·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Nieuwetijds-Kinderen
Naam : De Monade
Titel : Hoe ga je om met kinderen die aangeven dat ze hier eigenlijk niet op aarde willen zijn?
Tekst : Hoe ga je om met kinderen die aangeven dat ze hier eigenlijk niet op aarde willen zijn?

Veel Zielen die in deze tijd geincarneerd zijn, die nu nog kinderen zijn, zijn Zielen met een andere frequentie. Zijn Zielen met een ander bewustzijn, zijn Zielen die hier komen met een ander doel. Wanneer deze Ziel een uiteindelijk opgroeien en puber zijn, dan komen vaak de innerlijke conflicten. De innerlijke gevoelsstroom van deze kinderen is zodanig gericht op een heell ander doel, dat dit absoluut niet in overeenstemming is met dat wat ze op deze wereld aantreffen. Het conflict hierin is voor dit soort kinderen enorm.

De angst om hier in zichzelf een leven te moeten aanbieden, is vaak zo groot dat dit soort kinderen dit niet aankan. Wat de mensen in de omgeving van dit soort kinderen kunnen doen is: het luisteren, het aanhoren, maar ook het aanbieden van de positieve energie op deze wereld. Het ook kunnen laten zien dat er ook een andere kant is op deze aarde en dat er niet alleen maar gefocust hoeft te worden vanuit de angst, vanuit de levensangst, vanuit de incarnatie-angst van dit kind. Want juist dit kind vraagt om een enorme veiligheid, maar vraagt ook om een ander soort van structuur. Wanneer de structuren in uw wereld niet passen bij dit soort kinderen, zult u heel dicht naast deze kinderen moeten gaan staan. Zal er met open hart gesproken moeten gaan worden, zal er vanuit het hart geluisterd moeten gaan worden en zult u vanuit uw diepste gevoel weten wat deze kinderen zou kunnen helpen.

Ik heb u eerder gezegd dat iedere Ziel het erfrecht heeft van vrije keuzes. Wanneer een Ziel uiteindelijk toch besluit weer terugtekeren tot zijn oorsprong, is dat de vrije keus van de mens. Mensen die achterblijven zullen hun energie zodanig tegenover deze kinderen moeten hebben neergezet, dat de achterblijvers niet met schuldgevoelens achterblijven. Dus de mens die dit overkomt, zal zichzelf inderdaad vanuit een andere manier moeten gaan koppelen aan dit soort enorme moeilijke levens.

Deze levens zijn levens, die heel veel eisen van de omgeving. Wanneer u opnieuw weer in uw eigen kracht staat en vanuit deze kracht dichtbij dit soort kinderen kunt zijn en vanuit een open hart luistert en praat, zult u veel kunnen betekenen. Maar nogmaals de keuzes die een Ziel/een mens maakt is altijd de eigen keuze.

De vorige vraag had meer betrekking op kinderen van 5-6 jaar. Kinderen die nu al zeggen hier niet te willen zijn
Kinderen van 5-6 jaar zijn kinderen die nog heel erg verbonden zijn met hun oorsprong, met het bewustzijnsniveau waar ze uitgesprongen zijn, waar ze vandaan gekomen zijn. Deze kinderen hebben nog zo helder het beeld voor ogen van de energie om hen heen waar ze uitgespongen zijn toen ze incarneerden, dat deze kinderen het beeld meenemen van hoe het was, maar ook hoe het nu hier is op deze aarde en het enorme verschil zien. Dit verschil is iets dat ze niet samen kunnen brengen. Dit soort kinderen vanuit hun diepste verbinding nog met hun herinnering aan hun komkaf, zijn juist de kinderen die dan al op die leeftijd kunnen zeggen: ik wil hier niet zijn. Dit omdat het verschil enorm groot is. Dit zijn ook kinderen, die heel goed in de gaten gehouden moeten worden in hun opgroeien en deze kinderen vragen dus ook extra aandacht

Website : http://www.monade.nl/
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI