·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: De-Pleiadiers
Naam : Valerie Donner
Titel : De Opening van een Planetaire Poort
Tekst : De Opening van een Planetaire Poort
ontvangen door Valerie Donner
vertaald uit het Engels door Frank Hoogerbeets

8 Juli 2007

Een Bericht van Mira van de Pleiadische Hoge Raad

Gegroet. Ik ben Mira. Ik spreek vandaag met jullie over de opening van een planetaire poort waardoor wij makkelijker met jullie kunnen communiceren. Het is een noodzakelijke opening voor samenwerking met andere Aarde Raden die toezicht houden op de zich ontvouwende gebeurtenissen op jullie planeet. Deze poort is lange tijd gesloten geweest. Pas op het juiste moment van toegang, dat in jullie tijd plaatsvond op 7-7-7, werd de opening toegestaan. Dit moment in jullie kalender was krachtig en bracht de energetische opening teweeg.

Wij zijn dankbaar voor al het Lichtwerk dat op deze datum was gedaan. Jullie werk bevorderde deze poort van communicatie en healing. Veel healing werd volbracht door het werk dat jullie deden. Het opent de weg naar verbeterde technologie en omdat de trillingen van de planeet expandeerden tot het punt van opening, zijn wij nu in staat om jullie veel meer te geven.

Velen van jullie zijn op het punt in jullie incarnatie op Aarde gekomen waar jullie nieuwe keuzes maken aangaande jullie doel en bestemming. Sommigen van jullie zijn zo verveeld door de driedimensionale werkwijzen dat jullie je ontmoedigd voelden. Wij begrijpen deze gevoelens, maar wij willen ook dat jullie ze zoveel mogelijk opzij zetten. Begrijp alsjeblieft het belang van jullie werk. Alleen al door wat jullie gisteren (7 Juli 2007 Vert.) hebben bijgedragen, hebben jullie de koers helpen veranderen. Jullie realiseren je niet hoe machtig jullie zijn. Hoe meer jullie doen, hoe meer wij kunnen doen. Er is veel dat wacht achter de coulissen op onze continue verbetering van de aardse conditie.

Wij in de Pleiadische Hoge Raad zijn klaar om de versnelde energieŽn samen met jullie te versterken. Wij hadden obstakels maar wij verzekeren jullie dat veel is opgeruimd als gevolg van wat jullie hebben gedaan. Jullie bevinden je in de frontlinies van verandering en er komt nog meer. Daarom zijn wij jullie dankbaar en eren wij jullie. Zonder jullie zou ons werk moeilijker zijn. Het is een gezamenlijke inspanning vanuit alle Lichtrijken en een co-creatie met alle leven.

De Aarde wil jullie ook bedanken voor jullie energie en voor de opening die gisteren werd gecreŽerd. Zij is nu meer ontspannen. Zij kan nu makkelijker ademen en jullie werk was als dat van een vroedvrouw bij haar geboorteproces. Haal zelf maar eens diep adem.

In onze Raadsvergaderingen zien wij dat de moeilijke tijden voor de Aarde toenemen. Er zullen veel veranderingen zijn die niet iedereen even leuk zal vinden. Wij weten dat mensen zich verzetten tegen verandering, maar weet dat wij bij jullie zullen zijn in het proces. Het is het beste om eenstemmig met de Aarde te blijven ademhalen en om jullie Lichtwerk met elkaar te blijven voortzetten. Begrijp alsjeblieft dat deze veranderingen noodzakelijk zijn voor het voortbestaan van de planeet en voor de energetische verschuivingen die moeten plaatsvinden. De oude werkwijzen dienen het leven op Aarde niet.

Er zal een oproep zijn aan velen van jullie die werken met het Licht om plotselinge veranderingen aan te brengen. Dit kan gaan om jullie huidige werk, leven of relaties. Jullie zijn energetisch nodig op bepaalde plaatsen. Vertrouw op de innerlijke leiding die jullie krijgen en weet dat deze openheid en flexibiliteit een belangrijk deel uitmaken van de toekomst van de Aarde.

Er is altijd meer wat ik jullie wil vertellen, maar met dit bericht willen wij jullie laten weten dat jullie succesvol zijn en nodig voor het goddelijk plan. Blijf positief en weet dat jullie broeders en zusters van de ruimtefamilie met jullie zijn en jullie op alle manieren bijstaan.

Ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad.

© 2007 www.thegroundcrew.com vertaling © 2007 Ditrianum Media


Copyright © 2002-2007 Ditrianum Media Center
Website : http://www.thegroundcrew.com
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI