bewustzijns-Dimensies = een levende planeet en ligt aan de evenaar van de hemelse ruimte, met een Kristal bewustzijn + Overzielen bewustzijn voor Meesters + Leraren + Healers. Waarheid + communicatie zijn heel belangrijk voor hen en daarom hebben ZIJ hun intuïtieve en instinctieve gevoelens en hun 6de zintuig ook sterk ontwikkeld. Wat met de BIG BANG is gebeurd heeft iedereen gevoeld. De SIRIANS zijn 2.500 jaar NIET op hun thuis basis geweest. Iedereen is via de 3de Dimensie STATION van de Pleiaden naar de Aarde gegaan om te helpen, omdat het 5de Scheppende Universele bewustzijn was gedesoriënteerd. ONBEWUST heeft iedereen meegeholpen aan dit herstel van het Universele 5de Scheppende Bewustzijn. De Mensheid en de Aarde zijn verbonden met dit bewustzijn, Zó boven Zó beneden moest in balans komen. Deze cyclus is in 2012 afgerond, dan zijn wij VRIJ en iedereen kan terug naar die STER Dimensie van HUN eigen thuisbasis NA dit leven op Aarde.

ORION = de 8ste + 7de Bewustzijns-Dimensies van Leraren + Healers + Licht werkers met een Kristal bewustzijn. Dimensies kunnen wij zien als een gang met onzichtbare deuren waar iedereen zijn eigen ''SLEUTEL'' bewustzijn van heeft. Deze sleutel 'moet' wel passen bij die Dimensie van hun weten = eigen bewustzijn. Iedereen is naar de Aarde gegaan om te HELPEN. De ORIONS zijn ook 2.500 jaar niet op hun thuisbasis geweest. De mensheid kan hieraan niets veranderen, wij kunnen dit accepteren dat het zo is. Het 5de Scheppende Bewustzijn van het Universum is heel lang gedesoriënteerd geweest, daarom was er geen EENHEID meer. Dit IS ook de Mensheid OVERKOMEN en de Mensheid heeft ook ''onbewust'' meegewerkt aan dit Collectieve Herstel. Daardoor komt het Universum en de Mensheid IN balans. Deze MISSIE is klaar, wij zijn weer VRIJ.

PLEIADEN = de 6de + 5de + 4de STERREN ''INDIGO'' Bewustzijns-Dimensies. Iedereen is 2.500 jaar OP de Plaiaden geweest, daarom waren wij allen Familie van het LICHT. Indigo's zijn kwetsbaar + overgevoelig hun 5de Hart chakra en hun 7de keelchakra is nog niet in balans, dus breng ook eenheid IN jezelf terug.

De 3de Dimensie het STATION waar de Mensheid teruggaat naar de Aarde.

De 2de + 1ste Dimensies het DIERENRIJK en dieren hebben ook een groepsziel.


Bij kopiëren van deze informaties vermeld a.u.bl deze BRON:
www.spiritualwisdom.nl
Website : http://www.spiritualwisdom.nl
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI