·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: De-Pleiadiers
Naam : Valerie Donner
Titel : Een Bericht van Mira van de Pleiadische Hoge Raad
Tekst : Een Bericht van Mira van de Pleiadische Hoge Raad
ontvangen door Valerie Donner
vertaald uit het Engels door Frank Hoogerbeets

30 Januari 2008

Gegroet, ik ben Mira. Ik ben verheugd om vandaag met jullie te spreken. Het is een eer om met deze groep te communiceren die zich de 'ground crew' noemt. Ja, jullie zijn belangrijk voor ons werk. Wij werken samen met jullie op veel verschillende niveaus om de Aarde in dit proces van ascensie bij te staan.

De aarde verkeert op het ogenblik in een precaire situatie. Deze situatie kan slechts met jullie hulp, liefde en Licht verbeteren. Er is veel energie die tegelijkertijd stroomt wat tot een onevenwichtigheid kan leiden. Dit betekent dat de onevenwichtigheid binnen alle levensvormen kan worden gevoeld. Soms is de enige remedie ademen en dat is wat wij jullie voorstellen. Het is een manier waarop wij ook met de Aarde werken in het in- en uitademen aangezien zij probeert om evenwicht te vinden temidden van de chaos.

Dit is een tijd van het bevrijden van de Aarde van de oude negatieve energieën, die uiteindelijk door Lichtfilamenten vervangen zullen worden. Dit is de beste analogie die wij kunnen geven. De infiltratie van het Licht in donkere smeulende resten zal het bolwerk van de duisternis zuiveren en transmuteren. Dit is een natuurlijk proces, zoals het vervangen van een gloeilamp. Het moet plaatsvinden opdat de Aarde overleeft.

Wij hebben technologische mogelijkheden om gebruik te maken van het Licht dat het leven op de Aarde nu overspoelt. Sommigen zullen het Licht verrukkelijk vinden terwijl anderen het als ongemakkelijk zullen ervaren. Dit hangt af van iemands verbinding met de Hogere Rijken en de bereidheid van de ziel om te veranderen.

Zoals jullie kunnen zien is er een behoorlijke strijd gaande binnen de wereldregeringen. In veel regeringen vinden grote veranderingen plaats, zoals jullie kunnen zien. Wij staan gereed om te helpen als situaties te zeer uit de hand lopen, zoals dat met sommige regeringen lijkt te gebeuren. Je zou dit als een tijd kunnen beschouwen waarin veel mensen kiezen om al dan niet op de Aarde te blijven. Er is veel voorbereiding geweest in de Lichtrijken voor een grote toevloed van nieuwe aankomsten die zullen komen. Zie je, velen hebben hun aardse lessen voltooid. Zij maakten het beste van hun leven vol strijd en voelen zich nu vrij om het rustiger aan te doen aan gene zijde. Zij zullen u met bewondering observeren want zij zien jullie Licht en prestaties. Zij zullen zich afvragen waarom zij jullie niet duidelijker hebben gezien toen zij nog een lichaam hadden.

Voor diegenen die op de Aarde blijven zullen er aangename verrassingen zijn. Velen van jullie die voor het Licht werken kunnen niet wachten om ons te zien en aan boord van onze schepen te komen. Jullie verheugen je erop om met ons te werken (met jullie hele ruimtefamilie, niet alleen met ons Pleiadiërs). Jullie zullen prettige tijden tegemoet gaan want wat zal plaatsvinden is al lang geleden beloofd. De mensheid moet weten dat zij niet alleen is. Spoedig zullen jullie overheden niet meer in staat zijn om onze aanwezigheid te verbergen. Zij zullen het een en ander uit te leggen hebben.

Er zijn vele details die moeten plaatsvinden alvorens wij openlijk kunnen komen om jullie te begroeten. De weg moet eerst vrij gemaakt worden om onze aanwezigheid bekend te maken. Jullie zijn reeds van dit feit op de hoogte. Beetje bij beetje zal onze connectie bekend worden. Zij die nu aan de macht zijn zullen voor ons plaats moeten maken. Zij zullen onze hulp nodig hebben. Aanvankelijk kan het als heftig overkomen maar dat zal niet zo zijn. Zij willen dat jullie bang zijn en ons bestaan ontkennen. Het is de manier waarop de planeet al veel te lang is geregeerd. Er zijn besluiten genomen die niet het welzijn van het meeste leven op de Aarde ten goede kwam en hier moet verandering in komen. Deze oude krachten hebben jullie bestaan ontkend en geprobeerd om veel van jullie God-Gegeven rechten te ontnemen.

Dit is de tijd waarin dit zal worden rechtgezet. Het zal jullie tijd zijn. Jullie zullen de verbinding met ons als plezierig en aangenaam ervaren. Wij zullen het zelfde voelen. Alleen zij die van het Licht zijn zullen aanvankelijk nauw met ons samenwerken. Dan zullen jullie degenen zijn die zullen helpen de massa's te verlichten. Zijn jullie klaar voor dit werk?

Jullie planeet is momenteel omringd door een reusachtige vloot van ruimteschepen van vele verschillende sterrensystemen. Onze werk met de Aarde is van het grootste belang want, zoals jullie weten, is de Aarde de hoeksteen voor het zonnestelsel en de melkweg. Jullie welzijn is integraal verbonden met het evenwicht van het leven ver voorbij de Aarde. Beginnen jullie te begrijpen hoe belangrijk jullie Lichtwerk is voor dit proces? Dat is waarom wij met jullie op deze manier communiceren via diverse kanalen en ook in jullie hemel.

Als jullie regelmatig naar de hemel kijken zullen jullie steeds meer activiteit zien. Er is op dit moment veel opwinding vanwege de verschuiving van macht en energieën. Evenwicht is wat wordt gewenst.

Voel je vrij om je te verbinden met onze pogingen om met jullie te communiceren in de nachtelijke hemel. Wij zijn daar en genieten van onze verbindingen met diegenen die onze energie kunnen voelen en zien.

Ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad.

© 2008 Valerie Donner , vertaling © 2008 Ditrianum


Copyright © 2002-2008 Ditrianum Media Center

Website : http://www.thegroundcrew.com
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI