·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Spirituele-Healing
Naam : SpiritualWisdom
Titel : Spirituele Healing
Tekst : Rond 2012 wordt de realiteit van de Mensheid anders, dan is iedereen geestelijk ''herboren'' omdat de echte waarheid en realiteit wordt geloofd. Zet je hart open, dan ben je verbonden met je eigen 5de Hart Bewustzijn. Iedereen kan dan het 4de EGO Bewustzijn dat je eigen WAARHEID tegen houdt begrijpen. Omdat je onbewust je "eigenwijsheid en geen ''waarheid'' vasthoudt, dit zijn wel negatieve entiteitgedachtes". Een spirituele healing is om LOS te laten, dan kun je het 5de Bewustzijn dat de Mensheid geschonken is bij zijn allereerste bestaan activeren en begrijpen. Dit 5de Bewustzijn kan alleen geactiveerd worden als je erin GELOOFD, dan gaat je eigen 'ongeloof + onrust + onvrede' daar ook mee weg. Je eigen 5de Hart bewustzijn bevat geestelijke kennis + hart gevoelens. Dit is nu ook het allerbelangrijkste, je eigen 5de Bewustzijn is een compleet 10delig bewustzijn, dit hoort ook bij je.

Bewust zijn betekent dat je wéét dat je eigen leven een leerproces is geweest. Bewust worden is begrijpen dus ''accepteren'' dat er een geestelijke realiteit is die je niet kunt zien, maar die er zeker is en daar kun je niet meer omheen. Begrijpen is weten en dan kun je ook je eigen zuivere natuurlijke 5de hart Bewustzijn ook accepteren. Dan ontwaakt in je een volledige 10delig Bewustzijn dat gebaseerd is op dé zuivere waarheid die de Mensheid langgeleden bij hun eerste bestaan heeft meegekregen. Dit bewustzijn zit in iedereen, is afkomstig van de Almacht van het Universum, anders zou de Mens geestelijk LEEG zijn. Door de sleutels van geloven + vertrouwen ontsluier je eigen bewustzijn ook mee.

Bewustzijns begrijp je niet als je onbewust bent dan heb je nog een denkwijze van de Aarde in de 3de laagste 'geestelijk' onbewuste Dimensie. Onbewust zijn betekent, dat je niets kunt begrijpen op een geestelijk niveau.

Begrijp dat je eigen 5de Bewustzijn een volledig 10delig geestelijke kennis bevat, dit zit in 10 lagen, dit zijn de 10 dimensies. Je Geest, Ziel, 10 Mastercellen en Hoger Zelf en Overziel bewustzijns = je innerlijk ZELF. Geloof in je innerlijke zelf dan kom je ook in contact met je innerlijke bewustzijns = Geestelijke kennis. Alle kennis is beschermd met de Heilige waarheid Geometrie. Bewustzijns werken als je Dé waarheid wilt wéten, daarom geloof + vertrouw op Dé waarheid, dan start je binnen MOTOR en dit is je Geestelijke verstand. Iedereen is met dé zuivere waarheid gecreëerd, dit kan de Mens niet veranderen, dit is afkomstig van het Zuivere Universele waarheidsbewustzijn. Alles is gecreëerd met dé heilige waarheid die echt bestaat, anders zou je niet bestaan, wordt weer een gelover.

Je eigen 'zuivere' kennis van al je eerdere levens samen gaan naar je eigen Hoge Zelf bewustzijn = beschermd met de heilige waarheid geometrie, daarom gaat alléén de waarheid naar je hoge zelf bewustzijn. Je eigen waarheid bewustzijn scant automatisch alles, en wat niet eerlijk is gaat naar je eigen onderbewustzijn en je eigen 10de chakra blokkeert dan. Deze 'onwaarheden' zijn onbewust door je zelf voor de waarheid aangenomen (je moest ergens beginnen?) Je kunt dit zelf zuiveren, dit is een spirituele healing, dit hoeft niet via een geloof van een priester dit kun je zelf doen. Vergeef je zelf voor je eigen onbewuste onwaarheden 'leugens', want het ZIT in jezelf en daarom kun je ook jezelf er voor vergeven. ZEG: Ik vergeef mij zelf voor iets waar IK niet bewust van ben, maar het houdt wel mijn spirituele groei tegen. Dit doe je puur om jezelf te zuiveren en wat heb je te verliezen om dit voor jezelf te doen, je bent wel voor jezelf verantwoordelijk?

Rode bloedlichaampjes hebben een levensduur van 120 dagen. Er zijn miljarden rode bloedlichaampjes in je en die blijven gezond door je eigen positiviteit. Zorg dat je eigen bloed kristallen ook zuiver blijven door je eigen positieve instelling.
1) Bloedgroep O is een universeel neutrale bloedgroep en kan ook voor iedere bloedgroep gebruikt worden en deze bloedgroep gaat iedereen ook weer krijgen.
2) Bloedgroep A positief: dan geloof en vertrouw je IN je eigen innerlijk ZELF en dit geeft positieve energie. Dan is je bloed ook gezond en dit produceer je wel zelf doordat je een positieve instelling hebt en ook heel goed voor jezelf zorgt.
3) Bloedgroep B negatief: dan geloof en vertrouw je NIET in jezelf en dan vernauwen je bloedvaten omdat je bloedlichaampjes negatief zijn, dit komt omdat je negatief bent en denkt, je vertrouwt niet in jezelf, dan kan je eigen bloed ook niet gezond zijn. Je verandert je bloed kristallen door zelf positief te zijn.

De Aarde heeft nog een 3de dimensie negatieve ego + macht + geld mentaliteit.
Begrijp dat je in deze lage 3de Aardse dimensie kunt leven met een hoger bewustzijn.
Bewustzijns = innerlijke geestelijk spirituele kennis = weten.
Geestelijk = spiritueel is een innerlijk proces.
Als je niet gelooft in je zelf of in je Geest kom je verstandelijk niets te weten.
Met je hoofd denken kun je dit echt NIET begrijpen.
Bewustzijns werken via je Geest = ook je verstand.
Geloven en vertrouwen en DE waarheid zijn sleutels waar je alle bewustzijns mee activeert, want het zijn je eigen geestelijk sleutels die je nodig hebt om dit te kunnen begrijpen. Zet je hart open het is een innerlijke reis. Geloof en vertrouw in je zelf, in je Geest, in het Almachtige zuivere Universum, daar hoort de oude natuurlijke zuivere helende Reiki energieën bij die (Jezus en Boeddha gebruikte.) Ik heb mij zelf ook open gezet voor de werkelijke zuivere waarheid en daarom kon ik deze 'geestelijke' informaties ook ontvangen.

Bij kopiëren van deze informaties vermeld a.u.bl deze BRON:
www.spiritualwisdom.nl
Website : http://www.spiritualwisdom.nl
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI