·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: De-Pleiadiers
Naam : Valerie Donner
Titel : Een Boodschap van Mira van de Pleiadische Hoge Raad
Tekst : Een Boodschap van Mira van de Pleiadische Hoge Raad
ontvangen door Valerie Donner

7 november 2007

Gegroet, ik ben Mira. Wij, de Pleiadische Hoge Raad waken over de Aarde. Wij willen jullie enkele dingen vertellen die van belang zijn. We verwelkomen jullie aandacht en input.

Wij bieden jullie en de Aarde vertroosting want wij zien en weten welke veranderingen jullie ervaren. Het maakt deel uit van onze taak en wij helpen waar wij kunnen. Wij kunnen de aardse veranderingen niet voorkomen maar wij kunnen jullie wel steunen. Wij werken ongezien om situaties te helpen corrigeren waar we kunnen. Wij bieden hulp met betrekking tot de atmosfeer en andere dingen en helpen Licht te laten schijnen in donkere plaatsen. Dit moeten jullie weten.

Wij zijn er klaar voor mocht er iets gebeuren waar jullie niet tegen opgewassen zijn. Sommige van deze potentiële gebeurtenissen zijn onvoorspelbaar waardoor jullie misschien plotseling naar een andere plaats moeten. De Aarde doet haar uiterste best, maar zij heeft nog steeds evenwicht, correctie, steun en aanpassing nodig. Wij werken voortdurend met haar samen om onze hulp te bieden.

De situatie van de Aarde drukt zwaar op onze harten. Wij houden van de Aarde en wij houden van jullie. Jullie dagelijkse leven zal nog meer ontregeld worden. Hierdoor zullen jullie gaan denken dat jullie levens precair zijn, maar wij verzekeren jullie dat jullie er doorheen zullen komen. Er is een focuspunt van bewustzijn en jullie zullen worden aangemoedigd dat te volgen. Het is niet het pad van angst. Het is het pad van zekerheid en aarding. Het gaat om op de juiste plaats en de juiste tijd zijn. Weet dat je dit zult doen als je aandacht schenkt aan je omgeving.

Als het moment daar is om een bepaalde plaats te verlaten dan zullen jullie voortgedreven worden. Het kan voelen alsof je naar veiliger grond werd getild. Alle gebieden op Aarde hebben hiermee te maken, dus jullie moeten ook leren jezelf in evenwicht te brengen en jezelf aan te passen. Wat de Aarde doormaakt, ervaren jullie in jullie innerlijke en uiterlijke leven.

Wij moedigen jullie aan elkaar te helpen en los te laten wat jullie niet langer dient. Wij weten dat dit eenvoudig klinkt maar het is waar. Mensen vinden het moeilijk om los te laten. Om de ene of andere reden geloven jullie graag dat door dingen vast te houden jullie veilig zijn. Dit is absoluut niet het geval. De zekere persoon houdt zich vast aan de energie en het hart van de Aarde, aan de Opperste Schepper en aan zijn eigen hart om meester te zijn over onzekere gebeurtenissen. Aarding is heel belangrijk want als je je niet aardt kun je afgeleid worden en de bodem onder je voeten kwijtraken.

We komen steeds dichter bij het moment waarop wij jullie weer fysiek zullen ontmoeten. Dit had al lang moeten gebeuren. Wij moedigen jullie aan naar de hemel te kijken en je met ons te verbinden als wij met onze schepen boven jullie zijn. Wij zijn er altijd. Als je zoekt zul je ons vinden. Je kunt onze energie en ons bewustzijn voelen wanneer wij je vertellen dat we er zijn. Wij zijn altijd verheugd wanneer mensen realiseren dat wij er zijn. Jullie zijn onze kosmische broeders en zusters. Wij willen jullie opnieuw leren kennen en willen dat jullie ons leren kennen. Wij hebben elkaar veel te vertellen.

Gedurende deze tijden van enorm versnelde verandering moeten jullie je leren aanpassen. Dat is waar het leven uiteindelijk om gaat, is het niet? Door aanpassing houdt het leven zich in stand. Wij moesten ons aanpassen en jullie ook. Je ziet dit ook bij dieren en planten. Je ziet dit bij het menselijke ras. Aanpassing is een natuurlijke manier van overleven.

Open je geest voor nieuwe ontdekkingen. Maak gebruik van de deuren die zich voor je openen. Wees flexibel en buig als de bomen wanneer je de nieuwe wereld in manoevreert. Weet dat iets groots zich voor jullie aandient. De mensheid is in slaap geweest en is nu aan het ontwaken. Wij spreken tot diegenen die ontwaakt zijn – wij spreken tot jou.

Jullie driedimensionale ervaring heeft nog zo veel te bieden. Jullie hebben slechts de oppervlakte aangeraakt van de diepere bedoeling van jullie leven. Jullie heffen de sluiers op van het grote ontvouwen wanneer universum na universum zich naar het Licht toe opent.

Wij verwelkomen jullie terug bij de kosmische familie. Ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad.

© 2007 www.groundworkers.com


Copyright © 2002-2007 Ditrianum Media Center

Website : http://www.thegroundcrew.com
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI