·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Spirituele-Groei
Naam : Celia Fenn
Titel : De Energieën in juni 2008
Tekst : De Kosmische Dans van de Goddelijke Energieën en de Transformatie van de Planeet Aarde
Aartsengel Michaël via Celia Fenn - vertaald uit het Engels door Ulla Mertens. Juni 2008

Geliefde Lichtwerkers, wat een Gezegende en Stralende tijd is dit voor de Planeet Aarde op haar reis van Verandering en Transformatie. Jullie zijn door deze recente “poort” van de dubbele Wesak Volle Manen gegaan, en nu zijn jullie klaar om de krachtige Kosmische Dans van de Goddelijke Mannelijke en Vrouwelijke energieën te ervaren wanneer Venus in de maand juni 2008 jullie Zon passeert.

Jullie Aarde ontvangt het Gouden Licht van de Vlam van Verrezen Liefde en Compassie reeds en brengt de Codes van Overvloed en Vrede. Nu, in de maand juni zullen er voor jullie als Collectief krachtige gelegenheden zijn om grote verschuivingen in je Collectieve Bewustzijn te maken en zelfs nog meer Licht in je Collectieve Wezen toe te laten. Deze maand juni vertegenwoordigt de eerste grote gelegenheid van dit jaar voor Collectieve Verschuiving, de tweede zal in augustus 2008 zijn en de derde in oktober 2008. We zullen deze andere data op een ander tijdstip uitleggen, maar nu zullen we ons op de energieën van de Venus/Zon doorgang in de eerste twee weken van juni concentreren.

Deze huidige doorgang van Venus is verbonden met de vorige van vier jaar geleden in 2004 en vertegenwoordigt het exacte middenpunt van een 8-jarige Venuscyclus die in 2004 begon en in 2012 eindigt. De Venus/Zon doorgang in 2004 kenmerkte het begin van een krachtige golf van ontwaken en transformatie op de Planeet en stond velen van jullie toe om aan je reis naar Hoger Bewustzijn te beginnen. We zullen uitleggen waarom deze energie op dit ogenblik zo krachtig is. De Zon in jullie Zonnestelsel draagt de archetypische Solaire Mannelijke energie, door de Oude Egyptische wijsheid Ra genoemd. Venus draagt de energie van het archetypische Goddelijke Vrouwelijke, uitgebeeld door Hathor, de Godin van Schoonheid, Liefde, Kunst en Muziek. De doorgang van de Zon door Venus geeft de archetypische Kosmische Dans van het Goddelijke Mannelijke en Vrouwelijke weer terwijl ze hun Creatieve Licht in jullie Planetaire “Hemel” weven. Nu, in 2004 was dit een speciaal krachtig moment voor de Aarde. De Goddelijke Vrouwelijke energie keerde langzaam terug naar de frequenties van jullie Collectieve Bewustzijn, geassisteerd door de Indigo en Kristalkinderen en de ontwaakte Lichtwerkers die in staat waren om de energie te dragen. Het was in 2004 voor deze Goddelijke Dans van Tweelingvlam-energieën in de Hemel sterk genoeg om een krachtige Golf van Creatieve en Transformerende energie in het Collectieve Bewustzijn te initiëren. Veel mensen begonnen aan hun individuele reis van Transformatie en veel Zielenmaten en Tweelingvlam verbindingen werden gecreëerd in het ontwaken van deze dans van de Zon en Venus.

Nu, op dit middenpunt van tijd bevinden jullie je in de positie om weer een grote sprong in Bewustzijn te maken. Geliefden, jullie hebben op dit tijdstip je Graal Codes geactiveerd en jullie zijn in staat om in perfect innerlijk evenwicht te zijn, om een “spiegel” te zijn van het perfecte evenwicht in de Hemel. Jullie zijn nu in staat om de Galactische en Kosmische Informatiecodes rechtstreeks vanuit de Grote Centrale Zon in je Pijnappelklier en dan in je DNA te ontvangen, om de Goddelijke Wil in elke cel van je lichaam als een ontvanger van Goddelijk Licht en Genade te activeren. Je bent klaar en voorbereid om een nieuwe soort te zijn, Goddelijke Mensen of Menselijke Engelen die een exact evenwicht van de Goddelijke Mannelijke en Vrouwelijke energieën zijn, of één met zichzelf, in staat om de Creatieve Codes vanuit de Bron te ontvangen en hun Goddelijke verkregen gaven als Medescheppers van een Nieuwe Realiteit uit te oefenen. Deze Nieuwe Codes zullen de volgende fase van jullie en dat van de Aarde evolutie sturen. In deze volgende 4-jaren cyclus van Venus die naar 2012 leidt, zullen jullie de nieuwe energieën van Transformatie rechtstreeks vanuit de Grote Centrale Zon en de Bron ontvangen. De Blauwe Ster Aarde zal als een onafhankelijk wezen beginnen evolueren, en jullie zullen in samenwerking met Spirit de leidende “Scheppers” van de Nieuwe Aarde werkelijkheid zijn. En jullie zullen je “recht” als Scheppers uitoefenen via de Keuzes die je maakt voor de Nieuwe Aarde.

Geliefde Meesters van Licht, we kunnen jullie niet uitleggen hoe we ons op dit ogenblik verheugen terwijl jullie “volwassen” worden en de verantwoordelijkheid voor je planeet en je verdere opwaartse reis naar het Licht aannemen. Op dit tijdstip werden velen van jullie in posities gebracht waar je klaar bent om anderen te helpen en te leiden bij de Grote Expansie of Explosie van Hoger Bewustzijn die op deze drie sleutelmomenten in 2008 zal volgen. Geliefden, we weten dat jullie er klaar voor zijn om het Licht te dienen op de manier waarop je op dit ogenblik door Spirit geroepen en geleid wordt. Jullie Licht is nodig, want elk individueel Gouden Licht creëert een deel van de Goddelijke Vlam van Verrezen Liefde en Compassie.

Geliefden, jullie zijn klaar om de Paradijs Codes te activeren en jullie Aarde in het Paradijselijk Thuis te transformeren hoe het bedoeld was. Jullie zijn klaar om je leven te transformeren en de Overvloed te ontvangen die altijd voor jullie bedoeld was, voor elk en iedereen van jullie. Jullie zijn er klaar voor om een Planetaire Familie te zijn en te begrijpen dat jullie allen Eén zijn in de Gouden Vlam van de Liefdesbron.

En zo, Geliefde Lichtwerkers, zullen jullie in deze tijd van Kosmische Straling, terwijl het Licht toeneemt, zelfs duidelijker beginnen te “zien”. En jullie zullen ondervinden dat jullie waarneming klaarder en fijner wordt. En jullie zullen de oude energieën van schaduw en illusie die nog steeds bestaan, zien, ook al wordt de Nieuwe Aarde van Licht geboren. Het is belangrijk, geliefde Lichtwerkers, dat jullie in deze tijd niet toestaan om in oude energieën van angst, bijgeloof en manipulatie getrokken worden, en dat jullie niet verstrikt raken in patronen van “recyclage” van oude energieën en drama's als een manier om de creatieve uitdagingen van de Nieuwe Energieën te ontwijken.

We zullen jullie dit advies aanbieden, geliefden, wanneer je te maken krijgt met de verschuivingen en veranderingen. Vertrouw in deze tijd op je Hart en je Gevoel, eerder dan op je verstand en zijn oordelen. Weet dat de Nieuwe Energie gevoelens van Liefde, Steun en Vreugde creëert. Wanneer je angst, bezorgdheid of boosheid ervaart, heb je te maken met oude energieën en deze kunnen gecreëerd zijn door “illusies” die je nog steeds vasthoudt, inclusief de “illusie” van wat het Ascensieproces zou moeten zijn en hoe het zou moeten aanvoelen en hoe je ermee om moet gaan. Geef anderen niet de schuld of zoek niet ergens buiten naar “antwoorden”, ga naar binnen en kijk waar je oude energieën zou kunnen projecteren via gewoontes van voelen en waarnemen. Dit zijn wonderbare tijden en jullie zijn waarlijk Scheppers van je eigen Waargenomen Werkelijkheid, en wat je ervaart is wat je in jezelf vasthoudt. Dus vragen we jullie om te trachten altijd in evenwicht, liefdevol en ondersteunend te blijven en onderscheidingsvermogen te hebben. Weet dat je in de Stroom van Leven en Overvloed van de Bron bestaat en dat wat je nodig hebt zich zal manifesteren wanneer je het nodig hebt. Er is geen reden om bang te zijn voor de veranderingen aangezien ze je dichter naar het Hart en de Geest van God brengen, naar het God Bewustzijn in jezelf. Dus in deze tijd van de Venus doorgang, gevolgd door de Zonnewende op 21 juni, vragen we jullie om de energieën van Vreugde en Vrede in je Hart te bewaren terwijl de Planeet wedergeboren wordt in Hoger Bewustzijn.

De Energieën in juni 2008

De Nieuwe Maan valt op 3 juni en bevindt zich het teken van Tweelingen. In de Nieuwe Energie vertegenwoordigt dit teken de energie van de Tweelingvlam. In deze maand zal Pluto ook terugkeren in Boogschutter en een krachtige motor van spirituele transformatie in het tegenovergestelde teken van Boogschutter creëren. Dit creëert een optimaal moment om een verruimd bewustzijn van de Ene Liefde van de Bron te ervaren zoals het door de Tweelingvlam wordt ervaren.

De Venus Doorgang in de eerste weken van juni levert de eerste Waarneembare Verschuivings-“Poort” van 2008. Sta jezelf toe om je zachtjes in dit veld van de Goddelijke Tweelingvlam-liefde te bewegen en laat het je Bewustzijn verruimen en je Waarneming van Hogere Liefde en Schoonheid op Aarde ontwaken.

De Volle Maan op de 18de valt in Boogschutter, en met Pluto en de energie van het Galactisch Centrum ook in Boogschutter, zal dit een krachtige Volle Maan zijn! Het is een Vuur Maan en staat je toe om de Passievolle en Sensuele energie van het Goddelijke Vrouwelijke in haar vorm als Transformatieve Vuurgodin te vieren. Herinner je aan Sekmet, Pele, Amaterasu, Brigid, Vesta and Maria Magdalena. Op dit tijdstip zal Venus Kreeft binnengaan, geregeerd door Maan en Water, en zal zo het zachte, lunaire evenwicht voor de vurige energie van de Vuur Maan opleveren. Het is een perfect tijdstip voor een ceremonie om de evenwichtige Solaire en Lunaire aspecten van de Goddelijke Vrouwelijke energie op de Nieuwe Aarde te eren.

Daarna, op de 21ste is het Globale Zonnewende, in het Zuiden zal het de Winterzonnewende zijn en in het Noorden de Zomerzonnewende. Op dit tijdstip, wanneer de Planeet een punt van Evenwicht bereikt voor ze aan haar volgende spiraal van ruimte/tijd begint, is het een goed moment om over je reis op Aarde na te denken en te dromen over de manifestatie van je intenties voor de volgende spiraal van Licht.

Mogen je Intenties Liefde, Vreugde en Overvloed zijn voor de volgende Spiraal van de Creatie en Evolutie van de Aarde.

Copyright © 2008 Celia Fenn Star Child Global vertaling © 2008 Ulla Mertens

Website : http://www.
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI