·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Artikelen-over-Bewustwording
Naam : Lichtwerkplaats
Titel : Inspiratie - Gun jeZelf te zijn wie je bent
Tekst : ¤ Gun jeZelf te zijn wie je bent

Gewoon zijn wie je bent; niets meer niets minder. Zo eenvoudig is het. Het meest voor de hand liggende en simpele biedt vaak de meest geniale inzichten. We zoeken oplossingen vaak ver buiten onszelf, daar in die buitenwereld met al die mogelijkheden. De één nog beter, mooier, sneller dan de ander. Het lijkt wel des te verder weg, des te exclusiever en groter de overwinning als het gelukt is om dat wat ver weg was in handen te krijgen. Eigenlijk een contradictie in terminus, want alles wat ‘daar buiten’ is, is een afspiegeling van onszelf, dus ligt daarmee onmiddellijk in onszelf besloten. Niets ver weg, nee, het is heel dichtbij. Gewoon hier en nu in je binnenste zelf.

Stel je nou eens even een ogenblik voor dat werkelijk álles uit energiedeeltjes bestaat. Kleine deeltjes energie die in beweging zijn en zich vormen tot allerlei mogelijkheden; mensen, auto’s, dieren, bomen, etcetera. Je kunt het zo gek niet verzinnen. Kijk dan eens naar je lichaam en alles om je heen vanuit het perspectief dat je feitelijk allemaal energiedeeltjes ziet bewegen. Alles is energie! Misschien kun je nog een stapje verder gaan en je ogen dichtdoen en die energie voelen; je lichaam ervaren bestaande uit allemaal energiedeeltjes, zo ook je omgeving. Misschien krijg je wel een ervaring dat je lichaam grenzeloos wordt en overgaat in de energie van je omgeving, ervaar je dat er geen grens is en dat alles één is in dit veld van energie…

Dit veld van oneindige energie zou je kunnen zien als een veld gevuld met bewustzijn. Bewustzijn op verschillende frequenties, net als bij een radio waarbij je op verschillende golflengtes kunt afstemmen die door de ether worden uitgezonden. Op elke golflengte wordt een ander geluid ten gehore gebracht. Zo zijn er in dit veld van bewustzijn een enorme verscheidenheid aan vormen energiedeeltjes ontstaan; op unieke golflengtes met unieke frequenties en elk met een eigen geluid. Dat kan in de vorm zijn van jouw zelf, de poes van de buren, die man die voorbij fiets, de fiets waarop hij zit, de vogel in de boom. Iedereen en alles heeft een unieke frequentie, een unieke plek, binnen dit veld van energie – een groter geheel. Alles precies passend en verbonden in eenheid. Een geheel van oneindige mogelijkheden. En binnen dit geheel ben jij met jouw essentie als unieke vorm, perfect zoals je wezen-lijk bent; gun jeZelf de liefde om te zijn wie je bent.


¤ Er is een prachtige visualisatie Hartstroom beschikbaar. Alles is energie en vanuit het centrum van je hart kun je de energie van liefde laten stralen. Heb je zin om deze visualisatie te ervaren, stuur me dan een berichtje. Ik stuur je deze visualisatie gratis en met liefde toe.

een warme groet, Tiara
welkom@lichtwerkplaats.nl
Website : http://www.lichtwerkplaats.nl
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI