·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Artikelen-over-Lichtwerkers
Naam : Celia Fenn
Titel : De Energieën in April
Tekst : Het Kalme Pad van Verlicht Bewustzijn bewandelen en voor Leven en Overvloed Kiezen Aartsengel Michaël via Celia Fenn - vertaald uit het Engels door Ulla Mertens. April 2008

Geliefde Lichtwerkers, de energieën van deze Nieuwe Cyclus en deze Nieuwe Aarde zijn inderdaad intens en krachtig. Deze afgelopen maand hebben velen van jullie de diepe veranderingen binnen je Wezen gevoeld toen de Graal Codes geactiveerd werden en jullie het geschenk van Kosmisch Bewustzijn in je Lichtlichaam accepteerden. En nu, tijdens deze komende maand april, zullen jullie de gelegenheid hebben om wat Innerlijk Evenwicht te vinden terwijl je verder voor Leven en Overvloed kiest op deze Nieuwe Aarde.

De energie van april zal krachtig en creatief blijven, met de Nieuwe Maan in Ram op de 6de verstrekt ze een tijd om naar binnen te gaan en je te verbinden met je Innerlijke Spirituele Krijger zodat je de kracht kunt vinden om je creatieve gaven en talenten in de Nieuwe Aarde uit te oefenen. De Volle Maan op 20 april zal de Wesak Volle Maan zijn of de Boeddha Maan, wanneer de Aarde de Liefdevolle en Onvoorwaardelijke aanwezigheid van het Goddelijke Mannelijke voelt zoals het belichaamd wordt door de Boeddha.

Deze energie zal inderdaad nodig zijn als steun en evenwicht voor de intense creatieve energie van de Vuurgodin die in april verder zal gevoeld worden. Tijdens het eerste gedeelte van de maand zullen zowel de Zon als Venus zich in Ram bevinden en een intens solair partnerschap opleveren tussen het Goddelijke Vrouwelijke, als de Vuurgodin, en het Goddelijke Mannelijke als een Solaire Vuuraanwezigheid. Maar Mars zal zich in Kreeft bevinden die de zachte, liefdevolle en wijze energie van het Goddelijke Mannelijke als een verlichte en ondersteunende aanwezigheid zal brengen die gepersonifieerd wordt door Maan en Water. Dit zal zijn hoogtepunt hebben op de 20ste wanneer de Zon zich tijdens de Boeddha Maan in Stier beweegt.

De Boeddha Maan in Kreeft verlicht de wereld van Ziel en Spirit in fysieke vorm. Schorpioen is het 8ste huis, een waterteken dat Psychische Kracht en Wijsheid vertegenwoordigt. Het symbool dat soms gebruikt wordt is de Adelaar, een manier om de Innerlijke Mannelijke Kracht van de Ziel en Spirit uit te drukken die boven alles “vliegt” en alles ziet en alles in het “oog” van de Bron houdt.

Sta jezelf in deze tijd toe om door de zachte en liefdevolle steun van het innerlijke Verlichte Mannelijke omhelsd te worden en het te omhelzen. Want de energie van de Boeddha is een aspect van je eigen Hoger Wezen die je voor jezelf kunt opeisen. Geliefden, ontwaak voor de verlichte Liefde die hier aanwezig is om je Nieuwe Aarde te ondersteunen. Ontwaak voor deze diepgaande Compassie en Wijsheid die het geschenk was van Boeddha aan de Planeet. Sta open om deze Liefde te ontvangen en sta ze toe naar je toe te stromen en door je omhelsd te worden tijdens deze mooie Wesak Volle Maan. Maar denk ook aan Kwan Yin die de Vrouwelijke Belichaming is van Goddelijke Compassie op de Planeet. Opdat er in deze tijd evenwicht kan zijn kun je Haar Aanwezigheid en Gratie uitnodigen terwijl je haar ziet zitten binnen de Lotus van Creatie en ze de Nieuwe Wereldenergieën uit de Goddelijke Compassie spint die in de Boeddha belichaamd werd.

In je dagelijks leven, geliefden, zullen jullie ondervinden dat Relaties zich verder in de Vuurproef van Transformatie bevinden. Jullie zullen verder geleid worden om alle gehechtheden en mede-afhankelijkheden* los te laten tot je een punt van volledige Innerlijke Kracht hebt bereikt. Velen onder jullie vinden dit proces moeilijk wanneer jullie alle uiterlijke ondersteuningssystemen in de Uiterlijke Wereld loslaten om jezelf toe te staan je volledig met je Ziel en Spirit af te stemmen en om door je IK BEN aanwezigheid naar een volledig begrip geleid te worden dat je alle vormen van afscheidingsbewustzijn heelt en loslaat zodat jullie naar de Eenheid met de Bron kunnen terugkeren, en zo de Liefde en de Overvloed ontvangen die jullie recht is op deze Aarde. Maar, dit komt enkel vanuit je Relatie met je IK BEN en de Bron. Wanneer je er klaar voor bent om de behoefte van het Ego om je leven onder controle te hebben en de behoefte om je leven zelf te organiseren en vast te leggen loslaat, dan zul je leren om de leiding van Spirit te accepteren wanneer het zich in synchroniciteiten en wonderen in je leven manifesteert.

Geliefden, jullie zijn Kosmische Wezens, jullie zijn de Goddelijke Bron in Menselijke Vorm. Als je de Goddelijke Vonk binnen jezelf kunt horen en voelen wanneer Het creëert en manifesteert, zul je naar Overvloed en Liefde geleid worden, want de Goddelijke Vonk is Overvloed en Liefde en creëert enkel van en voor Overvloed en Liefde. Geliefden, deze nieuwe Kosmische Codes voor Liefde en Overvloed worden nu in 2008 geactiveerd. Wanneer je deze veranderingen en transformaties toelaat zul je duidelijk zien hoe de Goddelijke Liefde nu via jou Overvloed creëert. Het zijn enkel Weerstand en Angst die je het gevoel zullen geven alsof je je in een chaotische leegte bevindt, want de chaos is niets anders dan Goddelijke Creativiteit in Beweging en wanneer je gecentreerd bent in Vertrouwen en Overvloed, dan weet je dat je veilige pad door de schijnbare chaos verzekerd is. Je bent altijd veilig en beschermd.

Geliefden, we zullen jullie een suggestie aanbieden die je zal helpen om dit nieuwe pad te navigeren - kies voor het Leven! Wanneer je een beslissing of keuze moet maken, kies dan voor het Leven! En Geliefden, jullie maken elke dag keuzes en dus zeggen we nog eens, kies voor Leven en kies voor vreugde. Kies niet uit gewoonte of omdat je verondersteld wordt het te doen of omdat anderen het van je verwachten. Kies voor datgene dat je hart doet zingen met liefde en vreugde en ga niet voor minder. Want het is enkel in Vrede en Liefde dat je je Goddelijkheid ervaart voorbij de illusie van afscheiding. Weet dat “regels” enkel gemaakt zijn voor degenen die vergeten zijn wie ze zijn, want als je je afstemt met je Hoger Zelf zul je altijd voor Liefde en het Hoogste Goed kiezen. Jullie Indigo en Kristalkinderen hebben je duidelijk laten zien hoe jullie oude energiekeuzes, die gebaseerd zijn op regels en verwachtingen, je spirit de keel toe hebben geknepen en ze helpen jullie om nieuwe keuzes te maken die de Ziel en Spirit toestaan om in harmonie te leven met het Fysiek Lichaam en haar Vreugde. Dit zal de Nieuwe Aarde zijn, dit zal Hemel op Aarde zijn.

De Spiralen van Manifestatie in de Nieuwe Aarde

Geliefde Lichtwerkers, we hebben het al eerder over dit onderwerp gehad, maar we zullen er weer over uitweiden omdat velen van jullie schok en verdringing voelen over de manier waarop gebeurtenissen zich plots in jullie leven voordoen of ontvouwen.

Geliefden, dit is een Nieuwe Aarde… een hoger niveau van Bewustzijn. Het is niet de wereld waarin je werd geboren. Het is niet langer de Drie Dimensionele Werkelijkheid die je kende. Het is een Vijf Dimensionele wereld die functioneert volgens Kwantum of Holografische principes. De belangrijkste verandering is dat lineaire tijd en ervaring vervangen werden door Spiralen van Manifestatie. Dit betekent dat het leven zich niet langer op een ordelijke en logische manier ontvouwt die je rationele geest kan controleren of richten. Je IK BEN creëert nu met jullie samen en Spirit en de Ziel werken samen op de Spiralen van Energie.

Dus voelt het Verstand zich dikwijls verontrust en ongemakkelijk wanneer zich gebeurtenissen voordoen die buiten zijn controle lijken. Je kunt letterlijk opzij geduwd worden door plotse gebeurtenissen die zich in je leven voordoen. Inderdaad, ook al lijken ze uit het niets te komen, gebeurtenissen ontvouwen zich op een Spiraal van Creatie en Manifestatie in je leven.

Nu, als je een Spiraal visualiseert, zul je zien dat ze in expanderende cirkels beweegt naar steeds hogere niveaus. Dus kan het lijken alsof datgene wat je wilt eigenlijk verder van je weg beweegt wanneer het in een cirkel naar buiten draait. Als je wanhopig wordt en er achteraan jaagt, zul je je centrum verliezen en onevenwichtig worden en kan de Spiraal in elkaar zakken. Onthoud dat de Spiraal van Creatie zijn oorsprong vindt in je Hoger Hart, waar de Ziel en Spirit met het Fysieke samenkomen, en daar het moet bewaard worden. Dus, als je deze spiraal met Intentie bewaart kan ze uit- en wegdraaien en dan achter je, en zou je kunnen denken dat ze verdwenen is. Maar dan, op een dag, komt ze als bij wonder terug en als je er niet op voorbereid bent kan het je helemaal verrassen.

Nu, wanneer je nog steeds bezig bent om deze Vijf Dimensionele vaardigheden te leren kun je verschillende spiralen tegelijk hebben en dan kan het een tijdje lijken alsof je leven een complete leegte is, en dan kan zich opeens alles ineens manifesteren en wordt je overstelpt met mogelijkheden en creaties en weet je niet welke kant op in de ogenschijnlijke chaos. En zo ben je uitgeput terwijl je probeert om het allemaal uit te zoeken.

Geliefde Lichtwerkers, jullie zullen vaardiger worden in de Kunst van het Creëren van je Werkelijkheid. Jullie zullen leren de energieën te hanteren en vertrouwen te hebben wanneer er niets is omdat je zeker weet dat wat je gecreëerd hebt, gemanifesteerd zal worden. En wanneer het komt zul je erop voorbereid zijn omdat je je eigen creaties zult herkennen voor wat ze zijn.

En dan zul je diepe dankbaarheid en vreugde uitdrukken die de Creatieve Spiralen weer zullen versterken naar een hoger niveau van Ervaring en Liefde.

Zo, Geliefden, we vragen jullie te overwegen hoe je energie zou kunnen verliezen door je verwachtingen en door te proberen creëren vanuit je wil en je mentale of rationele wezen. Je Hart is het centrum van je Creatieve Intelligentie in de Vijfde Dimensie en enkel de verlangens van het Hart zullen de Spiralen van Creatie in een dynamisch proces motiveren. Wanneer de geest dat proces kan accepteren zal hij leren jullie creativiteit te ondersteunen in plaats van het te blokkeren met zijn noden en angsten. Want als je verstrikt bent in de angsten van de geest zul je niet op een voldoende hoog niveau zijn om de manifestaties van je creatieve wensen te ontvangen. Het is enkel wanneer je je verhoogt in Hart en Hoger bewustzijn dat je de stroom van Overvloedige Liefde via Creativiteit zult waarnemen en ontvangen.

De Energieën in April

De Nieuwe Maan zal zich op 6 april in Ram bevinden. Ram is een Vuurteken en vertegenwoordigt het Kind en de Strijder. Het is het Eerste Huis van het astrologische wiel. Het betekent ook nieuw begin en nieuwe geplante zaden, een ideale tijd om de intenties te planten voor een nieuwe spiraal van creatie.

Vuur Manen zijn over het algemeen wispelturig, dus kan het zijn dat je je moet focussen om het evenwicht in je Hart te bewaren.

De Volle Maan op de 20ste is de Boeddha of Wesak Maan. Het is een tijd om de kracht van het Verlichte Mannelijke te vieren, of de Nieuwe Goddelijke Mannelijke energie van de Aarde. Denk ook aan Kwan Yin als het archetype van de Goddelijke Vrouwelijke energie van Verlichte Compassie.

De Maan bevindt zich in Schorpioen, een Waterteken en dit is een ideale tijd voor een Waterceremonie om de Codes van Goddelijke Overvloed te helpen creëren binnen de wateren van de Planeet.

(*co-dependence: Een "codependent" persoon heeft iemand nodig die van hem/haar afhankelijk is. Hij/zij wil het gevoel hebben dat iemand hem nodig heeft.)

Copyright © 2008 Celia Fenn Star Child Global vertaling © 2008 Ulla Mertens

Website : http://www.starchildglobal.com/
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI