·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: De-Pleiadiers
Naam : Valerie Donner
Titel : 2 April 2008 - Mira van de Pleiadische Hoge Raad
Tekst : Een Bericht van Mira van de Pleiadische Hoge Raad
ontvangen door Valerie Donner
vertaald uit het Engels door Frank Hoogerbeets

2 April 2008

Gegroet, ik ben Mira:

Ik groet jullie vandaag vanuit de Pleiadische Hoge Raad. Wij zijn druk in onze lucht en ook in die van jullie. Er gebeurt veel. Wij kijken naar manieren om jullie te helpen vrede te stichten. De beroering die plaatst vindt op jullie planeet brengt grote beroering in de ruimte. Er is zo'n strijd gaande tussen het Licht en de duisternis. Onthoud alsjeblieft dat er meer van jullie zijn dan van degenen die de duisternis aanhangen, en dat jullie vrede zullen vinden. Wat op de Aarde gebeurt, heeft ook invloed op ons. Wij zijn één.

Als jullie nu dingen zouden wegen op Aardse, dan zouden jullie zien zij uit evenwicht zijn . De Aardse probeert het evenwicht te herstellen en zal doorgaan dit te doen middels de aardse veranderingen. Sommige van deze veranderingen zullen een snelle vereffening en oplossing zijn voor de onevenwichtigheden, maar zij zijn allen noodzakelijk. Het is opmerkelijk dat de Aarde zich nog zo goed houdt gezien de toestand van haar lichaam. Het gebrek aan zorg en respect voor de Aardse scheppen verstrekkende gevolgen.

Het grootste deel van de mensheid slaapt nog steeds. Er zal voor hen later dit jaar een groter ontwaken zijn door iets met een behoorlijk grote impact. Zelfs de economie op de planeet behoeft evenwicht. Wij wachten er nog steeds op dat de mensheid de valse vooronderstellingen gaat inzien waarop zij heeft gestaan. Dingen zijn wankel op vele niveaus.

Jullie zouden kunnen zeggen die jullie innerlijke en uiterlijke omgeving onder spanning staan. Als jullie een zaak oplossen lijkt een volgende zich al weer aan te dienen. Beseffen jullie dat jullie zaken en energieën de Aarde beïnvloeden? De Aardee moet niet alleen reageren op haar eigen barensweeën maar ook op die van jullie. Hoe meer jullie kunnen doen om enige inwendige vrede te creëren, des te meer iedereen zal welvaren.

Er is op dit moment veel verwarring op de Aarde. Wij zien veel verloren zielen en te veel lijden. Wij zien een andere factor waaronder jullie lijden en dat is aarzeling. In onze rijken hebben wij helderheid en besluitvaardigheid, en dit maakt ons systeem functioneel. Aarzeling is intrinsiek aan de Aarde. Wij vragen dat jullie je hiervan bewust worden in jullie leven en dat jullie eraan voorbij kunnen gaan. Deze keuze en dit nieuwe gedrag zal een gunstig effect hebben op jullie eigen functioneren.

Wij genieten altijd van het communiceren met de aarde-bemanning. Wij houden heel veel van jullie. Onze leiders komen terug en rapporteren interessante verhalen over jullie. Zij waarderen het dat jullie verheugd zijn over onze aanwezigheid en dat jullie ons zien in de lucht.

Wij genieten van jullie lachen en van jullie verlangen om aan boord van onze schepen te komen. Wij houden ervan wanneer jullie meer willen weten over het leven in de Pleiaden en op onze schepen.

Zelfs in deze onzekere tijden zijn wij rustig en bij jullie. Het is belangrijk dat onze aarde-bemanning standvastig is als ankers van het Licht en als instrumenten van vrede. Mettertijd zullen wij nauwer contact met jullie en met de Aarde hebben. Wij allen zetten de noodzakelijke stappen in deze richting.

Jullie kunnen ons zien als jullie stellaire familie die zijn rol vervult waardoor wij onze wederzijdse missie kunnen volbrengen. Wij hebben hetzelfde doel: de verheffing van de Aarde en het leven op de Aarde. Wij bepleiten jullie ascensie. Wij zullen jullie helpen grotere hoogten en hogere niveaus van het leven te bereiken.

Het proces waarin jullie je nu bevinden is voorbeschikt. Het is de bestemming van de Aarde om het bewustzijn te verhogen. Hulp is beschikbaar vanuit alle niveaus om jullie ervan te verzekeren dat dit wordt bereikt. Let op alles wat jullie om jullie heen zien en op wat jullie voelen. Wij geven jullie inzicht en berichten om jullie te helpen op jullie reis. Als jullie ontvankelijk zijn en luisteren dan is dat nuttig voor ons.

Onze groepsdeelname in het proces is een noodzaak. Dat betekent dat wij de aarde-bemanning steeds meer nodig hebben. Als jullie ontwaken zullen jullie zien dat nieuwe manieren van dienstbaarheid naar jullie toe komen. Dat is waarom wij jullie vragen om klaar te staan.

Gedurende de tijden van overgang kan het zijn dat jullie snel moeten handelen. Wij hebben gezegd dat de Aardse snel voortgaat, dus het zou kunnen dat jullie zelfs opzij moeten stappen. Om het even wat jullie moeten doen, weet dat wij jullie waarderen. Jullie zijn onmisbaar voor onze missie voor de Aardse.

Ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad.

© 2008 Valerie Donner , vertaling © 2008 Ditrianum


Copyright © 2002-2008 Ditrianum Media Center

Website : http://www.thegroundcrew.com
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI