·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: De-Pleiadiers
Naam : Valerie Donner
Titel : 29 April 2008 - Mira van de Pleiadische Hoge Raad
Tekst : Een Bericht van Mira van de Pleiadische Hoge Raad
ontvangen door Valerie Donner
vertaald uit het Engels door Frank Hoogerbeets \

29 April 2008

Gegroet, ik ben Mira. Ik spreek jullie toe vanuit de Pleiadische Hoge Raad. Misschien zijn jullie benieuwd naar onze missie en ook jullie missie. Vandaag wil ik jullie hierover iets vertellen.

Onze missie is toezicht houden op de Pleiaden. Wij zijn raadgevers. Wij interpreteren regels en nemen beslissingen die de levens en het bestaan van ons planetair systeem beïnvloeden. Wij hebben de eer deel uit te maken van deze raad omdat wij betrokken zijn geweest bij verschillende regerings-organen in ons systeem. Wij hebben ook ervaring met andere planetaire systemen zoals de Aarde. Op dit moment gaat onze aandacht uit naar het dienen van de Pleiaden alsook de Aarde adviseren en helpen.

Omdat wij een deel zijn van de Aarde gaat het ons zeer ter harte wat er gebeurt. Wij houden van al het leven op Aarde. Wij zien uit naar de dag waarop wij naast jullie kunnen staan en verheugd kunnen zijn en de wijsheid kunnen delen die is geleerd vanuit het driedimensionale gezichtspunt. De Aarde is het focuspunt van de schepping. De weg die de Aarde gaat beïnvloedt de rest van ons. De Aarde is een bron van rijkdommen ver voorbij wat jullie al weten. De kennis die wordt bewaard binnen de Aarde in de bibliotheken is meer dat wat jullie fenomenaal zouden noemen. De levende bibliotheken in de menselijke lichamen en het menselijke DNA maken elk wetenschappelijk experiment dat is voltooid in de derde dimensie obsoleet. Jullie zijn wandelende, levende, en ademende hologrammen van creatieve betekenis die met de capaciteiten van jullie hersenen niet kunnen worden begrepen.

Wij hopen dat jullie de significaantie inzien van de invloed die elk van jullie heeft op universele schaal. Het bewustzijn dat jullie bezitten is bij sommigen geactiveerd en zal de komende jaren bij velen ontwaken. De dynamieken zijn gereed voor een prachtige vangst van Bron-substantie die de hele Schepping zal beïnvloeden. De Aarde is de smeltkroes voor 250 verschillende wortelrassen. Het DNA in het menselijke lichaam is intelligentie dat is verbonden met de centrale kern van intelligentie. Toch hebben velen van jullie als mensen gedurende vele levens geleerd dat jullie onbeduidend zijn en geen waarde hebben.

Besef dat, terwijl dit nieuws jullie beïnvloedt, de Aarde zo'n krachtige ziel is, dat zij alles versterkt waarover wij spreken. Zij wikkelt het in wat jullie noemen een perfect pakket opdat toekomstige generaties en nieuwe planetaire systemen kunnen leren van wat er op Aarde is gebeurd. Minuut na minuut en dag na dag verlichten jullie de schepping en het leven door deel te nemen aan deze verbazingwekkende openbaring en transformatie. Wat jullie op dit moment overeind houdt is een complex systeem van intelligentie dat de verschuiving voedt die jullie maken.

Deze complexe intelligentie is gevuld met kracht. Het is een spirituele Krachtbron die zelfonderhoudend en zelfgenererend is. Als jullie deze energieën inademen in een meditatieve staat, zullen jullie dat wat wij jullie vertellen versterken en nog meer van deze krachtbron in jullie zelf genereren. Dit wordt opnieuw doorgegeven aan de Creatieve Bron omdat jullie functioneren als batterijen die de schepping in beweging houden.

Regelingen zijn getroffen die dit proces bijeenhouden. De grondlegging is van de Lichtkristallen en formaties dat zijn geprogrammeerd om de Lichtintelligentie te ontvangen en te versterken. Ofschoon de Bron-substantie zuiver is en er niet mee kan worden geknoeid, willen wij jullie herinneren aan de grote rol die jullie spelen bij de ontwikkeling van nieuwe structuren. Er zijn sommigen die de vooruitgang willen tegenhouden, en dat is waarom jullie je gedachten helder en positief moeten houden, evenals jullie woorden.

De basis van Bron-substantie is liefhebben. Te lang is het liefdesveld van de Aarde verstoord geweest en verleid tot het geloof in angst. Nu bevinden jullie je in het proces om angst af te schudden en deze lagere trilling voor een groot deel van de mensheid te zuiveren. Jullie zullen zien dat er een nieuwe generatie van wezens op de planeet is die geen angst hebben. Dit is voor sommige van jullie misschien moeilijk voor te stellen, maar zij zijn reeds op de Aarde. Zij zullen onderwijzen hoe te leven zonder angst. Hun leven is gebaseerd op liefde en dienstbaarheid. Zij hebben grote psychische vermogens en komen van planetaire systemen waar angst niet bestaant. Zij hebben een krachtige invloed op de Aarde. Zij infiltreren jullie regeringen, jullie bedrijfsleven, organisaties, onderwijssystemen, etc. en bevinden zich op strategische plaatsen om te helpen de planeet te verenigen. Zoals jullie, als Lichtwerkers, zijn zij anders dan de meerderheid van de mensheid. Net zoals jullie blinken zij uit en alleen jullie moesten je aanpassen, zelfs als jullie je niet thuisvoelden..

Het verlangen om de Aarde te bevrijden en de roep om hulp is overal in de schepping gehoord. Het is onze vreugde te zien wat wij samen kunnen bereiken om het leven op de Aarde te verheffen en het te transformeren tot een planeet van vrede en eenheid.

Ik ben Mira en ik stuur onze liefde en steun naar jullie. Blijf jullie uitstekende werk doen en weet dat wij voor 100 procent achter jullie staan.

© 2008 Valerie Donner , vertaling © 2008 Ditrianum


Copyright © 2002-2008 Ditrianum Media Center

Website : http://www.thegroundcrew.com
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI