·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: DNA-Quantum-Transformatie
Naam : Celia Fenn
Titel : Activering van de Heilige Graal Codes binnen het DNA
Tekst : Activering van de Heilige Graal Codes binnen het DNA
Aartsengel Michaël via Celia Fenn - vertaald uit het Engels door Ulla Mertens

Geliefde Lichtwerkers, de energieën die jullie Planetair Bewustzijn sinds de Maansverduistering zijn binnengekomen zijn turbulent en intens. Jullie ervaren het Volledige Spectrum van de 5-Dimensionele Energieën van de Nieuwe Aarde terwijl ze de Nieuwe Aarde Modelvorm activeren en voeden binnen de DNA matrix van je cellen. Jullie ervaren het ontwaken van je originele modelvorm of blauwdruk binnen je cellulaire matrix en jullie worden tegelijkertijd naar je Nieuwe Aarde Modelvorm “geüpgraded”. Er vindt momenteel veel verandering en verschuiving binnen je Wezen plaats, jullie voelen de effecten van de activering van de Oneindigheidscodes en je Heilige Graal Codes, evenals de Nieuwe Aarde Codes. Een opwindende tijd, liefste Lichtwerkers, terwijl jullie je Nieuwe Werkelijkheid binnengaan, maar ook een moeilijke aangezien jullie ijveren om al deze nieuwe energieën binnen jezelf in evenwicht te brengen.

Momenteel, terwijl jullie maart 2008 binnengaan, balanceren jullie nog steeds in de nieuwe Goddelijke Mannelijke energieën die tijdens de Maansverduistering in februari geïntroduceerd werden. Gedurende deze maand zullen jullie de intensiteit van de Nieuwe Energie blijven voelen en zul je een kans krijgen om dit binnen jezelf in evenwicht te brengen en te integreren met het Goddelijke Vrouwelijke in je eigen innerlijke Heilige Eenheid. De Tweelingvlam-energieën van je Innerlijk Wezen integreren zich nu om een nog grotere kracht te creëren en het vermogen om die kracht te gebruiken om de Hemel op Aarde te manifesteren. Op dit ogenblik gebruiken velen van jullie deze energieën om je Innerlijke Vlam in Grotere Kracht te ontsteken, maar je kunt ermee worstelen om het evenwicht in eigen leven te bewaren en deze innerlijke worsteling manifesteert zich ook in de uiterlijke wereld als een worsteling. Wanneer jullie beginnen het evenwicht makkelijker te bewaren, zul je je meester maken van de vaardigheid om deze energie binnen jezelf te bewaren en het op Creatieve Kanalen te richten. Op deze manier zul je de overvloed van je Nieuwe Aarde creëren, maar eerst leer je de krachtige energieën binnen jezelf vast te houden, zonder in chaos, depressie of boosheid te belanden.

Geliefde Lichtwerkers, weet dat jullie in deze Nieuwe Energiecyclus krachtige Codes binnen je Lichtlichaam en Fysieke DNA cellulaire matrix activeren die je toestaan toegang te krijgen tot grotere innerlijke kracht, en nu is het jullie uitdaging om die kracht in evenwicht te brengen en ze met liefde en respect te gebruiken voor de noden van anderen. Want wanneer je met deze nieuwe kracht begint te werken, kan het zijn dat je in conflict raakt met de kracht van anderen of de creaties van anderen. En zo is het nodig dat je je Tweelingvlamkracht in je Hart bewaart en je eraan herinnert dat jullie Allen verbonden zijn in de 5-Dimensionele Stroom van Leven. Spoedig zul je de kunst om je eigen creatieve energie te laten stromen meester zijn zodat je de creativiteit van anderen als die van jezelf zult omhelzen en zul je in staat zijn om met Kracht en Vreugde samen te creëren.

Want, Liefste Lichtwerkers, de vaardigheid om in liefde en respect met anderen samen te werken zal de manier zijn waarop jullie op de Paradijs Matrix beginnen te creëren. We herinneren jullie eraan dat de Paradijs matrix 3 jaar geleden, op 5 maart 2005 op de Planeet Aarde gegrond en geactiveerd werd. Nu, wanneer jullie het Volledige Spectrum van je Tweelingvlam Wezen omhelzen en je Eenheid in de 5-Dimensionele Werkelijkheid omhelst, zijn jullie klaar om de krachtige wonderen van Verandering en Overvloed op de Paradijs Matrix te creëren. Jullie Fysiek Wezen is nu volledig “geladen” en klaar om te beginnen functioneren binnen de Nieuwe Aarde modelvorm van het 5-Dimensionele Menselijk Engelenleven.

Dus zullen we zeggen dat jullie gedurende deze maand eraan zullen werken om het Nieuwe Goddelijke Mannelijke Lunaire of Waterenergie met de Solaire Goddelijke Vrouwelijke energieën af te stemmen. Kosmisch Vuur en Kosmisch water zullen hun evenwicht en harmonie in je vinden en je krachtige Schepper- en manifestatievermogens ontsteken. Tijdens deze maand beweegt Mars, de planeet van de Mannelijke energieën, zich op 7 maart in Kreeft, het waterteken dat door de Maan wordt geregeerd. De Nieuwe Mannelijke frequenties zullen dan hoogst potentieel en het krachtigst zijn. Op 20 maart zullen jullie de Globale Equinox ervaren - Lente in het Noorden en Herfst in het Zuiden. Dit is een moment waar je de gelegenheid hebt om je Innerlijk wezen af te stemmen en je volledig in evenwicht te brengen voor de volgende spiraal op de reis van ontvouwing en evolutie. Op 21 maart zal de Volle Maan zich in Weegschaal bevinden, het astrologisch huis van het Huwelijk, terwijl de Zon zich in Stier beweegt om het astrologische nieuwjaar te beginnen. Maar de 21ste zal ook Paasvrijdag zijn in de Christelijke traditie. Dit is een krachtige tijd voor de Goddelijke Mannelijke energieën wanneer de “passie” van Christus door miljoenen mensen op Aarde herdacht en gevierd wordt. Het is een tijd dat de Christusenergieën sterk zijn in hun Mannelijke Vorm. We willen jullie vragen om dit jaar het Evenwicht binnen te brengen! Denk ook aan de gepassioneerde Solaire Goddelijke Vrouwelijke energieën van Magdalena. Laat 20 en 21 maart de dagen zijn waarop je je op het Innerlijk Evenwicht van de Christus/Magdalena energieën focust. Op deze manier zul je deze tijd gebruiken om de Heilige Graal Codes binnen je DNA te activeren.

Geliefden, dit is een krachtige tijd voor je Innerlijk Evenwicht of Heilige Eenheid. In dit krachtig jaar van Nieuw Begin is het voor jullie een energetische gelegenheid om deze energieën af te stemmen op een krachtige stap opwaarts op de spiraal van je eigen groei. Dit is een tijd waar je een heilig geschenk krijgt als je bereid bent om het te ontvangen. In de Nieuwe Aardecyclus van “jaren" zal deze tijd de tijd zijn waar je de energie van de Graal Codes viert, het Wonder van de Eenheid van de Tweelingvlam energieën, weerspiegeld in de Heilige Archetype Eenheid van Christus en Maria Magdalena.

Het is in deze tijd dat de Heilige Graal Codes in je DNA matrix geactiveerd worden voor een nieuwe cyclus of spiraal van Liefde en Creativiteit op de Planeet. Geliefde Lichtwerkers, we spraken vorig jaar over de Oneindigheidscodes binnen jullie DNA matrix, de codes die de informatie dragen voor je nieuw 5-Dimensioneel Wezen. Toen hebben we jullie ook informatie gegeven over de Graal Codes binnen je DNA matrix en de kracht van Heilige Eenheid in je leven wanneer je het bewustzijn van de 5de Dimensie binnengaat. Nu, wanneer je deze informatiecodes binnen je Lichtlichaam en Fysieke Wezen geactiveerd hebt, ben je nu klaar om volledig je Nieuwe Aarde Lichaamsvorm van de Menselijke Engel binnen te gaan. Je Fysieke Wezen is klaar om de “instructies” van je Lichtlichaam te accepteren om de volledige activering van de Nieuwe Aarde Modelvorm te starten zodat de 5-Dimensionele Mens een volledig belichaamd Menselijk Engelenwezen wordt. Jullie bouwen nu de laatste bruggen van Licht tussen Hemel en Aarde, tussen je Spiritueel- en Lichtlichaam en je Fysiek Wezen. De Codes gieten de informatie in je Wezen en de nieuwe energieën ambiëren nu dat je ontdekt hoe je deze energieën binnen jezelf in evenwicht houdt zodat je Licht, Vreugde en Vrede in je Uiterlijke Wereld kunt creëren.

Het Hart van een Strijder, het Hart van een Kind

Liefste Lichtwerkers, we hebben onlangs gesproken over de innerlijke mannelijke en vrouwelijke energieën, en we zien hoe velen van jullie ermee worstelen om dit evenwicht binnen jezelf te bewaren in deze tijd waar de oude energieën vertrekken en de nieuwe energieën langzaam in jullie gemeenschap verschijnen. Dus zullen we jullie rustig enkele manieren voorstellen die je zullen helpen om deze energieën in evenwicht te brengen. In deze maand maart beweegt de Zon zich naar Stier, het teken van de Strijder en het Kind, en het zijn deze Archetype-energieën die je in deze tijd zullen helpen.

In inheemse gemeenschappen werd de energie van de Strijder oorspronkelijk zeer gerespecteerd. Dit was geen agressieve of dominante mannelijke energie, het was eerder een energie die getraind was in de hoogste graad van zelfbewustzijn, moed en kracht. Tegenwoordig, geliefden, hebben jullie een grote nood aan jullie Innerlijke Spirituele Strijder. Jullie hebben de Goddelijke Mannelijke kwaliteiten van Moed, Kracht, Volharding en Zelfbewustzijn nodig. Jullie beginnen jezelf te kennen als nooit tevoren, jullie ervaren je bewustzijn op nieuwe manieren en het weten wat je wilt van het leven. En zo cultiveer je het bewustzijn en de persoonlijke waakzaamheid van een Strijder van Licht zodat je je Licht kunt bewaren en niet in boosheid en depressie slipt en valt. Want een ware Strijder van Spirit weet hoe hij met zijn eigen duisternis moet omgaan zodat hij dit niet in zijn uiterlijke werkelijkheid hoeft te projecteren. Dus, wanneer je je Innerlijk Licht met Moed, Volharding en Onvoorwaardelijke Liefde bewaart, zul je je bekrachtigd voelen om deze krachtige nieuwe frequenties van Licht vast te houden.

Nu, geliefden, dit betekent niet dat het leven alleen maar om hard werk en volharding draait. Naast je Spirituele Strijderenergie moet er ook de Zachte, Vertrouwende en Speelse energie van je Innerlijk Magisch Kind zijn. Ga in deze tijd naar binnen en vind dat deel van jezelf dat van spelen houdt en dat van de Schoonheid en het Wonder van je fysieke werkelijkheid geniet. Schenk jezelf de tijd en de ruimte om je te herinneren aan de behoeftes van je Innerlijk Kind.

Als je je een tijdje op deze twee energieën focust, zul je voelen dat het innerlijke evenwicht met gratie en eenvoud bereikt zal worden.

Copyright © 2008 Celia Fenn Star Child Global vertaling © 2008 Ulla Mertens

Website : http://www.
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI