·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Artikelen-over-Lichtwerkers
Naam : Celia Fenn
Titel : Co-Creatie van de Nieuwe Holografische Patronen
Tekst : Co-Creatie van de Nieuwe Holografische Patronen voor de
Nieuwe Aarde-Werkelijkheid zoals het Vorm aanneemt op Aarde

Aartsengel Michaël via Celia Fenn
vertaald uit het Engels door Ulla Mertens
Oktober 2008

Geliefde Lichtwerkers, wanneer jullie de maand Oktober binnengaan voel je diepgaande veranderingen, verschuivingen en transformaties die zich voordoen, terwijl de Nieuwe Aarde zich begint te manifesteren in het spoor van krachtige energieën die jullie Aarde in augustus 2008 bereikten. Inderdaad, jullie zien de eerste fasen van de volledige herstructurering van jullie sociale interacties zoals de economische crisis die de illusies en de angst onthullen in de kern van jullie oude manieren van interactie.

Geliefden, het is tijd om in jullie kracht te staan en de structuren van Liefde en Delen te beginnen creëren die de signatuur van de Vijf Dimensionale Nieuwe Aarde zal zijn. Begin bij jezelf in deze tijd van herstructurering en verandering. Wees Moedig en Optimistisch, wees gevuld met Liefde en Vreugde en weet dat datgene waar jullie gedurende vele levens op gewacht en voor gewerkt hebben, zich nu op Aarde manifesteert.

Terwijl jullie deze transformaties op fysiek niveau ervaren, zal het jullie opvallen dat er vele oude gedragspatronen en oude geloofsovertuigingen naar boven zullen komen om geheeld en losgelaten te worden. Dus kan het lijken alsof je door een persoonlijke crisis gaat of te maken hebt met angst, stress en zelfs slechte dromen wanneer deze oude energieën opkomen om opgelost te worden. Dit zijn energieën van angst, gebrek en beperking die naar de oppervlakte komen om losgelaten te worden, want ze kunnen niet bestaan in de Vijf Dimensionale Nieuwe Aarde die zich nu manifesteert. En zo, zul je geleid worden om je te bewegen door om het even welke overblijfselen van angst die zich nog in je bevinden, uit dit en eender welk leven, zodat je met volledig Vertrouwen en Vreugde naar de Vijf Dimensionale Nieuwe Aarde kunt gaan.

En Geliefde Lichtwerkers, net zoals jullie de herstructurering en de veranderingen die in jullie Menselijke Samenleving en Co-Creatie plaatsvinden kunnen zien, zo kunnen we jullie vertellen dat er een opwindend nieuw proces van herstructurering plaatsvindt tussen de Menselijke Samenleving en de Natuur. Op dit tijdstip worden er Nieuwe Holografische Patronen en Geometrieën gecreëerd die de fundering leggen voor de toekomstige partnerschap tussen de Natuur, de Elementale Rijken en de Co-creërende energieën van de Ontwaakte en Vijf Dimensionale Mensheid.

Op dit tijdstip, Geliefden, gaan jullie volledig je nieuwe rol als Medescheppers en Hoeders van de Nieuwe Aarde binnen. Als zodanig hebben jullie de mogelijkheid om de nieuwe Structuren van Licht te genereren en creëren die de materiële vormen van de Nieuwe Arde zullen manifesteren. Geliefde Lichtwerker, op dit ogenblik is het Geliefde Elementalenrijk naar voren gekomen om samen te werken met de Menselijke Engelen in de Co-Creatie van de Nieuwe Aarde Werkelijkheid.

Geliefden, vele jaren hebben jullie in je hart gehuild om de vernieling van de Natuur die je op je Planeet waarneemt. In de Oude Aarde energie breidde de Menselijke Samenleving zich uit ten koste van het Milieu en de Natuur. Het Elementalenrijk trok zich terug en begon jullie eigen boosheid en chaos te weerspiegelen in onstabiele weerpatronen en gebeurtenissen. De Elementaal Hoeders, de Elfjes, Gnomen, Sylfen, Undines en Salamanders trokken zich terug uit de Menselijke wereld van de Derde Dimensie en verbleven in de Hogere Dimensies van Bewustzijn, wachtend op jullie om je bewustzijn te verhogen naar de Hogere Dimensies van Licht en samen met hen een Nieuwe Werkelijkheid te beginnen creëren.

En zo Geliefden, is het nu de tijd waar jullie zogezegd het punt hebben bereikt waar je er klaar voor bent om opnieuw een oud partnerschap te hervatten van het Co-creëren van de Planetaire Werkelijkheid met het Elementalenrijk, evenals het Dieren-, Planten- en Mineralenrijk en met de steun van het Engelenrijk van Zijn. En we zeggen dat wanneer de dichtheid van het Oude Aardebewustzijn zich terugtrekt, je zult opkomen in een Lichtheid van Zijn die je zal toestaan om je weer met de Elementalenrijken te verbinden. De Oude Wijsheid van de Aarde die verloren was, zal weer naar boven komen in jullie Collectieve Bewustzijn en je leiden naar de volgende stappen op je Reis van Co-creëren met de andere Rijken van Zijn hier op de Planeet Aarde.

Geliefde Lichtwerkers, velen onder jullie zullen in jezelf de roeping voelen om deel uit te maken van dit herstructureren en heropbouwen van de Relatie tussen de Mensheid en de Natuur. Jullie zullen antwoorden op de uitnodiging van het Elementalenrijk om deel uit te maken van de Nieuwe Creaties van de Nieuwe Aarde. Wanneer je aandacht schenkt aan deze oproep, zul je leren dat er drie fasen zijn in dit werk. De eerste fase is wanneer je een visie, droom of verlangen ontvangt om een gemeenschap te creëren of om op een of andere manier met het milieu en de natuur te werken. De tweede fase is wanneer je via intentie, verlangen en visualisatie een holografische structuur van Licht en Geluid Frequenties creëert, een Geometrische Vorm, die de Modelvorm voor je materiële manifestatie zal zijn. En dan zul je binnen dit kader de vormen van je verlangens op het materieel vlak manifesteren.

Geliefden, als je met dit proces van manifestatie werkt, kun je niet mislukken in het manifesteren van dat waar je op een overvloedige manier naar verlangt en van droomt, want wij in het Engelenrijk zullen jullie werk ondersteunen en versterken wanneer jullie de eerste stappen van de manifestatie van Vorm op de Nieuwe Aarde beginnen.

We weten dat het klimaat op jullie Planeet door een verandering en transformatie gaat. We weten dat jullie extreme weerpatronen en onbalans ervaren. Geliefden, omdat de Elementalen en de Devische Hoeders gedwongen werden zich terug te trekken uit jullie Drie Dimensionale Werkelijkheid, bleef er niet genoeg Elementale kracht en wijsheid over om het evenwicht te bewaren. Jullie zelf waren niet wijs en liefdevol genoeg om dit te kunnen doen en zo werden de planetaire stelsels instabiel en zelfs jullie klimaat bewoog zich naar een weerspiegeling van de dualiteit en polariteit die zich jullie aan jullie ziel en materieel lichaam had vastgeklampt. En toen jullie de afscheiding tussen Hemel en Aarde binnen jezelf gecreëerd hadden en tussen Jezelf en de Bron van Alles, begon ook de Natuur deze verdeeldheid te weerspiegelen door polariteiten van temperatuur te creëren en deze polariteiten verstoorden het evenwicht in het Elementalenrijk. Zo begonnen jullie extreme verschuivingen van temperatuur en klimaatevenwicht te ervaren. Nu, wanneer jullie van dualiteit naar Eenheidsbewustzijn gaan, ervaar je weer veranderingen wanneer zich een nieuw evenwicht begint te vormen op jullie Aarde.

Dit Nieuwe Evenwicht zal gecreëerd worden door dit nieuwe partnerschap tussen de Ontwaakte Mensheid en het Elementalenrijk van de Natuur, samen met de andere Rijken. Wanneer je “vaardiger” wordt in het samenwerken met de Co-creërende processen van de Natuur en het Elementalenrijk zul je de Paradijs Codes beginnen activeren en het Nieuwe Paradijs van het Gouden Tijdperk manifesteren, overeenkomstig met de Hoogste Evolutionaire Impulsen van de Bron.

En, Geliefde Lichtwerkers, we zullen onze visie voor de Nieuwe Aarde met jullie delen. We zien een Mooie en Evenwichtige Planeet van Overvloed waar alle Wezens gedijen en co-creëren in Harmonie, Vrede en Overvloed. We zien een gematigde wereld van groene en weelderige vegetatie en wouden. We zien veel grote steden gevuld met Lichtwezens, maar deze steden zullen harmonieuze plaatsen zijn, die co-creaties zijn van alle Rijken en niet zoals vroeger gedomineerd door de hebzucht en vernietigende impulsen van de mensheid. Het zullen steden zijn gecocreërd op de principes van delen en respect, en de Ontwaakte Mensheid zal de Natuur uitnodigen om aanwezig te zijn, zelfs temidden van de hoogst bevolkte steden. Op dit ogenblik zijn er veel van jullie, Geliefde Lichtwerkers, die opgeroepen worden om deel te nemen aan deze Nieuwe Aarde Werkelijkheid van Co-Creaties.

Geliefden, wanneer deze Nieuwe Werkelijkheid opkomt zal je ziel weer gemak en vreugde vinden en zult je je niet langer zo eenzaam, depressief en vervreemd voelen. Jullie Elementalen “familie” zal terugkeren wanneer je ziel de geliefde elementalen-energieën om je heen weer herkend. En je zult dat oude dualistische patroon van lage eigenwaarde, lijden en straffen die je in je religieuze en sociale systemen hebt gecodeerd loslaten. Jullie Hart zal weer gevuld zijn met Vreugde wanneer de energieën van Leven en Creatie zult voelen vibreren met pure Liefde en Vreugde in je dagelijks leven.

Dus vragen we jullie, Geliefden, kun je je Oude Aarde patronen van gewondheid, boosheid en verdriet loslaten, en kun je je bewustzijn verhogen naar het niveau waar je kunt deelnemen aan de Creatie van deze Nieuwe Aarde Werkelijkheid. Want weet dat wanneer je het Schitterend Licht van de Gouden Vlam in je Wezen omhelsd, je zult ontwaken voor de Stroom van Overvloed en de aanwezigheid van het Elementalenrijk in de Hogere Dimensies die op je wachten om je te helpen bij de creatie van nieuwe vormen die de nieuwe overvloed zullen uitdrukken die nu op dit ogenblik als een Gouden vloedgolf van Liefde over jullie Planeet heen spoelt.

De Energieën voor Oktober 2008

De Zon zal zich deze maand tot 23 oktober in Weegschaal bevinden, wanneer ze naar Schorpioen gaat. Weegschaal is een Luchtteken en heeft betrekking op relaties, harmonie en evenwicht. Het is inderdaad een prachtige tijd om nieuwe relaties tussen de Mensheid en de Natuur te creëren.

De Volle Maan zal op 14 oktober zijn en dit in het teken van Ram. Dit betekent dat het een Vuur Maan zal zijn, vol intensiteit en passie, maar gecombineerd met het Luchtelement van de Weegschaal Zon kan het een onrustige tijd zijn. Maar, ook Mercurius zal op de 14de uit de retrograde komen en dit zou het leven wat makkelijker moeten maken.

De Nieuwe Maan zal op 28 oktober in Schorpioen zijn en tijd creëren voor innerlijk onderzoek en een verbinding met de Oude Wijsheidscodes in onszelf en de Aarde.

Copyright © 2008 Celia Fenn Star Child Global vertaling © 2008 Ulla Mertens


Copyright © 2002-2008 Ditrianum Media Center

Website : http://www.ditrianum.org
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI